Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras jau 4 metus turi meilužę

QUOTE(Mery_kery @ 2011 12 01, 16:43)
kodel manote, kad negali pakrypti viskas kita kryptim:
vyras pasimokys is sio kosmaro (juk ir jam nengva kai db moterys ji manipuluoja vaikais) Juk jis irgi pavarges nuo visko. Matau, kad jau nori ramybes, o gal viskas susides i savo vietas. O ta moteris susiras kazkoki normalu vyra, nevedusi ir gal atstos nuo mano vyro. Kodel negali buti toks scenarijus? Nejau manote, kad jis neimanomas? Gal jis protingas ir pasimokys is savo klaidos?

O ka, jusu vyras nenormalus? Jis pats nezinojo kad vedes yra? bigsmile.gif
Cia kaip toj G&G Sindikatas dainoj apie Toma - ji lindo lindo, pati po manim palindo.... laugh.gif Vargsai tie vyrai... lenda prie ju ir po jais kas tik netingi. laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernsteine: 01 gruodžio 2011 - 19:56
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 08:46)
Visi vyrai per savo gyvenima nueina i "kaire". Visi iki vieno.

Neatmetu galimybės, kad tai tiesa. Nors kartą gyvenime tikrai gali tapti per sunku neatsilaikyti. Gal ne visiems, gal didesnei pusei. Tam puikių progų pamėtėja darbiniai vakarėliai, komandiruotės, alkoholis. Astitiktinės silpnumo akimirkos, apie kurias antroji pusė dažniausiai nieko taip ir nesužino. Bet, esu garantuota šimtu procentų - TIKRAI NE VISI metai iš metų turi po dvi šeimas ir po vaiką kiekivenoje jų, tikrai ne visi tą daro beveik atvirai, kaip kad šioje situacijoje.
Siūlote autorei pralaukti - bet situacija tokia, kad jai "pralaukti" gali tekti visą liikusį bendrą gyvenimą.

QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 08:46)
Kai vyrai PATYS inicijuoja skyrybas, tada jau basta, tada tikrai seimoje meiles nebera, tada jau tik skyrybos ir kaip galima didesnes naudos isplesimas is ju.

Kai vyrai PATYS inicijuoja skyrybas, tai reikšia ne tik, kad šeimoje meilės nebėra, o ir tai, kad toji meilė atsirado kažkur kitur wink.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 12 01, 20:19)
Iš savo klaidų pasimoko tie, kurie už jas sumoka.
Kuo sumokėjo jūsų vyras? Ką prarado?

Jus labai nepatogius klausimus uždavinėjat?

Apie vaiko pavardę ir alimentus neatsakė, neatsakys ir į šitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 01 gruodžio 2011 - 20:14
QUOTE(laumupė @ 2011 12 01, 21:06)
Jus labai nepatogius klausimus uždavinėjat? 

Apie vaiko pavardę ir alimentus neatsakė, neatsakys ir į šitą.

kodel manot neatsakysiu, gal ir atsakysiu.
kai kurie klausimai per daug asmeniski, nenoriu per daug cia atskleisti savo gyvenimo peripetiju, kas su kieno pavarde gyvena.

Taip, kiek as zinau dave mano vyro pavarde. Kiek duoda tam vaikui pinigu nezinau. Siaip ta moteris pasiturinciai gyvena, tai gal jos pranasumas pries mane, bet nesu saves nurasius. Turiu darbo pasiulymu ir manau greit galesiu jau dirbti, isleidus vaika i darzeli.
Atsakyti
O jūs pajėgi susitaikyti su tuo, kad jūsų vyras pastoviai bendraus su tuo vaiku, kad kai jis paaugs, vežios jį į būrelius gal, pramogaus, leis kažkurią dalį savo atostogų, skirs pinigų, eis sveikint per gimtadienius? Ir matytis su jo mama, žinoma, tuo pačiu?
Atsakyti
QUOTE(Mery_kery @ 2011 12 01, 21:37)
Turiu darbo pasiulymu ir manau greit galesiu jau dirbti, isleidus vaika i darzeli.

Na ir labai šaunu tada.

O Jūsų ar jo tėvai žino apie susidariusią Jūsų šeimos situaciją? Jei žino, kokia jų nuomonė?
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 12 01, 21:04)

Kai vyrai PATYS inicijuoja skyrybas, tai reikšia ne tik, kad šeimoje meilės nebėra, o ir tai, kad toji meilė atsirado kažkur kitur wink.gif

Hm.... vadinasi temos autorės vyras kol kas įsimylėjęs tik pats save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2011 12 01, 18:11)
Kiek supratau is temos, autore niekada akis i aki nebuvo susitikusi su ta kita moterim. As padaryciau susitikima visiems trims

Bent jau isivaizduojate kaip vyktu toks pokalbis?biggrin.gif Graziai ir ramiai prie arbatos puodelio? nenoriu klausytis tos moters pasakojimu ka veikia su mano vyru lovoje. Nes nesusivaldyciau tikrai.

