Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras jau 4 metus turi meilužę

QUOTE(giurza @ 2011 12 11, 16:36)
*MERGIONA, tu pati sau priestarauji biggrin.gif
Is kur tu, moteris, gali zinoti, kad vyrams yra kitaip?
Jau n kartu mums pakartojai, kad kol pats ko nors nepatyrei - tol nesuvoksi...
Tai gal praeitame gyvenime buvai vyru, kad taip uztikrintai uz juos sneki? lotuliukas.gif 

is pokalbiu su vyrais, kurie bande mane "paprotinti"

***Paprastas pavyzdis: zmogus, kuri tu labai gerbi, susirgo sunkia liga/patyre netekti/prarado pinigus... Ar siuo atveju pagarba ir gailestis tikrai nesuderinami? Ar jei zmogaus del ko nors gaila, jo jau neimanoma gerbti?

tokioje situacijoje kaip diskutuojam- man rodos ne. Cia is tu situaciju kur gailestis zemina zmogu. Juk tu net neslepi, kad manai kad tokios moterys nelaimingos, ir negali buti laimingos. Kur ta tavo pagarba?

Bet net nepatyrusi vyro isdavystes moteris supranta/suvokia, ant kiek tai skaudi ir baisi situacija (ypac jei myli vyra ir esi su jo laiminga).
Tas gebėjimas įsijausti į kito padėtį, emocinę būseną, suprasti kito jausmus vadinasi empatija, ir dauguma moteru ji turi. Tik ta as ir turejau omeny, kalbedama apie suvokima.

ji gali isivaizduot kad isijaucia ar supranta. Net absoliuciai identiskoje situacijoje du skitingi zmones jaus skitingus jausmus nes jie skirtingi: vienas staugs is skausmo, kitas degs neapikanta, trecias priims gyvenimo smugi kaip issuki, ketvirtas paners i psichlogija ieskodamas savo klaidu (ar partnerio klaidu)...

Atleisk, MERGIONA, bet man atrodo, kad tu iki siol esi soko busenoje, todel ir visi tavo issireiskimai tokie kategoriski: "nezinot, akla esat, nieko nenutuokiat, suprasit, iseisit plika-basa"...
Visas pasaulis tau matosi per savo isgyvenimu prizme, ir tu negali daleisti minties, kad jei taip nutiko tau - visai nebutinai ir visoms kitoms moterims analogiskoj situacijoj pasikartos toks pats skyrybu scenarijus.

kaip tu zinai mano skyrybos dar neivyko, o mano skyrybu scenarius nepasikartos niekam, nes mano situacija visai kitokia ir labai toli nuo aptariejamos temos.

Nejaugi, tavo manimu, pasauly yra tik 0,01 proc.padoriu vyru, kurie sugeba oriai issiskirti ir nebando apiplesti savo vaiku motinos? As tokiu vyru savo aplinkoj pazystu minimum 5. A vat tokiu, kurie per teismus dalinosi turta ir bande issisukti nuo alimentu - tik 2. Ir tai jiems nenuskylo, nors buvo ir nedurni ir pinigingi...
Tai kad tavo karti skyrybu pairtis - ne priezastis daryti isvadas, kad taip buna/bus visoms (oj, sorry, ne visoms, o tik 99,9 proc.moteru blink.gif ) 4u.gif

Ir jie visi skyriasi vien del neistikimybes, kaip aptariamoje temoje? Kitu priezasciu nera?

Tu darai nepagrista prielida apie mano skyrybas, nes apie savo situacija as eteryje nekalbu, tos replikos kurios man issprusta... na, gal, e... 3% informacijos? Kadangi pagrininiu ir esminiu faktu tu nezinai tai negali spresti ir del mano patirties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 11 gruodžio 2011 - 21:24
QUOTE(Elodie* @ 2011 12 11, 18:49)
Ai, ner cia ka daug sneket biggrin.gif Kai nori - randi galimybiu, kai nenori - randi pasiteisinimu.

