Kita karta teks taip ir daryti, nes kazkaip keista man su tom priemokom
Buvau pirmiausia uzejus i Seimos vaistine, bet kad ten isvis tik turejo kelis penus, tai ejau i eura
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 07, 12:20)
Mano irgi, bet nieko nemokėjau euro vaistinėje dar
QUOTE(slitka @ 2011 12 07, 12:42)
niu zinok man vistiek keista, nes kie esu girdejus eurovaistinej ten visad "momentines" priemokas paskaiciuoja
kita karta neik i i euro, pabandyk i kita ar bent jau perskaibink pora vaistiniu, nes nenoriu tiket kad tas priemokas pridejau, niu tikiuosi kad nepridejo
kita karta neik i i euro, pabandyk i kita ar bent jau perskaibink pora vaistiniu, nes nenoriu tiket kad tas priemokas pridejau, niu tikiuosi kad nepridejo
Nu vat o aš dabar einu tik į euro vaistinę ir nieko nereikėjo pastaruosius kartelius mokėti, žodžiu visur visokių fontų yra kaip matau
Gal kuri eisit si menesi issirasyti Humalog ar Novorapid? Idomu ar reikes primoketi ir kitose vaistinese
Laba vakareli
Gavau as jo numeriuka praejusia savaitele
Tik nelabai zinau, kokia man is to nauda
Tamstele buvai teisi, tie vyrai visai nesupratingi
Jetus kokios fainos naujienos
Sekmes ir toliau 
Kad nepasirode jis sia savaitele
Aisku, kaip ir galejau jam skambtelti darbo reikalais, bet kad labai jau nedrasi as
Labanaktukas.
QUOTE(jauniute @ 2011 12 06, 08:59)
Me-Boho, tu imk ta vyruka kazkokiu budu
as cia visos temeles neperziurejau, tai primink ar tu gavai jo telefono nr ar ne kaip planavai?
Gavau as jo numeriuka praejusia savaitele
QUOTE(jauniute @ 2011 12 06, 08:59)
niu zinok baisu prisikalbeti, bet viskas labai labai gerai (tfu tfu tfu pe rkairi peti)
man dar taip nera buve, taip sakant pirmoji neilsdildoma patirtis
beje mazuuulka jau beveik ir suka seimynini lizdeli nes su antraja puse ir gyvena
zodziu Dieve padek ir toliau taip 
Jetus kokios fainos naujienos
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 06, 09:31)
Me-Boho dar taip reikia apsisukti ir visos laimingos su nuosavais kaledu seneliais sedesim

Kad nepasirode jis sia savaitele
Labanaktukas.
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 08, 04:31)
Labas rytas
Faktas, reikia imti ta "jauti" uz ragu, nes kitaip nieko nebus
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 07, 13:20)
tai ir mano toks berods, tik man cia ruda spalva kazkaip
Papildyta:
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 07, 16:27)
Gal kuri eisit si menesi issirasyti Humalog ar Novorapid? Idomu ar reikes primoketi ir kitose vaistinese 
as eisiu issirasyt si menesi, as visada einu tik i camelia, tai ziuresim kaip cia bus
Papildyta:
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 12 08, 08:14)
Me Boho, kaip sunku laukti ir tikėtis, bet nesielvartauk
Labas rytas, cukrus 6,5mol.

Labas rytas, cukrus 6,5mol.
o mano 18
ana nakti atsibudau, gerai jauciuosi, bet vis vidinis balsas kuzda eik pamatuoti cukru, galvoju nu ka as cia, gi gerai jauciuosi, ale paskum nuejau, buvo 1.6
Papildyta:
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 08, 04:31)
Aisku, kaip ir galejau jam skambtelti darbo reikalais, bet kad labai jau nedrasi as
Labanaktukas.
Labanaktukas.
Sukaupk brangioji visa drasa ir pirmyn, blogiau juk nebus, bent busi bandzius ir nebus ko gailetis, nes cia laukti kol patys susipras beprasmiska, dabar jie islepinti merginu demesio tai zinai
mes cukrinukes gi kovotojos, uz sveikesni gyvenima, kodel nepakovoti uz draugyste,a?
QUOTE(jauniute @ 2011 12 08, 10:50)
tai ir mano toks berods, tik man cia ruda spalva kazkaip 
Papildyta:
as eisiu issirasyt si menesi, as visada einu tik i camelia, tai ziuresim kaip cia bus
Papildyta:
o mano 18
nuejau gulti su 6
as jau dabar matau, kad man paskutinioji jau netoli
Papildyta:
Papildyta:
o mano 18
As tai laikau ta spalva violetine
Mano cukrus irgi pjauna gryba, jauciu glikuotas bus koks 8
Laba ryteli
Aciukas uz palaikyma
Reikes matyt rimtai susikaupti, kai atsiras proga
Geros dieneles
p.s. cukrus 8.8mmol
nieko gero pastaruoju metu
Aciukas uz palaikyma
Geros dieneles