Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras jau 4 metus turi meilužę

QUOTE(Montekrista @ 2012 04 09, 21:27)
blink.gif Neta, tu gal paskaityk dar sykį Moontės žodžius, atrodo, kad nesupratai nė velnio..

Viska as supratau,ir su velniais,ir be ju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2012 04 09, 18:43)
ne is tu moteru kurioms to reikia... girdeti malonius zodziu ..labai smagu..ypac dabartinej situacijoj...ju man reikia ir reikia... bet tai ne pagrindinis dalykas santykiuose.. man svarbiausia yra poroje pasitikejimas, pagarba, bendri siekiai, palaikymas vienas kito.. tas kas buvo sugriauta
Papildyta:
Moonte... taip klausyti reikia....ta as moku, tik dabar nenoriu net klausyt nes labai daug melo...

Kodėl jūs norite ir galite klausytis tik tada, kai malonu tai, kas sakoma, girdėti?

Aš irgi manau, kad vyrai lygiai taip pat mėgsta girdėti, o moterys matyti.
Apskritai, iš kur tas pasakymas, kad moterys myli ausimis, o vyrai akimis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 09, 01:48)
Kad ir kaip skaudėtų patiems, mylimiems žmonėms mes linkim laimės. Net jeigu ta laimė su kitu žmogum. Kai egoizmas nebeims viršaus, tada sugebėsim atleisti.

drinks_cheers.gif sutinku 4u.gif
mylimuke, anksčiau klausėte, ar aš, atleidusi saviškiui dar su juo. Tada atrašiau, kad taip, vis dar kartu. Tai va, išsiskyrėm. Kartu nebegyvenam.
Viso to reziumė būtų, kad ir sugebėjau atleisti, savo nuoskaudų užgniaužti nesugebėjau. Nuolatos jį graužiau, ir jis nebeištvėrė. Kartais geriau paleisti dėl to paties žmogaus gerovės. Jei supranti, kad nepadarysi to žmogaus laimingu, geriau keliauti savo keliais. Tik taip įrodom, kad mylim, kai norim kitą žmogų padaryti laimingu, o ne priversti ištisai mokėt už savo klaidas.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 09, 11:57)
Kaskart, kai perskaitau tokius žodžius (juos ir pati esu tarusi ne kartą), man iškyla klausimas, o gal žmonės šeimoje tiesiog kalba skirtingomis kalbomis, skirtingai suvokia meilę, daro vienas dėl kito dalykus, kurie kitam neatrodo "iš meilės", nors pastarajam tai didžiausias meilės įrodymas?
Pats banaliausias pavyzdys: nereta moteris nori girdėti, ką jaučia vyras ("myliu", "man tavęs reikia", "tu mano vienintelė" ir t.t.), bet gal vyras to ir nesako garsiai, tačiau parodo kitais būdais - kurių nesupranta jo moteris - kad ji jam labai svarbi?

Yra puiki knyga "5 meilės kalbos". Ten būtent apie tai ir rašoma, kaip skirtingai žmonės parodo savo meilę.
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 04 10, 08:43)
drinks_cheers.gif sutinku  4u.gif
mylimuke, anksčiau klausėte, ar aš, atleidusi saviškiui dar su juo. Tada atrašiau, kad taip, vis dar kartu. Tai va, išsiskyrėm. Kartu nebegyvenam.
Viso to reziumė būtų, kad ir sugebėjau atleisti, savo nuoskaudų užgniaužti nesugebėjau. Nuolatos jį graužiau, ir jis nebeištvėrė. Kartais geriau paleisti dėl to paties žmogaus gerovės. Jei supranti, kad nepadarysi to žmogaus laimingu, geriau keliauti savo keliais. Tik taip įrodom, kad mylim, kai norim kitą žmogų padaryti laimingu, o ne priversti ištisai mokėt už savo klaidas.
Papildyta:

Yra puiki knyga "5 meilės kalbos". Ten būtent apie tai ir rašoma, kaip skirtingai žmonės parodo savo meilę.