as neneigiu, kad mano skirtingos, nei Atores galimybes nuleme ir mano skirtinga nei jos sprendima. As nezinau, ka daryciau jei butu pasirinkimas- eiti su vaiku i gatve be pinigu ar likt namie siltai su neistikimu vyru- ka pairinkciau. Moteris pirmiausiai turi isipareigojimu pries vaikus. Ar ji turi teise tesiogiai rizikuoti vaiko gyvybe (mano asmeniniam vaikui buvo 4 paros) savo ambiciju vardan? g.gif Nezinau. Autorei tikriausiai labai sunku bus susirast darba, kuris jai ir vaikui uztikrintu nors minimalu pragyvenima, visgi 4 metu pertrauka, nezinau ar ji isvis darbo patrti turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 11 gruodžio 2011 - 21:30
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 10, 16:12)
Ji labai norėtų, kad mano vyras turėtų krūvą meilužių. Juk taip, flight, kad per daug gerai nebūtų. Dar ji norėtų, kad tai ką ji parašė, būtų labai arti tiesos. Bet ji nežino nieko ir jos fantazijos yra piktos pavydžios moters vidinio pasaulio "atsivertimas", tokioje diskusijoje, ji nusprendė sužibėti. Įdomu tik, kas ją verčia taip manyti ir kodėl ji linki tokių dalykų.

Nekreipk demesio.Visada atsiras nusipezanciu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 12 11, 22:12)
as neneigiu, kad mano skirtingos, nei Atores galimybes nuleme ir mano skirtinga nei jos sprendima. As nezinau, ka daryciau jei butu pasirinkimas- eiti su vaiku i gatve be pinigu ar likt namie siltai su neistikimu vyru- ka pairinkciau. Moteris pirmiausiai turi isipareigojimu pries vaikus. Ar ji turi teise tesiogiai rizikuoti vaiko gyvybe (mano asmeniniam vaikui buvo 4 paros) savo ambiciju vardan?  g.gif Nezinau. Autorei tikriausiai labai sunku bus susirast darba, kuris jai ir vaikui uztikrintu nors minimalu pragyvenima, visgi 4  metu pertrauka, nezinau ar ji isvis darbo patrti turi.

Manyciau jus supainiojote prioritetus. Moteris pirmoje vietoje turi isipareigojimus pries save.

Pameginsiu paaiskinti. Jau karta cia SM apie tai esu minejusi. Daznai tenka skraidyti, visada pries skrydi tenka isklausyti saugos instruktaza, ivairias jo variacijas. Bet neziurint i tai, esme yra ta pati, nekinta, motina deguonies kauke privalo pirma uzsideti SAU, o tik po to vaikui... Pagalvokite, kodel?

Ir dar, 4 metai , ar neatrodo ganetinai ilgas laiko tarpas pasiruosti, atsitraukimo kelius? Na bent jau kaupti pinigus, jei kitam proto neuztenka. Na nerimtai skamba, kai savo negebejima priimti sprendimus, dangstoma neva vaiko poreikiais.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 12 12, 12:53)
Daznai tenka skraidyti, visada pries skrydi tenka isklausyti saugos instruktaza, ivairias jo variacijas. Bet neziurint i tai, esme yra ta pati, nekinta, motina deguonies kauke privalo pirma uzsideti SAU, o tik po to vaikui... Pagalvokite, kodel?

Supratau, ka norejote pasakyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 12 12, 12:53)
Pameginsiu paaiskinti. Jau karta cia SM apie tai esu minejusi. Daznai tenka skraidyti, visada pries skrydi tenka isklausyti saugos instruktaza, ivairias jo variacijas. Bet neziurint i tai, esme yra ta pati, nekinta, motina deguonies kauke privalo pirma uzsideti SAU, o tik po to vaikui... Pagalvokite, kodel?

cia nuo kulturos gal priklauso... kazkada mokemes skirtingu saliu literatura, skaitem Japonijos veikala. Tai vat... mirstacios motinos pareiga pirmiausiai nuzudyti vaika kad jis vienas neliktu, nes vaikas saka, o mama- medis, medziui mirus- saka mirs leta ir kankiancia mirtim. Kalba ejo ne apie zylia senove, apie XXa viduri. Esme kad vaikas iki ta tikro amziaus mamos dalis, ju poreikia neatsiejami.

Minti as jusu supatau, bet einat "i gatve" (na, realiai gi krizes centru yra, gatvej nemirsi) mamai daugiau maziau tiesioginis fizinis pavojus negresia, o naujagimis toks trapus unsure.gif gi nedega neistikymo vyro namai kad begt galva pametus, ne apie sekundes, minutes ir valandas eina kalba. Ar ne protingiau nors minimaliai kazka uzsitikrint pries begant?