QUOTE(Toozikas @ 2011 12 01, 18:31)
Ogi vėl ta pati dainelė. ir dar kur garantija, kad jis pasirinks jus, o ne ją? Negeriau būtų padaryti pačiai teismą, negu laukti kol jis taip padarys?
Norėčiau užduoti asmenišką klausimą jeigu galima. Kartais ne dėl financinės vyro padėties nenorite skirtis?

Norint patirti kuo maziau nuostoliu reiktu skirtis bendru sutarimu. Taciau to bendro sutarimo nera. Vyras nera milijonais aptekes, kad vien del to buviau su juo. Man svarbiausia vertybe seima, kuri dabar man rodos slysta is ranku, taciau as dar neprarandu vilties.

QUOTE(laumupė @ 2011 12 01, 19:11)
Arba jei jis dar didesnės užsimanys ramybės, tai mes jus abidvi ir susiras kitą jauną, netekėjusią ir be vaikų.

Taip irgi gali buti. Bet ar atsiras normali moteris, kuri juo patiketu? Dvi paliktos moteris su vaikais? biggrin.gif Nors matyt jis galetu suvilioti, juk kazkaip budamas vedes taip ilgai islaike ta meiluze... turbut jau niekas nebestebins manes.

QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 19:36)
Jau vien tai, kad jis praso nesiskirti, rodo, kad savo seima gerbia ir nieko keisti nenori. O kaip yra del kitu vertybiu-zino tik pati autore. Neislauks laiko, kol meiluze siauteja is nevilties, vadinasi, pasiduos ir skirsis drinks_cheers.gif Islauks-tai didele tikimybe kad vyras pamatys, jog salia jo gyvena Draugas, Zmogus, o ne isterike, gris i seima, gyvens tada graziai, praeiti vertindami kaip nuopoli. drinks_cheers.gif

aciu, panasios strategijos ir laikausi... nesu isterike, ramiai i viska reaguoju, viska darau tik del vaiko, nenoriu, kad jis matytu ir girdetu kaip barames... todel stengiuosi viska spresti kalbantis. Taciau per daug laiko praejo... darosi sunku, juolab ta moteris karst nuo karto primena apie save.

QUOTE(flight @ 2011 12 01, 20:19)
Iš savo klaidų pasimoko tie, kurie už jas sumoka.
Kuo sumokėjo jūsų vyras? Ką prarado?

Prarado mano pasitikejima ir darna seimoje. O tai svarbu ir sunkiai atstatoma.
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2011 12 01, 22:08)

O Jūsų ar jo tėvai žino apie susidariusią Jūsų šeimos situaciją? Jei žino, kokia jų nuomonė?

Na ar tevai kazkokia reiksme turi, zino ar ne. Cia juk musu gyvenimai, jie kas bebutu nesikisa. Gali patarti, tacia isspresti turim tik mes patys.

Is ties mus daug kas laiko tobula seima smile.gif)) juk sveciuose neviesinam savo situacijos. Taciau artimiausi zmones zino, apie mano vyro klystkelius. Bet nieks gi nesikisa.
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 12 01, 21:56)
O jūs pajėgi susitaikyti su tuo, kad jūsų vyras  pastoviai bendraus su tuo vaiku, kad kai jis paaugs, vežios jį į būrelius gal, pramogaus, leis kažkurią dalį savo atostogų, skirs pinigų, eis sveikint per gimtadienius? Ir matytis su jo mama, žinoma, tuo pačiu?

Manau as jau su tuo susitaikius. Nenoriu liesti vaiku. Jie nekalti ka isdarineja ju tevai. Man svarbiausia, kad baigtusi artimi santykiai su mano vyru...
Atsakyti
Na tema kaip ir išsemta jau, visiems aiški jūsų pozicija, ir aišku kaip jūs pasielgsite. Telieka palinkėti jums sėkmės, o jos manau tikrai prireiks jums. Svarbiausia jeigu jau nusistatėte sau tikslą, tai sukandusi dantis jo ir siekite.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 09:35)
Metu tiek, kad jau nebevaldo jaunatvinis maksimalizmas mirksiukas.gif

Nesu jaunikle, bet dar tokio poziurio 'nepriejau'. Kazkur skaiciau, kad su amziumi moters riekalavimai vyrams stipriai mazeja. Maniskiai irgi mazeja. Bet bimbinejimo paskui sijonus dar nepateisinu. Dar daugiau, man tai atrodo norma, o ne maksimalizmas g.gif Labai nenoreciau su amziumi nusivilti VISAIS vyrais ir mastyti kaip jus verysad.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 10:52)
Ar uzsimerkciau ir toliau seimoje gyvenciau-taip.
Ar ramiai gyvenciau-ne, sirdyje velniava virtu, esu normali, o ne kokia mazochiste, butu skaudu, bjauru ir pikta.
Bet yra vaikai, ir kiekviena k.., pas kuria diedas nubegs rujoti, is mano vaiku tevo neatims per tariama mano isdiduma. cool.gif

