Skauda tik pirmus metus. Paskui nebe. Uzrandeja viskas. Is patirties sakau. Exvyro meiluze nubleso kaip pernykstis sniegas, siandien net sampano galeciau su ja isgerti.
Bet jei tektu grizti atgal 8 metus, kulka pirmai mamytei is Supermamos dabar paleisciau, kuri priverte mane "buti isdidzia, neprakenteti tuos metus ar du ir skirtis".
Jus uzaugot tarybinej seimoj. Kaip ir as. Mano tevai nesiskyre, gimine senesnes kartos-irgi. Kur skyrybos buvo visos gimines geda. Bet tai nereiskia, kad problemu seimose nebuvo. Buvo. Nevisos, susijusios su neistikimybe, bet jos tikrai buvo ir net didesnes, nei dabartinese seimose, tik komunistu partija labai gerai praplaudavo smegenis, norimtiems skirtis-paatviraukit su gimine, suzinosit visa tiesa

As tai tuos laikus dar prisimenu, nors paaugle merga buvau
Skyrybos-tai didele trauma vaikui. Seima skyla i dvi dalis: mamos seima ir tevo seima. Ir mama gali buti bet kokia laiminga, bet tevas, pagal teismo sprendima, privales susitikti su vaiku savo seimoje, t.y. ten, kur bus pamote ir jos vaikai. Ir nori to ar nenori-vaikas tures pamote ir privales ja lankyti, noredamas susitikti su tevu.
Isitikinimui tema "Vyras is antru ranku".
35 metu jau nepajegus, niekam nereikalingas senis

O jei dar pinigo turi-tai bet kokia 18kine ant kaklo kabinasi
As ir antra karta pykstu, nes jus vel antra karta mane izeidete. Kokias vertybes jums nuostabus tevai ikale i galva, kad nemokate kulturingai bendrauti ir gerbti oponenta, nors nuomone ir kita?
Aha, is tos citatos supratau, kad dauguma puoselejema seimos vertybe laiko SEKSA

O, geras. Vadinasi, as tikrai labai jau senu paziuru, gal dar prieskario, matyt, nes man seksas-tai gal 10 svarbumo dalykas.

Jis svarbus, bet ne tiek, kad del jo-geresnio ar blogesnio-butu galima draskyti kitas svarbias seimos vertybes.
Seimos vertybes:
1. Dvasine istikimybe(jei vyras tave myli, rupinasi, jei jam tiesiog gera buti salia taves, na kaip salia kokio ramaus uzutekio-ar verta tada seksa su svetima moterimi iskelti auksciau dvasines neistikimybes? O kaip turi gyventi moterys invalides, prikaustytos prie patalo, kuriomis rupinasi vyrai, nors jos zino, kad gamta saukia ir ju vyrai nuklysta i sona?).
2. Draugisku santykiu puoselejimas(jei su vyru ismokstama bendrauti kaip su gera ir patikima drauge, kuri mes visus darbus ir atleks i pagalbos sauksma-ar verta vel ta svetima seksa iskelti auksciau tos vertybes?).
3. Pagarbiu santykiu vienas kitam ir vaikams ugdymas.
4. Supratimas, tolerancija(kai seimoje yra supratimas, kai suprantama, kad zmones-mirtingi ir gali suklysti, jei ismokastama jiems atleisti-tai tokio auksto lygio vertybe, jog psichologai net nevisi sugeba ta igyvendinti).
5. Bendras poziuris i daugeli dalyku.
6. Vienodas poziuris i vaiku auklejima.
7. Vienoda religija ir tradiciju laikymasis.
Taigi, pakelkit rankas dabar tos, kurioms seksas pirmoj vietoj uz visa tai, ka isvardinau ir kurios tu vertybiu nepuoseleja pas save seimoje.
Temos dar visos neperskaiciau bet labai norejau pakomentuoti si posta.
Visi vertina seimos vertybes tik skirtingai... Kiti negali atleisti isdavystes... MELO
Vieni gali netyciuka atleisti o kiti negali nors tu ka.