QUOTE(AgathaGray @ 2011 12 01, 18:11)
Kiek supratau is temos, autore niekada akis i aki nebuvo susitikusi su ta kita moterim. As padaryciau susitikima visiems trims
Bent jau isivaizduojate kaip vyktu toks pokalbis?

Graziai ir ramiai prie arbatos puodelio? nenoriu klausytis tos moters pasakojimu ka veikia su mano vyru lovoje. Nes nesusivaldyciau tikrai.
QUOTE(Toozikas @ 2011 12 01, 18:31)
Ogi vėl ta pati dainelė. ir dar kur garantija, kad jis pasirinks jus, o ne ją? Negeriau būtų padaryti pačiai teismą, negu laukti kol jis taip padarys?
Norėčiau užduoti asmenišką klausimą jeigu galima. Kartais ne dėl financinės vyro padėties nenorite skirtis?
Norint patirti kuo maziau nuostoliu reiktu skirtis bendru sutarimu. Taciau to bendro sutarimo nera. Vyras nera milijonais aptekes, kad vien del to buviau su juo. Man svarbiausia vertybe seima, kuri dabar man rodos slysta is ranku, taciau as dar neprarandu vilties.
QUOTE(laumupė @ 2011 12 01, 19:11)
Arba jei jis dar didesnės užsimanys ramybės, tai mes jus abidvi ir susiras kitą jauną, netekėjusią ir be vaikų.
Taip irgi gali buti. Bet ar atsiras normali moteris, kuri juo patiketu? Dvi paliktos moteris su vaikais?

Nors matyt jis galetu suvilioti, juk kazkaip budamas vedes taip ilgai islaike ta meiluze... turbut jau niekas nebestebins manes.
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 19:36)
Jau vien tai, kad jis praso nesiskirti, rodo, kad savo seima gerbia ir nieko keisti nenori. O kaip yra del kitu vertybiu-zino tik pati autore. Neislauks laiko, kol meiluze siauteja is nevilties, vadinasi, pasiduos ir skirsis

Islauks-tai didele tikimybe kad vyras pamatys, jog salia jo gyvena Draugas, Zmogus, o ne isterike, gris i seima, gyvens tada graziai, praeiti vertindami kaip nuopoli.

aciu, panasios strategijos ir laikausi... nesu isterike, ramiai i viska reaguoju, viska darau tik del vaiko, nenoriu, kad jis matytu ir girdetu kaip barames... todel stengiuosi viska spresti kalbantis. Taciau per daug laiko praejo... darosi sunku, juolab ta moteris karst nuo karto primena apie save.
QUOTE(flight @ 2011 12 01, 20:19)
Iš savo klaidų pasimoko tie, kurie už jas sumoka.
Kuo sumokėjo jūsų vyras? Ką prarado?
Prarado mano pasitikejima ir darna seimoje. O tai svarbu ir sunkiai atstatoma.
Papildyta:QUOTE(laumupė @ 2011 12 01, 22:08)
O Jūsų ar jo tėvai žino apie susidariusią Jūsų šeimos situaciją? Jei žino, kokia jų nuomonė?
Na ar tevai kazkokia reiksme turi, zino ar ne. Cia juk musu gyvenimai, jie kas bebutu nesikisa. Gali patarti, tacia isspresti turim tik mes patys.
Is ties mus daug kas laiko tobula seima

)) juk sveciuose neviesinam savo situacijos. Taciau artimiausi zmones zino, apie mano vyro klystkelius. Bet nieks gi nesikisa.
Papildyta:QUOTE(flight @ 2011 12 01, 21:56)
O jūs pajėgi susitaikyti su tuo, kad jūsų vyras pastoviai bendraus su tuo vaiku, kad kai jis paaugs, vežios jį į būrelius gal, pramogaus, leis kažkurią dalį savo atostogų, skirs pinigų, eis sveikint per gimtadienius? Ir matytis su jo mama, žinoma, tuo pačiu?
Manau as jau su tuo susitaikius. Nenoriu liesti vaiku. Jie nekalti ka isdarineja ju tevai. Man svarbiausia, kad baigtusi artimi santykiai su mano vyru...