Blin, aš irgi turbūt negalėčiau toliau gyvent, jei ir negraužčiau kito žmogaus, tai save iš vidaus tikrai. unsure.gif
Bet kiekvienas savo laimės kalvis esam... Keisti man pareiškimai "padaryti kitą laimingu". Jei jis nėra toks, tai ar bus? Nežinau. O ir kaip tu kitą padarysi laimingu, jeigu pats toks nesi?

Aną postą ir rašiau prisiminusi šią knygą. Nors jos pačios neskaičiau, tik straipsnį apie skirtingas meilės kalbas.
Ir visgi, pripažinsiu, kad ne visomis jomis tikiu... Jeigu vien tik plepalai ir nieko daugiau, tai netikiu aš, niekaip. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 04 10, 08:43)
drinks_cheers.gif sutinku  4u.gif

as ir apie tai galvoju...paleisti.. ir as ji paleidus...tik jis niekur neina....na bet bus kaip jums .. nes jis neistvers
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 10, 01:20)
Kodėl jūs norite ir galite klausytis tik tada, kai malonu tai, kas sakoma, girdėti?
Aš irgi manau, kad vyrai lygiai taip pat mėgsta girdėti, o moterys matyti.
Apskritai, iš kur tas pasakymas, kad moterys myli ausimis, o vyrai akimis?  g.gif

ne taip supratot... as dabar nenoriu girdeti...manyciau cia kaip savisauga..kad vel nebuciau iskaudinta 4u.gif
Atsakyti
Nu labai graziai rasoma apie besalygine meile, bet jei bunant kartu reikia pastoviai gert antidepresantus ir verkt i pagalve isikniaubus, tai gal geriau is vis be tokios meiles. Meile kitam neturi taves pacios zalot. Todel terminas "besalygine meile" man kazkaip pavojingai atrodo. Sveika moteris ji supras vienaip, o suzeista visai kitaip. Uzmuskit mane, bet save saugot reikia pirmiausia. Kazkaip prisiminiau D. Kazragytes knygas, ji irgi gyveno su vyriskiu, kuris vis ritosi ir ritosi zemyn. Mete ja del kitos, finale prasigere ir jokiai nereikalingas tapo. Fiziskai jie nebegyveno kartu, nes tai butu reiske jos pacios zlugima. Bet dvasiskai manau ji taip ir nesiliove jo mylejusi. Labai grazus skyrius yra apie tai. Bet save reikia saugoti.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 04 10, 09:40)
Nu labai graziai rasoma apie besalygine meile, bet jei bunant kartu reikia pastoviai gert antidepresantus ir verkt i pagalve isikniaubus, tai gal geriau is vis be tokios meiles. Meile kitam neturi taves pacios zalot. Todel terminas "besalygine meile" man kazkaip pavojingai atrodo. Sveika moteris ji supras vienaip, o suzeista visai kitaip. Uzmuskit mane, bet save saugot reikia pirmiausia. Kazkaip prisiminiau D. Kazragytes knygas, ji irgi gyveno su vyriskiu, kuris vis ritosi ir ritosi zemyn. Mete ja del kitos, finale prasigere ir jokiai nereikalingas tapo. Fiziskai jie nebegyveno kartu, nes tai butu reiske jos pacios zlugima. Bet dvasiskai manau ji taip ir nesiliove jo mylejusi. Labai grazus skyrius yra apie tai. Bet save reikia saugoti.

drinks_cheers.gif
manau paleisti mylima zmogu yra labai sunku.. bet jeigu tas bendras gyvenimas skaudina pacia.. kam to reikia?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 10, 10:31)
Blin, aš irgi turbūt negalėčiau toliau gyvent, jei ir negraužčiau kito žmogaus, tai save iš vidaus tikrai.  unsure.gif
Bet kiekvienas savo laimės kalvis esam... Keisti man pareiškimai "padaryti kitą laimingu". Jei jis nėra toks, tai ar bus? Nežinau. O ir kaip tu kitą padarysi laimingu, jeigu pats toks nesi?

