Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

Laba rytuka 4u.gif

saltas rytas ir su zvarbiu veju smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na jau vejas - tai patyliu doh.gif Siandien dar puga pranesa, galetu jos ir nebuti, nes su MB vaziuosim mesytes apsipirkti ax.gif Galvoju gal savaitgaliui idaryta visciuka iskepti wub.gif

Prisipirkau Iki parduotuvej bananu 2.5kg po 2.69lt thumbup.gif Dabar turbut i juos ziuresiu ir svajodama lauksiu kada galesiu suvalgyti blush2.gif Reklama padariau Iki parduotuvej, tai kas megsta bananus akcija bus penktad. sestad. sekmad. thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, na pagaliau mano anytai po beveik 4 mėnesių intencyvus vaikščiojimo pas gyditojus, šiandien rado ant kepenų akmenis doh.gif Sakė ruoštis operacijai, nes neatlikus jos didelė tikimybė susirgt CD.
Nu apsurdas tai baisus, vakar tik išėjo iš ligoninės, kur šėrė vitaminu C, nuo nervų tablietkom ir lašinėm. O šendien Šiauliai pagaliau rado bėdą, kai jau skambinomės į Čiurlionio g. kad gal jai dėl "depresijos" kuria piešė daktarai pagulėt ligoninėj.
O panos ar jum kas darė tyrima dėl tų akmenų?
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 12 09, 15:37)
Labukas, na pagaliau mano anytai po beveik 4 mėnesių intencyvus vaikščiojimo pas gyditojus, šiandien rado ant kepenų akmenis  doh.gif  Sakė ruoštis operacijai, nes neatlikus jos didelė tikimybė susirgt CD.
Nu apsurdas tai baisus, vakar tik išėjo iš ligoninės, kur šėrė vitaminu C, nuo nervų tablietkom ir lašinėm. O šendien Šiauliai pagaliau rado bėdą, kai jau skambinomės į Čiurlionio g. kad gal jai dėl "depresijos" kuria piešė daktarai pagulėt ligoninėj.
O panos ar jum kas darė tyrima dėl tų akmenų?

blink.gif dar taip negirdejau, kad nuo kepenu akmenu diabetas smile.gif
siaip mes cukrinukai kepenys ir diabeta siejam tik su gliukagonu, bent jau as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 12 06, 11:17)
tai va, niekada nemaniau, kad nuo meiles cukrai sitaip kyla biggrin.gif

Kyla, kyla- aš va kai visa tos meilės apsupta, tai jau antrą kart gliukuotą virš 12 randu doh.gif , nu tiesiog pyyyyyp...
P.S. tikiuosi dar pamenat mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 12 10, 01:28)
Kyla, kyla- aš va kai visa tos meilės apsupta, tai jau antrą kart gliukuotą virš 12 randu  doh.gif , nu tiesiog pyyyyyp...
P.S. tikiuosi dar pamenat mane  ax.gif

kazka prisimenu, bet jau labai senai 4u.gif
prapuolus as darbuose,aciu Jauniutei ir Augai uz pagalba 4u.gif juostelemis apsirupinau.Mama paima man insulina, tai net nezinau ar reikejo jai uz novorapida sumoketi, nepaklausiau.Seimos gydytoja nebenori man jau rasyti insulina be manes, tipo nera tyrimu blush2.gif ,tai mano mama uz mane dave gliukuota ir nepavede, jos buvo 6,5 biggrin.gif
Pas muz jau sniego yra doh.gif kaip iskesti ta ziema..
Atsakyti
Laba vakareli ax.gif

As labai noriu dviracio blush2.gif Tikiuosi ryt pavyks viena nusipirkti g.gif

Kokie jusu savaitgalio planai? 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(inge37 @ 2011 12 10, 01:19)
Seimos gydytoja nebenori man jau rasyti insulina be manes, tipo nera tyrimu blush2.gif ,tai mano mama uz mane dave gliukuota ir nepavede, jos buvo 6,5 biggrin.gif
Pas muz jau sniego yra doh.gif  kaip iskesti ta ziema..

inge o į LT grįžti neplanuoji artimiausiu metu?Pasirodytum gydytojai mirksiukas.gif
Bet tavo mamytės gliukuotas sakyčiau irgi toks visai visai ant ribos.. g.gif
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 10, 03:22)
Kokie jusu savaitgalio planai? 4u.gif

Dėl dviračio, reikia matyt prašyti kalėdų senelio biggrin.gif mirksiukas.gif

Maniškis MB šį savaitgalį namuose, thumbup.gif tai manau tikrai sugalvosime kur nukeliauti su šeimyną draugiškai wub.gif

rasiux
o dėl tokio aukšto gliukuoto į ligoninę gultis nesiūlė tau?Laba ir čia biggrin.gif

einam kavos gerti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 10 gruodžio 2011 - 07:06
QUOTE(rasiux- @ 2011 12 10, 00:28)
Kyla, kyla- aš va kai visa tos meilės apsupta, tai jau antrą kart gliukuotą virš 12 randu  doh.gif , nu tiesiog pyyyyyp...
P.S. tikiuosi dar pamenat mane  ax.gif

oho, netgi dvylika? smile.gif matai mano astuoni, o as daznai randu 18, kokie pas tave dazniausiai cukrai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 12 10, 08:03)
l
Maniškis MB šį savaitgalį namuose,  thumbup.gif tai manau tikrai sugalvosime kur nukeliauti su šeimyną draugiškai  wub.gif

rasiux
o dėl tokio aukšto gliukuoto į ligoninę gultis nesiūlė tau?Laba ir čia  biggrin.gif

einam kavos gerti  drinks_cheers.gif

jetau kaip fainai, kai visa seima susikoperuoja 4u.gif baltai pavydziu tokios idiles, saunuole wild pearl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 12 10, 07:03)
rasiux[/b] o dėl tokio aukšto gliukuoto į ligoninę gultis nesiūlė tau?Laba ir čia  biggrin.gif

ir pati gulčiausi, bet kur aš tuos savo katinukus paliksiu, ypač kai šventinis maratonas prasideda doh.gif . Tuo labiau, kad vietoj čia nieko gero neišspręs, Klaipėdoj nenoriu bobulių dabot, o į Kauną tai jau per didelė prabanga man dabar išvažiuot doh.gif . Bandysiu pas endo prasibraut, gal patars ką gero.
O cukrai mano nuo 2,3 iki HI ir dažnai nesuprantu net nuo ko. Va pvz. vakar einant miegot radau 14, dasileidau insulino dar 4vv, o ryte buvo 16,5 blink.gif . Naktį nehipavau, nieko nevalgiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 12 10, 15:07)
dasileidau insulino dar 4vv, o ryte buvo 16,5  blink.gif

Ilgo ar trumpo dasileidai? Kiek, kada ir kokio insulino tu leidiesi?
Atsakyti
Dasileidau trumpo. Naudoju humalogus. Nakčiai paprastai leidžiu 25 ilgo ir 11-12 turmpo, dažniausiai ryte max iki 10 būna, bet kartais ir užhipuoju. Vakar kažkodėl tokia nesąmonė gavos... Ryte leidžiu panašiai, o pietums labai mažai, nes dažniausiai susidubliuoja man su ilgu matyt ir hipuoju. Nu žodžiu toks žaidimas per 1 vv- dugiau- hipo, mažiau- kosmosas. Gal jau insuliną reik keisti g.gif
Buvo ligoninėj toks vyrukas, kuriam kas porą metų vis insuliną keisdavo, nes kibirais varydavo ir nieko neveikdavo jam.
Atsakyti