Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras jau 4 metus turi meilužę

QUOTE(Toozikas @ 2011 12 01, 16:54)
Ir vaikas suprastų, jog jūs pati sau prieštaraujate. Kažkuri protingai čia parašė, kad jūs prisitaikėte ir jaučiatės rami. Bet galiu lažintis, jog karts nuo karto, jum į galvą lenda įvairiausios mintys, kaip kad, "žinau, kad kvaila esu, bet juk kitaip negaliu", arba "o jeigu jis turės geresnį gyvenimą negu aš?", "o jeigu aš gailėsiuosi?" ir t.t
Jūs nenorit suprasti, kad jam neatsibos kitos moterys, jeigu jūs liksit kartu, tai kartosis ir kartosis, ir kartosis. Bėda ta, kad jūs tikriausiai jau nebesužinosit, jog jis eilinį kartą jums neištikimas. Protingi mokosi iš savo klaidų, ir daro kažkokias išvadas. Jis pasimokys, bus atsargesnis, ir greičiausiai puikiai viską nuslėps. O jūs?

o visgi kodel skatinate galutinai sugriauti seima?

kodel manote, kad negali pakrypti viskas kita kryptim:
vyras pasimokys is sio kosmaro (juk ir jam nengva kai db moterys ji manipuluoja vaikais) Juk jis irgi pavarges nuo visko. Matau, kad jau nori ramybes, o gal viskas susides i savo vietas. O ta moteris susiras kazkoki normalu vyra, nevedusi ir gal atstos nuo mano vyro. Kodel negali buti toks scenarijus? Nejau manote, kad jis neimanomas? Gal jis protingas ir pasimokys is savo klaidos?
Atsakyti
Autore, o ar jūsų vyras davė savo antram vaikui savo pavardę? Ar moka alimentus?
Atsakyti
Kiek supratau is temos, autore niekada akis i aki nebuvo susitikusi su ta kita moterim. As padaryciau susitikima visiems trims, ir priklausomai nuo to, kaip vystysis pokalbis, padaryciau savas isvadas. Jeigu jausmu TENAI nera, turbut priimciau atgal, kad ir kaip plystu sirdis, bet kiekvienas zmogus gyvenime nusipelno atleidimo, jeigu del to is sirdies gailisi.
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 01, 15:34)
As vargu ar taip galeciau. Nesugebeciau vaidinti pries visus pavyzdines seimos, kai kasdien pries akis stovetu vyro ir jo meiluzes vaizdas  schmoll.gif Ir savo mamai ta pacia diena buciau patarus skirtis, jei tetis butu apgaves ja, nes kai nelaiminga mama, kencia vaikai, ta tai puikiai zinau.

Skauda tik pirmus metus. Paskui nebe. Uzrandeja viskas. Is patirties sakau. Exvyro meiluze nubleso kaip pernykstis sniegas, siandien net sampano galeciau su ja isgerti. cool.gif
Bet jei tektu grizti atgal 8 metus, kulka pirmai mamytei is Supermamos dabar paleisciau, kuri priverte mane "buti isdidzia, neprakenteti tuos metus ar du ir skirtis". doh.gif

QUOTE(lututė @ 2011 12 01, 15:34)
Aš užaugus kitokioj šeimoj.Ir net giminėj kitokioj-drąsiai galiu pasakyt. Ir mano pačios šeimoj tokių dalykų nėra ir nebus. Ir nebus dar ir todėl,kad suaugę žmonės turi teisę rinktis-ar parsiduoti,ar ne.

Jus uzaugot tarybinej seimoj. Kaip ir as. Mano tevai nesiskyre, gimine senesnes kartos-irgi. Kur skyrybos buvo visos gimines geda. Bet tai nereiskia, kad problemu seimose nebuvo. Buvo. Nevisos, susijusios su neistikimybe, bet jos tikrai buvo ir net didesnes, nei dabartinese seimose, tik komunistu partija labai gerai praplaudavo smegenis, norimtiems skirtis-paatviraukit su gimine, suzinosit visa tiesa mirksiukas.gif As tai tuos laikus dar prisimenu, nors paaugle merga buvau smile.gif

QUOTE(Bernsteine @ 2011 12 01, 15:54)
O kam tam vaikui kazkokios pamotes, jeigu jis laimingas su savo mama?
Taip, vaikams trauma bet kokiu atveju. Bet skyrybu atveju galima vaikui kazkaip suprantamiau ir delikaciau paaiskint priezasti.  O kaip paaiskint broliuko/sesutes, pamotes atsiradima? Kaip atsakyt i klausima, kodel tevelis mylejosi su svetima moterim? Juk vaikai nekvaili, zino is kur vaikai atsiranda.

