Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*68 Namučiai...

Jei kam įdomu, čia mano 2012 siekiai... biggrin.gif užsibrėžiau perskaityt visą Prusto "Prarasto laiko beieškant" ciklą ir net kažkaip suprasti triukšmą ir įniršį... Tikiuosi, kažkaip viską įgyvendinti pavyks biggrin.gif
O šiandien parsitempiau Irvingo "Vidutinio svorio santuoką" bei "Maldą už Oveną Minį" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Night_: 02 gruodžio 2011 - 16:31
QUOTE(Gegytė @ 2011 12 02, 13:00)
Mano nuomone ši knyga neverta tokio projekto. Apskritai niekalas.  blush2.gif

Vistiek turiu jau nusipirkusi, guli guli..perskaitysiu, o gal man patiks, kas čia žino... smile.gif

Šiaip tai mano projekte knygos ne pagal vertę pakliuvo, bet tiesiog ištraukiau ilgiausiai gulinčias balkone, dėžėse doh.gif Trys pilnos dėžės ir į iššūkį pakliuvo 'seniausioji' dėžė, net nustebau, kad tiek turiu prisipirkusi ir neskaičiusi dar...

Atsakyti
Rasma, aš irgi kitais metais žadu skaityti "Tyliąją mergaitę" ir "Po mūsų nebebus mūsų". Abiejų labai noriu ir galvojau, kad jau šiais metais bus baigtos, bet neišėjo per visą tą gausią prisipirktą knygų krūvą.

Night, sudominai su tuo "Triukšmu ir įniršiu". Labai įdomu būtų pačiai pamatyti, kas ten per knyga. Prusto irgi norėčiau nors vieną perskaityti- dėl tos pačios priežasties. O kalbant apie ciklus- aš esu užsibrėžusi perskaityti visą Emile Zola "Rugonų- Makarų" ciklą (20 romanų). Kai kuriuos jau skaičiau, bet po truputį susipirkinėju visus, kad galėčiau skaityti iš eilės.

Įdomu skaityti visų kitametinius sąrašus. Pati irgi susidariau, tik neaišku, kaip išeis jo laikytis, nes paprastai imu tai, ko tuo metu užsinoriu, net jei buvau kitaip suplanavusi. O iš jau matytų labiausiai patinka Doriforės sąrašiukas- beveik visas jau skaičiau, bet jei nebūčiau skaičiusi, didžiąją dalį griebčiau ilgai nesvarstydama, nereikėtų jokių pasižadėjimų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 02, 16:35)
O mano draugė kaip išgyrė šiandien, sakė net knygą atsispausdino, kad perskaitytų  biggrin.gif  unsure.gif  aš tai ir toliau laikausi principo ir nežiūriu

biggrin.gif skonio reikalas matyt.. as jau per sena tokiam filmui jauciuosi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2011 12 02, 17:14)
oho kiek  bigsmile.gif

Senai jau reikejo tokia revizija pasidaryt, nes dabar labai aisku ka turiu ir kiek turiu biggrin.gif tuoj ir Adamkus turetu papildyt mano lentyna
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 12 02, 12:03)
luiziana, visa informacija Dorifores žinutėje 4u.gif

Blog'o neturiu, bet sutarėm, kad dalyvauti galiu ax.gif

Aisku dabar,dekui 4u.gif As nesijungiu,nemegstu prisizadet,tada man nasta ant dusios,o jei ilgai iki knygu tu neprieinu,vadinasi ne taip jos traukia,todel nuolat is metu i metus vis keliauja i norimu perskaityti sarasiuka,laukia savo eiles,kol pribres mano dusia biggrin.gif Jei sudaryciau toki sarasiuka,paversciau ateinancius skaitymo metus katorga.Skaityti tai kas privaloma-ne mano budui...knygas renkuosi ekspromtu,ko uzsinoriu ta akimirka ir imu,laikytis pazadu negaleciau,butu nemalonus,varginantis priverstinis skaitymas.Gal man ta ilgai neskaitoma knyga savaime kils noras pasiimti,tai bus liuksas thumbup.gif ,bet jei ji stoves privalomam sarase,tai jau beveik 99%,kad jos man nesinores skaityti biggrin.gif Skaitymas turi but laisvas,kaip paukstis,jokiu prievoliu,jos buvo mokyklos laikais,dabar tik tai,kas dusiai tinka ir patinka tuom ar kituom laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 02, 14:58)
Jezau tu man tokia miela  wub.gif nzn, kazkokia simpatija jauciu  biggrin.gif
beja, buvau Saulelydzio naujausioj dali kine.. nu  man kuo toliau, tuo ten viskas prasciau.. sekanti serija is vis tik usa paaugliams turbut tik tiks.. sorry..  unsure.gif ta prasme per pc pazet visai nieko, bet kine... gaila lt  smile.gif