QUOTE(wit @ 2011 12 01, 11:29)
jei pasakai kad yra vyrų kurie turi savigarbos jos išvadins tave naivia  biggrin.gif graudžiai juokinga kad daugėja tokių skudurėlių po vyrų kojomis

Ju ITIN DAUG Lietuvoje. Va pavartykit kad ir sita foruma. sukurkit kokia tema ten ir SM. Kai SM 'ismintingos, seima puoselejancios moterys' sakys uzsimerkit ir pamirskit, jis juk jus myli, juk geras tevas ir vyras... ten moterys (ir vyrai!!!) parasys, kad bekit nuo tokio. Ir kuo greiciau. Aisku isimciu visur yra, bet didesne mase lietuvaiciu, deja, taikstosi su viskuo. Bile kelnetas. Seima juk vertybe, tiesa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 14:48)
O jus vaiku klauset, kaip jie nori gyventi? Su kuo? Kodel egoistes moterys save pateisina tuo sakiniu"vaikai nedurni, viska mato, nepadekos uzauge". Va taip saziningai-imkit ir paklauskit vaiku, ar jie nori, kad ju tevai gyventu atskirai 4u.gif 100 procentu apklaustu vaiku atsakys viena: as noriu gyventi su mamyte ir teveliu...

Na negaliu susilaikyti nepakomentavusi. Turbūt esu dvigubai jaunesnė už jus... Bet, o kad manęs kas būtų klausę. Jaučiau, kad tėvai nemlyėjo vienas kito, bet santykiai buvo gražūs... Po to paaiškėjo, kad tėvas turi meilužę, o vaikai nekurti viską mato ir viską girdi. Bet toliau visi vaidino normalią šeimą. blink.gif Galiu pasakyt nekenčiau mamos, kad su tuo taikstėsi, nekenčiau ir negerbiau. Ačiū Dievui bent po kurio laiko atėjo į protą... doh.gif
Nežinau, kažkokiam iliuzijų pasaulyje gyvenate. Aš puikiai prisimenu nors ir jauna buvau, bet man dar iki šių dienų tas pyktis išlikęs... Ranką prie širdies pridėjus galiu pasakyt, kad būčiau buvusi pati laimingiausia pasaulyje tada, jei tėvai būtų normaliai iškart išsiskyrę. O išsiskyrė tąpačią dieną kai man baigėsi išleistuvės. biggrin.gif Būtų juokinga, jie nebūtų graudu... Neturiu jokių gerų prisiminimų apie tą suvaidintą šeimą. Užtat turiu dabar kai jie abu dabar gyvena atskirai ir yra laimingi.

QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 13:37)
Gali buti, bet nebuna. Deja. Vyrai myli vaikus tol, kol myli moteri. Iseina pas kitas bobas, ten prisigimdo vaikus, o tie pirmieji vaikai lieka tik kaip nasta ir alimentu mokejimo klausimas. Kaip irodyma pasiskaitykite temas forume "Vaika auginu viena" 4u.gif

Alimentų seniausiai niekas nemoka, bendrauja toliau kaip bendravęs. Iš jo pusės net žymiai didesnis noras bendrauti, susitikti, kalbėtis nei iš mano. Net kalta dėl to jaučiuos. smile.gif

Atsakyti
Be kelnių yra ir kitų argumentų. Juk ne visos gyvena su vyru vien tik dėl to, kad jis turi kabantį ir kelnes dėvi.. Nors žino apie nuklydimus.

O šiaip sudėtinga situacija. Bet viskas įmanoma, jei pragmatiškumas ima viršų.

Sena pažįstama daug kur teisi, nepaisant atakų.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2011 11 30, 23:30)
Visi jūsų paskatinimai labai šaunūs ir pilnai sutinku su jūsų nuomone. Bet moteriškė aiškiai parašė, kad yra pilnai materialiai priklausoma nuo vyro, neturi kur eiti. Štai kur esminė bėda. Čia nepasisvaidysi su grasinimais - vsio, išeinu, o ir vyro iš nuosavų namų juk neišvarysi  blink.gif  Be to vaikui valgyti kažką duoti reikia...

Oi sorry, kazkaip nedaskaiciau iki galo rolleyes.gif 4u.gif 4u.gif tokiu atveju tai taip.. bet cia ne iseitis.. per tiek laiko tikrai galima kazka sugalvot.. o jei gerai ir taip tai.. bet aisku, is sono sneket lengviausia doh.gif
Atsakyti