Skyrybos-tai didele trauma vaikui. Seima skyla i dvi dalis: mamos seima ir tevo seima. Ir mama gali buti bet kokia laiminga, bet tevas, pagal teismo sprendima, privales susitikti su vaiku savo seimoje, t.y. ten, kur bus pamote ir jos vaikai. Ir nori to ar nenori-vaikas tures pamote ir privales ja lankyti, noredamas susitikti su tevu.
Isitikinimui tema "Vyras is antru ranku". 4u.gif

QUOTE(wit @ 2011 12 01, 16:19)
a jau nesugeba eit? ar niekam nereikalingas nes nusenęs?  biggrin.gif

35 metu jau nepajegus, niekam nereikalingas senis bigsmile.gif O jei dar pinigo turi-tai bet kokia 18kine ant kaklo kabinasi lotuliukas.gif

QUOTE(fainulkina @ 2011 12 01, 16:30)
Na va, o dar pykote mano komentarą paskaičiusi..  bigsmile.gif  Sužalotas jūsų mąstymas ir kas baisiausia, priimate tai kaip kokią šventą tiesą, o visi kiti prietaringi melagiai jūsų iškreiptoje vaizduotėje gaunasi  bigsmile.gif 

Jei jau tokia patyrusi, žinote ką toliau daro vyras grįžęs iš meilužės, paklūpojęs priešais savo žmoną, rankas kojas išbučiavęs, prisiekęs kitokį gyvenimą ir nupirkęs kokį prašmatnų daikčiuką? Ogi kitą dieną prajodo jau sekančią auką  bigsmile.gif O žmonelė kvailelė, tuo tarpu sėdi namie nugalėtojos povyza, met kaip ją DIEDAS vertina, kaip nusodino tą k... šeimą pasirinkęs. Apgailėtina ir šlykštu tokių moterų klausytis. Vaidina turinčios PAVYZDINGĄ šeimą, o tuo tarpu taikstosi su pažeminimu ir šeimos griūvesiais  rolleyes.gif

As ir antra karta pykstu, nes jus vel antra karta mane izeidete. Kokias vertybes jums nuostabus tevai ikale i galva, kad nemokate kulturingai bendrauti ir gerbti oponenta, nors nuomone ir kita?

Aha, is tos citatos supratau, kad dauguma puoselejema seimos vertybe laiko SEKSA bigsmile.gif O, geras. Vadinasi, as tikrai labai jau senu paziuru, gal dar prieskario, matyt, nes man seksas-tai gal 10 svarbumo dalykas. irnesakyk.gif Jis svarbus, bet ne tiek, kad del jo-geresnio ar blogesnio-butu galima draskyti kitas svarbias seimos vertybes.
Seimos vertybes:
1. Dvasine istikimybe(jei vyras tave myli, rupinasi, jei jam tiesiog gera buti salia taves, na kaip salia kokio ramaus uzutekio-ar verta tada seksa su svetima moterimi iskelti auksciau dvasines neistikimybes? O kaip turi gyventi moterys invalides, prikaustytos prie patalo, kuriomis rupinasi vyrai, nors jos zino, kad gamta saukia ir ju vyrai nuklysta i sona?).
2. Draugisku santykiu puoselejimas(jei su vyru ismokstama bendrauti kaip su gera ir patikima drauge, kuri mes visus darbus ir atleks i pagalbos sauksma-ar verta vel ta svetima seksa iskelti auksciau tos vertybes?).
3. Pagarbiu santykiu vienas kitam ir vaikams ugdymas.
4. Supratimas, tolerancija(kai seimoje yra supratimas, kai suprantama, kad zmones-mirtingi ir gali suklysti, jei ismokastama jiems atleisti-tai tokio auksto lygio vertybe, jog psichologai net nevisi sugeba ta igyvendinti).
5. Bendras poziuris i daugeli dalyku.
6. Vienodas poziuris i vaiku auklejima.
7. Vienoda religija ir tradiciju laikymasis.
Taigi, pakelkit rankas dabar tos, kurioms seksas pirmoj vietoj uz visa tai, ka isvardinau ir kurios tu vertybiu nepuoseleja pas save seimoje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mery_kery @ 2011 12 01, 16:43)