ax.gif ax.gif ax.gif Aš jau rašiau,kad mes su tavim jau bendravom forume apie Šok su manimi ir Eurovizijoje biggrin.gif
Labas vakaras visoms,pagaliau savaitgalis valiooo yahoo.gif
O man visai nieko filmas,praeita savaite su sese Akropolio kine žiūrėjom.Galiu tik pasakyti,kad knygoje idomiau ir daugiau visko aprašyta,bet filmas patiko didis.gif
Einu į lovą skaityti ,atia bye1.gif
Papildyta:
QUOTE(luiziana @ 2011 12 02, 23:11)
Aisku dabar,dekui  4u.gif  As nesijungiu,nemegstu prisizadet,tada man nasta ant dusios

Aš irgi neprisijungsiu,geriau be įsipraiegojimu skaitysiu knygas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 02 gruodžio 2011 - 22:13
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 12 02, 23:16)
ax.gif  ax.gif  ax.gif Aš jau rašiau,kad mes su tavim jau bendravom forume apie Šok su manimi ir Eurovizijoje biggrin.gif

Rimtai? bigsmile.gif tikiuosi graziai bendravom lotuliukas.gif sorry, nemaciau.. nepamenu, as kai tokia kalbi moteriske, tai sunku atsimint, bet tu matai, trb simpatija liko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 03 gruodžio 2011 - 00:34
QUOTE(katilina @ 2011 12 02, 18:41)
O kalbant apie ciklus- aš esu užsibrėžusi perskaityti visą Emile  Zola "Rugonų- Makarų" ciklą (20 romanų). Kai kuriuos jau skaičiau, bet po truputį susipirkinėju visus, kad galėčiau skaityti iš eilės.

jaučiu šiokią tokią nostalgiją Zola,gal dešimt esu perskaičius,labiausiai patiko Moterų laimė ir Nana

QUOTE(luiziana @ 2011 12 02, 23:11)
Skaitymas turi but laisvas,kaip paukstis,jokiu prievoliu,jos buvo mokyklos laikais,dabar tik tai,kas dusiai tinka ir patinka tuom ar kituom laiku smile.gif

drinks_cheers.gif sutinku su tavim labai smile.gif knygos turi teikt malonumą,nes jei prievarta skaitysi taip gali ir nebenorėt daugiau skaityt smile.gif

Aš tik išsikapsčiau iš ligos,nes dukros ligos manęs neaplenkia rolleyes.gif Pradėjau skaityti Gėlių kraują
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 12 03, 10:15)
jaučiu šiokią tokią nostalgiją Zola,gal dešimt esu perskaičius,labiausiai patiko Moterų laimė ir Nana
drinks_cheers.gif sutinku su tavim labai smile.gif knygos turi teikt malonumą,nes jei prievarta skaitysi taip gali ir nebenorėt daugiau skaityt smile.gif

Aš tik išsikapsčiau iš ligos,nes dukros ligos manęs neaplenkia rolleyes.gif Pradėjau skaityti Gėlių kraują

sveiki. Man lb patiko ši knygą,tokia jausminga ir graži istorija,aišku toj knygoj visko yra,bet perskaičius man norėjos glostyti ir nepaleisti :wub
Papildyta:
Skaitau šiuo metu ELLEN ALPSTEN "RAUDONOSIOS SAULFŠ SESERYS",įdomu,nes pirmą kartą skaitau kur veiksmas vyksta Afrikoje.
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 12 02, 22:11)
As nesijungiu,nemegstu prisizadet,tada man nasta ant dusios, o jei ilgai iki knygu tu neprieinu,vadinasi ne taip jos traukia,todel nuolat is metu i metus vis keliauja i norimu perskaityti sarasiuka,laukia savo eiles,kol pribres mano dusia biggrin.gif

