Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

Kita karta teks taip ir daryti, nes kazkaip keista man su tom priemokom g.gif Buvau pirmiausia uzejus i Seimos vaistine, bet kad ten isvis tik turejo kelis penus, tai ejau i eura ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 07, 12:20)
Mano toks user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Mano irgi, bet nieko nemokėjau euro vaistinėje dar schmoll.gif g.gif

QUOTE(slitka @ 2011 12 07, 12:42)
niu zinok man vistiek keista, nes kie esu girdejus eurovaistinej ten visad "momentines" priemokas paskaiciuoja  doh.gif
kita karta neik i i euro, pabandyk i kita ar bent jau perskaibink pora vaistiniu, nes nenoriu tiket kad tas priemokas pridejau, niu tikiuosi kad nepridejo  ax.gif

Nu vat o aš dabar einu tik į euro vaistinę ir nieko nereikėjo pastaruosius kartelius mokėti, žodžiu visur visokių fontų yra kaip matau blink.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kuri eisit si menesi issirasyti Humalog ar Novorapid? Idomu ar reikes primoketi ir kitose vaistinese g.gif
Atsakyti
Laba vakareli hi.gif

QUOTE(jauniute @ 2011 12 06, 08:59)
Me-Boho, tu imk ta vyruka kazkokiu budu ax.gif  as cia visos temeles neperziurejau, tai primink ar tu gavai jo telefono nr ar ne kaip planavai? g.gif  bigsmile.gif

Gavau as jo numeriuka praejusia savaitele ax.gif Tik nelabai zinau, kokia man is to nauda doh.gif Tamstele buvai teisi, tie vyrai visai nesupratingi schmoll.gif

QUOTE(jauniute @ 2011 12 06, 08:59)
niu zinok baisu prisikalbeti, bet viskas labai labai gerai (tfu tfu tfu pe rkairi peti) smile.gif man dar taip nera buve, taip sakant pirmoji neilsdildoma patirtis 4u.gif  beje mazuuulka jau beveik ir suka seimynini lizdeli nes su antraja puse ir gyvena blush2.gif  zodziu Dieve padek ir toliau taip  4u.gif

Jetus kokios fainos naujienos thumbup.gif Sekmes ir toliau 4u.gif

QUOTE(Kamillota @ 2011 12 06, 09:31)
Me-Boho dar taip reikia apsisukti ir visos laimingos su nuosavais kaledu seneliais sedesim  blush2.gif  4u.gif  thumbup.gif

Kad nepasirode jis sia savaitele cray.gif Aisku, kaip ir galejau jam skambtelti darbo reikalais, bet kad labai jau nedrasi as doh.gif

Labanaktukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Me-Boho ♥: 08 gruodžio 2011 - 03:41
Me Boho, kaip sunku laukti ir tikėtis, bet nesielvartauk console.gif 4u.gif

Labas rytas, cukrus 6,5mol. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 08 gruodžio 2011 - 07:14
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 08, 04:31)
tie vyrai visai nesupratingi  schmoll.gif

Labas rytas 4u.gif

Faktas, reikia imti ta "jauti" uz ragu, nes kitaip nieko nebus schmoll.gif Ar nebus cia tas atvejis, kai zmones vienas kitam simpatizuoja, bet bijo ir vienas, ir kitas zengti pirma zingsni g.gif O po keliu metu, kai isdrista arba kai is kitu suzino, kad vienas kitam neabejingi buvo, tai taip butu gaila prarasto laiko, ypac kai kuris nors jau butumet su antraja puse unsure.gif Tad, mergyte, sukaupk drasa ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 07, 13:20)

tai ir mano toks berods, tik man cia ruda spalva kazkaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 07, 16:27)
Gal kuri eisit si menesi issirasyti Humalog ar Novorapid? Idomu ar reikes primoketi ir kitose vaistinese  g.gif

as eisiu issirasyt si menesi, as visada einu tik i camelia, tai ziuresim kaip cia bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 12 08, 08:14)
Me Boho, kaip sunku laukti ir tikėtis, bet nesielvartauk  console.gif  4u.gif

Labas rytas, cukrus 6,5mol.  bigsmile.gif  thumbup.gif

o mano 18 cry.gif nuejau gulti su 6 verysad.gif as jau dabar matau, kad man paskutinioji jau netoli verysad.gif

ana nakti atsibudau, gerai jauciuosi, bet vis vidinis balsas kuzda eik pamatuoti cukru, galvoju nu ka as cia, gi gerai jauciuosi, ale paskum nuejau, buvo 1.6 blink.gif o savijauta normali doh.gif nu cudai ne kitaip unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 08, 04:31)
Aisku, kaip ir galejau jam skambtelti darbo reikalais, bet kad labai jau nedrasi as  doh.gif

Labanaktukas.

Sukaupk brangioji visa drasa ir pirmyn, blogiau juk nebus, bent busi bandzius ir nebus ko gailetis, nes cia laukti kol patys susipras beprasmiska, dabar jie islepinti merginu demesio tai zinai rolleyes.gif
mes cukrinukes gi kovotojos, uz sveikesni gyvenima, kodel nepakovoti uz draugyste,a? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 12 08, 10:50)
tai ir mano toks berods, tik man cia ruda spalva kazkaip biggrin.gif
Papildyta:
as eisiu issirasyt si menesi, as visada einu tik i camelia, tai ziuresim kaip cia bus smile.gif
Papildyta:
o mano 18  cry.gif  nuejau gulti su 6 verysad.gif  as jau dabar matau, kad man paskutinioji jau netoli verysad.gif

As tai laikau ta spalva violetine lotuliukas.gif Lauksim naujienu, kai pasiimsi vaistus, parasyk ar reikejo primoketi blush2.gif

Mano cukrus irgi pjauna gryba, jauciu glikuotas bus koks 8 doh.gif
Atsakyti
Laba ryteli hi.gif

Aciukas uz palaikyma 4u.gif Reikes matyt rimtai susikaupti, kai atsiras proga ax.gif

Geros dieneles 4u.gif

p.s. cukrus 8.8mmol schmoll.gif nieko gero pastaruoju metu doh.gif
Atsakyti
g.gif g.gif g.gif

Taigi ne savaitgalis dar. Kur visos pasislepe g.gif unsure.gif
Atsakyti
jau beveik savaitgalio pradzia smile.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas tariu ir aš smile.gif

Kaip laikotes?
Pas mus sniego nematyti dar, bet kalbama kad bus.Tai laukiam cool.gif