vyras pasimokys is sio kosmaro (juk ir jam nengva kai db moterys ji manipuluoja vaikais) Juk jis irgi pavarges nuo visko. Matau, kad jau nori ramybes, o gal viskas susides i savo vietas. O ta moteris susiras kazkoki normalu vyra, nevedusi ir gal atstos nuo mano vyro. Kodel negali buti toks scenarijus? Nejau manote, kad jis neimanomas? Gal jis protingas ir pasimokys is savo klaidos?

Aš ištikrūjų nenoriu skatinti, bet nematau kitų pasirinkimų jūsų situacijoje. Supraskite, suaugę žmonės nesikeičia (nekalbu apie neįgalius žmones), tas pasikeitimas būna, bet labai trumpam, mėnesį, na du. Tai yra laikina, pats tai žinau. Ir begales tokių atvejų mačiau. Aš suprantu, kad jums nesinori, jūs naiviai tikite, kad viskas bus gerai, bet tai tik savęs nuteikinėjimas. Niekas jūsų per forumą neišskirs, ir niekas jums neištrins atminties iš galvos. Neištrins ir tos moters su vaiku. Viską galite pati padaryti, jūsų teisė rinktis.
Sakote jis pavargo nuo manupuliacijų, ir nuo jūsų abiejų verkšlenimų, o nepagalvojate, kad ateis laikais kai jis pailsės, atsigaus. Ir kas tada? Ogi vėl ta pati dainelė. ir dar kur garantija, kad jis pasirinks jus, o ne ją? Negeriau būtų padaryti pačiai teismą, negu laukti kol jis taip padarys?
Norėčiau užduoti asmenišką klausimą jeigu galima. Kartais ne dėl financinės vyro padėties nenorite skirtis?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 18:24)

Skyrybos-tai didele trauma vaikui. Seima skyla i dvi dalis: mamos seima ir tevo seima. Ir mama gali buti bet kokia laiminga, bet tevas, pagal teismo sprendima, privales susitikti su vaiku savo seimoje, t.y. ten, kur bus pamote ir jos vaikai. Ir nori to ar nenori-vaikas tures pamote ir privales ja lankyti, noredamas susitikti su tevu.
Isitikinimui tema "Vyras is antru ranku". 4u.gif
35 metu jau nepajegus, niekam nereikalingas senis bigsmile.gif O jei dar pinigo turi-tai bet kokia 18kine ant kaklo kabinasi lotuliukas.gif

Seimos vertybes:
1. Dvasine istikimybe(jei vyras tave myli, rupinasi, jei jam tiesiog gera buti salia taves, na kaip salia kokio ramaus uzutekio-ar verta tada seksa su svetima moterimi iskelti auksciau dvasines neistikimybes? O kaip turi gyventi moterys invalides, prikaustytos prie patalo, kuriomis rupinasi vyrai, nors jos zino, kad gamta saukia ir ju vyrai nuklysta i sona?).
2. Draugisku santykiu puoselejimas(jei su vyru ismokstama bendrauti kaip su gera ir patikima drauge, kuri mes visus darbus ir atleks i pagalbos sauksma-ar verta vel ta svetima seksa iskelti auksciau tos vertybes?).
3. Pagarbiu santykiu vienas kitam ir vaikams ugdymas.
4. Supratimas, tolerancija(kai seimoje yra supratimas, kai suprantama, kad zmones-mirtingi ir gali suklysti, jei ismokastama jiems atleisti-tai tokio auksto lygio vertybe, jog psichologai net nevisi sugeba ta igyvendinti).
5. Bendras poziuris i daugeli dalyku.
6. Vienodas poziuris i vaiku auklejima.
7. Vienoda religija ir tradiciju laikymasis.
Taigi, pakelkit rankas dabar tos, kurioms seksas pirmoj vietoj uz visa tai, ka isvardinau ir kurios tu vertybiu nepuoseleja pas save seimoje. biggrin.gif