Visa ir esmė tame, kad kiekvienam skirtingai drinks_cheers.gif Aš neprieinu tik dėl laiko trūkumo ir godumo biggrin.gif

QUOTE(eliss @ 2011 12 03, 10:15)
knygos turi teikt malonumą,nes jei prievarta skaitysi taip gali ir nebenorėt daugiau skaityt smile.gif

Apie kokią prievartą mes čia kalbame? smile.gif

Pvz. mano visos knygos iš norimų skaityti sąrašo, bet atidėliojamos..o atidėliojamos ne dėl to, kad man nėra nuotaikos ir ūpo jas skaityti, o vien dėl to, kad bandau vienu užpakaliu užsėst kelias kėdes biggrin.gif T.y. einu į biblioteką ir imu tai ko neturiu savo dėžėse, dažnai pamatau kokią naujieną ir stveriu skaityt su ta nuostata, kad turimos knygos niekur nepabėgs ir anksčiau ar vėliau galėsiu jas perskaityti. Tai panašu, jog su šiuo projektu tas metas jau bus atėjęs...tuo labiau, kad tos 12 knygų, tai ketvirtadalis ar dar mažiau visų perskaitomų per metus knygų..Visos knygos pasirinktos apgalvotai, nes dažnai pagalvoju, kad labai norėčiau perskaityti, bet negaliu, nes reik skaityt iš bibliotekos, skolintas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 12 03, 10:38)
Visa ir esmė tame, kad kiekvienam skirtingai drinks_cheers.gif Aš neprieinu tik dėl laiko trūkumo ir godumo biggrin.gif
Apie kokią prievartą mes čia kalbame? smile.gif

Pvz. mano visos knygos iš norimų skaityti sąrašo, bet atidėliojamos..o atidėliojamos ne dėl to, kad man nėra nuotaikos ir ūpo jas skaityti, o vien dėl to, kad bandau vienu užpakaliu užsėst kelias kėdes biggrin.gif T.y. einu į biblioteką ir imu tai ko neturiu savo dėžėse, dažnai pamatau kokią naujieną ir stveriu skaityt su ta nuostata, kad turimos knygos niekur nepabėgs ir anksčiau ar vėliau galėsiu jas perskaityti. Tai panašu, jog su šiuo projektu tas metas jau bus atėjęs...tuo labiau, kad tos 12 knygų, tai ketvirtadalis ar dar mažiau visų perskaitomų per metus knygų..Visos knygos pasirinktos apgalvotai, nes dažnai pagalvoju, kad labai norėčiau perskaityti, bet negaliu, nes reik skaityt iš bibliotekos, skolintas ir pan.

drinks_cheers.gif: man išvis prabanga pirktis knygas,tai man gaunas taip kad jos pirktos šeip ir pinigai vėjais.
Atsakyti
Labas rytelis user posted image
QUOTE(Dorifore @ 2011 12 02, 16:58)
Beje, iš tavo sąrašo nesu nieko skaičiusi  biggrin.gif
aš tai atidžiai perskaičiau visų siūlomus iššūkius ir kartais net gėda, pagaunu, kad iš tų sąrašų daugelio knygų nesu skaičiusi ir net girdėjusi blush2.gif blush2.gif blush2.gif mano sąraše šį kartą vyrauja klasika 4u.gif jaučiu, kad užleidau, nes pastaruoju metu daug naujų gerų knygų atsirado blush2.gif
beje, Dorifore, o tu bendrą sąrašą darysi? įdomu, kiek knygų kartojasi- mačiau, kad pvz., Čiauškutė nemažai kur minima ax.gif
QUOTE(eliss @ 2011 12 03, 11:15)
pradėjau skaityti Gėlių kraują

pavydžiu tau to malonumo 4u.gif bet manau, kad kažkada aš pakartosiu- neįtikėtinai gera knyga 4u.gif

O aš registruojuosi su 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 03 gruodžio 2011 - 10:46