Aną postą ir rašiau prisiminusi šią knygą. Nors jos pačios neskaičiau, tik straipsnį apie skirtingas meilės kalbas.
Ir visgi, pripažinsiu, kad ne visomis jomis tikiu... Jeigu vien tik plepalai ir nieko daugiau, tai netikiu aš, niekaip. biggrin.gif

tai vat ir užsigraužėm abu smile.gif
aš tą knygą skaičiau, ir ten tikrai yra vertų apmąstymų skyrių. Vien plepalais aišku nėra reikalo tikėti. Toje knygoje rašoma, kad žmogus savo meilę kitam parodo įvairiai: per prisilietimus, per paslaugas, palaikymu kito žmogaus. Retai kada vienas žmogus kalba visomis meilės kalbomis. Taip būna tik santykių pradžioje.
Papildyta:
QUOTE(Nervita @ 2012 04 10, 10:38)
as ir apie tai galvoju...paleisti.. ir as ji paleidus...tik jis niekur neina....na bet bus kaip jums .. nes jis neistvers
Papildyta:

ne taip supratot... as dabar nenoriu girdeti...manyciau cia kaip savisauga..kad vel nebuciau iskaudinta 4u.gif

jei abu stengsis, gal ir nebus taip, bet viduje dažniausiai jauti kuria linkme krypsta santykiai.
Dėl savisaugos- tai esu perėjus tai. Taip užgniaužiau jausmus, kad jis ir padarė savo išvadas. Kaip bebuvę, dėl to nesakau, kad esu laiminga, jaučiu pilnatvę, bet bent jau jaučiu ramybės antplūdį, lyg kas sunkų akmenį nuo krūtinės būtų nuridenęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 04 10, 10:23)
jei abu stengsis, gal ir nebus taip, bet viduje dažniausiai jauti kuria linkme krypsta santykiai.
Dėl savisaugos- tai esu perėjus tai. Taip užgniaužiau jausmus, kad jis ir padarė savo išvadas. Kaip bebuvę, dėl to nesakau, kad esu laiminga, jaučiu pilnatvę, bet bent jau jaučiu ramybės antplūdį, lyg kas sunkų akmenį nuo krūtinės būtų nuridenęs 4u.gif

as jauciu kad nenoriu tokiu santykiu....sakiau, kad niekada nebus taip kaip buvo, kad as nepajegsiu toliau stengtis daryti kazka del musu...nu ir t.t. sako kad jam to nereikia ir dabar jis stengsis del musu...zinau kad taip ilgai netems...
ir nors kitu akimis atrodau durniu durne kad as viska uzgniauziau ir dar gyvenu kartu, bet zinau ir tai kad tai tik laikina.
istiesu man ir to labiausia truksta ramybes...o laime, pilnatve ateis savo laiku
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2012 04 10, 11:29)
as jauciu kad nenoriu tokiu santykiu....sakiau, kad niekada nebus taip kaip buvo, kad as nepajegsiu toliau stengtis daryti kazka del musu...nu ir t.t. sako kad jam to nereikia ir dabar jis stengsis del musu...zinau kad taip ilgai netems...
ir nors kitu akimis atrodau durniu durne kad as viska uzgniauziau ir dar gyvenu kartu, bet  zinau ir tai kad tai tik laikina.
istiesu man ir to labiausia truksta ramybes...o laime, pilnatve ateis savo laiku

stiprybės Jums 4u.gif
mane irgi aplinkiniai durnių durne laikė, viskas čia normaliai biggrin.gif jei pastatai save į tokios vietą, tai taip ir galvoja smile.gif
o susiklostė viskas, taip kaip ir turėjo būti. pamatysit, Jums irgi viskas gerai baigsis, o tas periodas laikinas.
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2012 04 10, 10:29)
ir nors kitu akimis atrodau durniu durne kad as viska uzgniauziau ir dar gyvenu kartu, bet  zinau ir tai kad tai tik laikina.

Šiaip ar taip.... išsiskirti visada spėsit. O klijuot santykius gali būt ir vėlu. g.gif
Atsakyti
jei vyras pasirengęs stengtis, tai TAIP DARO, o Jūs, Nervita, dar turite jam jausmų, neskubėkit. Gal viskas bus gerai pas Jus, žmogus sutvėrimas netobulas, klystantis.
Išsidraskyt yra paprasčiausia. smile.gif
ir iš tikrųjų, aplinkiniai, draugai, draugės, iš to savo perdėto kišimosi dažnai tik blogina situaciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trintukas: 10 balandžio 2012 - 09:46