nemažesnė trauma bus vaikui (arba nebe vaikui) kai sužinos apie tėvo antras/trečias šeimas ir kitus brolius ir seseris. kad sužinos-neabejoju.
apie nepajėgumą- mintyje turėjau jūsų tėvą.
atsakau papunkčiui biggrin.gif :
1. kokia dvasinė ramybė gali būti žinant kad tavo vyras šalia tavęs turi kitą/as moteris ir niekaip negali apsispręsti su kuria čia gi jam gyvent.
2. vyras turi būti IR draugas. bet ne tik draugas, lygiai taip pat turėtų normalioje šeimoje būti ir sekso partneriu.
3 apie kokią pagarbą jūs kalbate? tokioj šeimoj kur šalia yra dar viena šeima pagarbos nulis.savo mylimos moters save ir ją gerbiantis vyras taip viešai atvirai neapgaudinės. tuo labiau motyvuodamos kad jam su abiem gerai biggrin.gif
4. vienas kartas gali būti klaida. jei tai kartojasi- tai naudojimasis jūsų atlaidumu ir jau sistema kaip JAM patogiau gyventi.
5. bendras požiūris gali būti nebent į neištikimybę bet tada negalioja jūsų 7 punktas. nebent išpažįstamas tikėjimas leidžiantis būti neištikimam.
6. požiūris dėl vaikų auklėjimo išlieka ir po skyrybų.
7. dėl šito punkto kaip ir aišku. sistemingai einantis į kairę, turintis nesantuokinį vaiką ir žmoną turbūt nėra labai uoliai tikintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mery_kery @ 2011 12 01, 17:43)

Arba jei jis dar didesnės užsimanys ramybės, tai mes jus abidvi ir susiras kitą jauną, netekėjusią ir be vaikų.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 12 01, 18:44)
apie nepajėgumą- mintyje turėjau jūsų tėvą.apie teva ir rasiau. Iki 35 metu lakste kaip erzilas. O tada kazkas ivyko jame, gal persilauzymas, o gal tiesiog visos kitos nublanko pries mamos dvasini grozi. Ir stai jau ketvirtis amziaus jie gyvena tokioje santaikoje, tokioje ramybeje ir sutarime(nedristu sakyti-meileje), kad man, isdraskiusiai pirmaja seima, pavydu wub.gif
atsakau papunkčiui  biggrin.gif :
1. kokia dvasinė ramybė gali būti žinant kad tavo vyras šalia tavęs turi kitą/as moteris ir niekaip negali apsispręsti su kuria čia gi jam gyvent.-tai menas. Ir sunkus darbas. Nekiekvienai moteriai jis iveikiamas. Kas neiveikia-tas viska drasko. Pirmoje santuokoje to nepasiekiau, buvo per sunku. Antroje santuokoje ta punkta pasiekiau, ir tuo didziuojuosi.
2. vyras turi būti IR draugas. bet ne tik draugas, lygiai taip pat turėtų normalioje šeimoje būti ir sekso partneriu.-ir buna bigsmile.gif Juk meiluzes buna sventai isitikinusios, kad vyrai su zmonomis nemiega jau desimt metu, tik kai gimsta vaikai, jos kaltina vargsa vyra apgavus ir klasta del vaiko pasiguldzius i lova lotuliukas.gif
3 apie kokią pagarbą jūs kalbate? tokioj šeimoj kur šalia yra dar viena šeima pagarbos nulis.savo mylimos moters save ir ją gerbiantis vyras taip viešai atvirai neapgaudinės. Mano vaikai turi mane, motina, su kuria gyvena. Klausimas-ar jis negerbia mokytojos, nes su ja negyvena? Gyvenimas kartu ir pagarba asmeniui-tai du skirtingi dalykai. Vyras gali tureti meiluze, su kuria atliks visus istvirkeliskus veiksmus(jei tokiu turi), tuo tarpu savo zmona tiek gerbs, kad nedris jos zaloti, sakykim, analiniu budu. Tai cia, jei kalbant apie seksa. Jei ziurint i bendravima, tai skirtumas juk yra "sliure, paduok man alaus" ir "brangioji, gal galetum paduoti alaus"? biggrin.gif 
4. vienas kartas gali būti klaida. jei tai kartojasi- tai naudojimasis jūsų atlaidumu ir jau sistema kaip JAM patogiau gyventi.-buna ir taip drinks_cheers.gif Nors siaip vyrai tai dazniausiai buna monogamiski, t.y. istikimi vienai meiluzei 3-5 metus, o nerujojantys kas vakara vis pas kita. Meile meiluzei, kaip ir zmonai, praeina. Tik jei su zmona siejo visos kitos 7 vertybes-jis grizta i seima, jei nesieja, ieskosi kitos meiluzes ar net zmonos.
5. bendras požiūris gali būti nebent į neištikimybę bet tada negalioja jūsų 7 punktas. nebent išpažįstamas tikėjimas leidžiantis būti neištikimam. Bendras poziuris turi sutapti i daug dalyku: i issilavinima, darba, gyvenimo salygas, ateities planus. Jei to nera, tai ir to punkto nera, nera tos vertybes.6. požiūris dėl vaikų auklėjimo išlieka ir po skyrybų. 
7. dėl šito punkto kaip ir aišku.  sistemingai einantis į kairę, turintis nesantuokinį vaiką ir žmoną turbūt nėra labai uoliai tikintis smile.gif-nepatikesit, neistikimiausi vyrai buna uoliausi katalikai lotuliukas.gif Paziurekit i tv, i Seima-ir isitikinsit biggrin.gif O jei rimtai, jei zmones laikosi tu 10 Baznycios isakymu ir moko juos vaikus, tai nera blogai.

Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 19:18)

Bet vis dėl to temos autorė gyvena ne su Jūsų tėvu ir nėra jokių garantijų, kad jos vyras atsikvošės.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 12 01, 19:28)
Bet vis dėl to temos autorė gyvena ne su Jūsų tėvu ir nėra jokių garantijų, kad jos vyras atsikvošės.

Jau vien tai, kad jis praso nesiskirti, rodo, kad savo seima gerbia ir nieko keisti nenori. O kaip yra del kitu vertybiu-zino tik pati autore. Neislauks laiko, kol meiluze siauteja is nevilties, vadinasi, pasiduos ir skirsis drinks_cheers.gif Islauks-tai didele tikimybe kad vyras pamatys, jog salia jo gyvena Draugas, Zmogus, o ne isterike, gris i seima, gyvens tada graziai, praeiti vertindami kaip nuopoli. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 19:36)
Jau vien tai, kad jis praso nesiskirti, rodo, kad savo seima gerbia ir nieko keisti nenori. O kaip yra del kitu vertybiu-zino tik pati autore. Neislauks laiko, kol meiluze siauteja is nevilties, vadinasi, pasiduos ir skirsis drinks_cheers.gif Islauks-tai didele tikimybe kad vyras pamatys, jog salia jo gyvena Draugas, Zmogus, o ne isterike, gris i seima, gyvens tada graziai, praeiti vertindami kaip nuopoli. drinks_cheers.gif

Dėl meilužės tai sutinku drinks_cheers.gif blaškosi ir siautėja ji ten kaip reikiant. Bet man asmeniškai būtų nepriimtina va taip va ramiai sėdėti ir laukti, kol vyras susipras ir nusistovės. Nežinau.... išpirdolinčiau aš tokį. O kad vaikelį susimeistravo su meiluže, tai čia iš viso sunkinančios aplinkybės.

SP, bet Jus labai pritempiat savo išgyventą situaciją prie temos autorės situacijos. Gal temos autorės vyras visą gyvenimą nesusiprotės, gal jį veža toks gyvenimo būdas.
Ir šiaip man šita tema ir šiandieninė diskusija joje labiau primena anekdotą: ar turėti du haremus jau skaitosi išdavystė? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 01 gruodžio 2011 - 19:10
QUOTE(Mery_kery @ 2011 12 01, 17:43)
Gal jis protingas ir pasimokys is savo klaidos?

Iš savo klaidų pasimoko tie, kurie už jas sumoka.
Kuo sumokėjo jūsų vyras? Ką prarado?
Atsakyti