Del 4 metu tai pritariu, laikas pakankamas, bet rodos Autore neseniai tik suzinojo, rase darbo ieskosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 12 gruodžio 2011 - 13:54
QUOTE(Mergiona @ 2011 12 11, 12:37)
Reikia turet tvrtus ir neginciojamus jo neistikimybes irodymus, kur tokiu gausit? Zvake laikysit? Detektyvus samdysit? Nei teismas,nei VTAT neistikimbes nelaiko pakankamu pagridu seimai griaut jei vyras kitas funkcijas seimoje atlieka.

Šita tema man daėdė -tai kaip ir nedalyvauju,nes dauguma pateisina diedo dvipatystę,dangstydamosi vaikų gerove. Bet į temą-jei gerai pamenu,autorės diedo meilužė siuntė jai nuotraukas su neginčijamais įrodymais...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 12 12, 14:35)
Šita tema man daėdė -tai kaip ir nedalyvauju,nes dauguma pateisina diedo dvipatystę,dangstydamosi vaikų gerove. Bet į temą-jei gerai pamenu,autorės diedo meilužė siuntė jai nuotraukas su neginčijamais įrodymais...

rimtai? sita momenta prazioplinau, galvojau siai SMS kokius siuntinejo. Tadum pinigu problema kaip ir isspresta, morlines zalos atliginimo dar gali reikalaut.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 12 12, 15:02)
rimtai? sita momenta prazioplinau, galvojau siai SMS kokius siuntinejo. Tadum pinigu problema kaip ir isspresta, morlines zalos atliginimo dar gali reikalaut.

Nenori autore nei pinigu, nei moralines zalos atlyginimo, kaip supratau. Reikia jai savo bleduno savo numyleto tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 12 12, 14:46)
cia nuo kulturos gal priklauso... kazkada mokemes skirtingu saliu literatura, skaitem Japonijos veikala. Tai vat... mirstacios motinos pareiga pirmiausiai nuzudyti vaika kad jis vienas neliktu, nes vaikas saka, o mama- medis, medziui mirus- saka mirs leta ir kankiancia mirtim. Kalba ejo ne apie zylia senove, apie XXa viduri. Esme kad vaikas iki ta tikro amziaus mamos dalis, ju poreikia neatsiejami.

Minti as jusu supatau, bet einat "i gatve" (na, realiai gi krizes centru yra, gatvej nemirsi) mamai daugiau maziau tiesioginis fizinis pavojus negresia, o naujagimis toks trapus  unsure.gif gi nedega neistikymo vyro namai kad begt galva pametus, ne apie sekundes, minutes ir valandas eina kalba. Ar ne protingiau nors minimaliai kazka uzsitikrint pries begant?

Del 4 metu tai pritariu, laikas pakankamas, bet rodos Autore neseniai tik suzinojo, rase darbo ieskosi.

Tai cia tas pats, tik pavyzdziai skirtingi. Emocinej duobej sedinti motina vaikui niekuo nepades. Gelbekis arba mirk.
Atsakyti
perskaiciau visa tema.

ir jus be reikalo vargstat itikinedamos Autore ieskoti sprendimo, kurti gyvenima atskirai nuo vyro. Juk akivaizdu, kad jai reikia jos mylimo vyro, o reakcija i neistikimybe nera agresyvi, gyvent galima, laukiamas vyro atejimas i prota... Pritariu Autorei, laukite, tikekite, gyvenkite savo sia grazia Svajone.. 4u.gif . Jei nekyla noras imtis permainu, vadinasi dar ne laikas ir nedrumskite vandens. Sekmes jums.
Atsakyti
4u.gif
sveiki,
ikisiu ir as trigasi, tenka stebeti is vidaus "neoficialia vyro seima" blink.gif
galiu pasakyti tik tiek, nezinau priezasciu kodel zmona pakencia vyro kita seima, bet kai vyras atvaziuoja i ta kita savo seima, jauciasi kaip svecias, o savo vaikui tik kaip geras dede, vaikas net nelabai krykstauja ji pamates ir kai matai kaip vyras savim patenkintas kad materialai gali absoliuciai islaikyti kita seima ir dar su dideliais prabangos atributais, bei pamatai kaip vis del to jis pasimetes situacijoj ir pats nelabai supranta kaip iklimpo, tai pasidaro jo gaila, kai nesupranta kaip yra isnaudojamas, bei kai ateis tokss laikas kai vaikelis paklaus tete kodel ne kiekviena vakara grizti namo, va tada ir susimastai, kas labiau nukencia, be to kai matai kitos "zmonos" netikruma ir baime kad paliks ir gris i seima, tai yra kazkas tokio baisaus doh.gif
Atsakyti