QUOTE(giurza @ 2011 12 11, 00:19)
MERGIONA, nesikarsciuok
Visai nenorejau tave uzgauti, tik savo nuomone pareiskiau
Taip, mano kitokia patirtis, bet tai nereiskia, kad tas, ko as nepatyriau, man nesuvokiama.
Ir tai, kad man asmeniskai poziuris "bet kuria kaina issaugoti seima" nepriimtinas, visai nereiskia, kad draugei, patyrusiai vyro neistikimybe, as is karto patariu skirtis. Seima is tikruju yra vertybe, del kurios galima daug ka paaukoti. Ir jei moteris atranda savyje jegu atleisti vyrui vardan meiles/vaiku/kitu svarbiu dalyku, as tikrai tokios moters nesmerkiu, o gerbiu ja.
Bet viduje man visvien tokiu moteru gaila ir ju deklaracijom apie seimynine laime as netikiu. Galima susitaikyti, galima buti patenkintai gyvenimu, bet tos laimes, kuri buvo (zinoma, jeigu buvo) iki neistikimybes fakto/faktu isaiskejimo, jau tikrai negrazinsi
. Cia mano tvirta nuomone (kuria, beja, as realybeje ne su kuo nesidalinu).
Visai nenorejau tave uzgauti, tik savo nuomone pareiskiau
Taip, mano kitokia patirtis, bet tai nereiskia, kad tas, ko as nepatyriau, man nesuvokiama.
Ir tai, kad man asmeniskai poziuris "bet kuria kaina issaugoti seima" nepriimtinas, visai nereiskia, kad draugei, patyrusiai vyro neistikimybe, as is karto patariu skirtis. Seima is tikruju yra vertybe, del kurios galima daug ka paaukoti. Ir jei moteris atranda savyje jegu atleisti vyrui vardan meiles/vaiku/kitu svarbiu dalyku, as tikrai tokios moters nesmerkiu, o gerbiu ja.
Bet viduje man visvien tokiu moteru gaila ir ju deklaracijom apie seimynine laime as netikiu. Galima susitaikyti, galima buti patenkintai gyvenimu, bet tos laimes, kuri buvo (zinoma, jeigu buvo) iki neistikimybes fakto/faktu isaiskejimo, jau tikrai negrazinsi
as nesikarsciuoju, ramiu tonu mano postus skaityk.
gerbi bet tau jos gaila?
zinai, man atrodo priklauso nuo to, kas isaiskejo, labai priklauso. Pvz buvo tos 4 metus su vyru laimiga, geras seksas, palaikymas is jo puses, mylincios akys (tik nesakyk kad tai neimanoma, imanoma ir dar kaip), ir vat, isaiskejo. Ar ne kvaila pykt? Kaip jau klausiau kas OBJEKTYVIAI pasikeite? Taip, turbut bus ir skausmo ir nusivilimo laikotarpis, bet, galiausiai viskas grys i vezias ir gyvens kaip gyvene. Beja tik perpasakoju kas man buv sakyta, nes MAN tai yra nesuvokiama. Bet galiu pripazinti, kad sprenimas skirtis su tobulu bet neistikimu vyru butu sunkesnis, nei mano situacijoje.
P.S. savo postuose sioje temoje kalbu tik apie ta atveji, kai be neistikimybes vyras daugiau nuodemiu neturi.
P.P.S. tai, ko zmogus nepatyres- jam nesuvokiama. Visi teoriniai pamastimai yra nieko verti kai realiai reikia primt sprendima (nebutinai del istikimybes, seimos ar dar ko...) kol nepatyrei- niekada negali buti garantuotas kaip reaguosi, ka darysi. As, pvz esu labai pries abrtus. Jei pastociau dabar- nepaisant nieko gimdyciau, bet o jei pastociau su dvynukais?