Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(zaRAza @ 2012 04 17, 14:51)
Oi, pazistama situacija... Du kartus yra grizes siuntinys is UK, jau net nebesinori ka siust ten... Pinigu atgavimas (tik uz siuntima!), uztrunka apie pusantro men...
Papildyta:
P.S. abu siuntiniai grizo be jokios nurodytos priezasties. Adresai buvo surasyti tvarkingai...

O kartais nesiuntei su ta opcija, kad tau praneštų paštas, kai gavęs gaus siuntą??

Nes *** ten tas lapas padarytas taip, kad adresai surašomi atvirškiai nei pagal taip kaip reikia ir manau pagal tai susimaišo viskas....
Atsakyti
Man tenka "bendradarbiauti" su Kauno 41-uoju paštu. Seniau viską siųsdavomės tėvų adresu, ir nė vienas siuntinys nedingo. Nu tik pradėjus naudotis šio pašto paslaugom, prasidėjo linksmybės...Tiesa, dabar jau vėl visi svarbūs siuntiniai eina tėvų adresu.
Taigi, iš 16 siuntinių 3 dingo, 3 buvo patikrinti (praplėšta ir pažiūrėta kas viduje). 4 siuntiniams lapelių taip ir neatnešė, vienas iš tų siuntinių buvo registruotas, neprisiregistravę prie savęs! Laukiam laukiam, rodo, kad jau dvi sav muitinėj, pradėjome aiškintis, pasirodo senų seniausiai perduotas, guli šiam pašte nepriregistruotas, lapelio per dvi sav jokio, pakėlus vėją atsirado ir kiti trys siuntiniai! Niekada neprašė rodyti dokumento nei manęs, nei mano brangiausiojo, vadinasi bet kas galėjo atsiimti mūsų siuntinius (gal ir atsiėmė tuos tris). Vieną kartą pradėjus aiškintis kur dingo dar vienas siuntinys (jis ir vėl buvo atrastas tam pačiam pašte), kodėl neatneštas lapelis, lapelis jau vakare atsirado mūsų pašto dėžutėje (nors siuntinį jau buvome atsiėmę)! Matėsi, kad lapelis buvo sulankstytas į keturias dalis, ir bandytas išlyginti paskui lotuliukas.gif Na pašto darbuotojos aiškina, kas siuntiniai kokioje nors muitinėje pradingsta, patikrina,praplėšia, o kad praplėšimai užlipinti lietuvos pašto lipnia lotuliukas.gif Tai dabar įsivaizduokime: stovi koks nors Chui Mui Jan darbuotojas Honkongo muitinėje arba ponas Smitas JAV muitinėje, paima siuntinį, ten parašyta tam ir tam, ten ir ten, ir galvoja - O, juk šis siuntinys keliaus į Kauno 41-ąjį paštą, na jį būtinai pavagiame arba bent jau praplėšiame. Hm, kitas siuntinys, ten ir ten, neee, čia kitam paštui nueis, šito tai jau neliečiam....
Beto, 2007 metais šio pašto vienai darbuotojai net buvo iškelta baudžiamoji byla! Pagavo gyventojai tikrinant.
O va aną sav atsirado siuntinys, kuris buvo išsiųstas vasario pirmomis dienomis lotuliukas.gif Juokingiausia tai, kad pakartotinis jau senų seniausiai buvo atėjęs tėvų adresu lotuliukas.gif Ir tiesa, gavome susimokėti dar kartą, na bet kadangi tai rūbeliai dukrytei, maža problema, turės po du egzempliorius, kai ką padovanosim besilaukiančioms draugėms.
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 04 21, 12:36)
Man tenka "bendradarbiauti" su Kauno 41-uoju paštu.

kazkaip labai pazistama istorija.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eegle @ 2012 04 03, 21:28)
RE 401 straipsnis
Registruotosios siuntos

1. Priėmimas
1.1. Registruotosioms siuntoms nekeliama jokių formos, pakavimo ar adreso rašymo specialių reikalavimų.

šaltinis:
Pasaulinė pašto sąjunga

PAŠTO KORESPONDENCIJOS REGLAMENTAS

Taip kad niekas negali reikalauti siuntas pakuoti i vokus, dezutes, juo labiau jas pirkti paste.Ir niekur nera pasakyta, kad negalima pakuoti i maisus, tik sakoma, kad pakuote turi atlaikyti siunciamo daikto svori.

o man mb vakar siuntė siuntinį (aš tvarkingai, kaip dažniausiai, įpakavau į maišelį, apklijavau lipnia juosta), o tas grįžęs pasakė, kad paštininkė perspėjo, jog paskutinį kartą tokį priima, nes negalima jokiuose maišuose pakuoti doh.gif turiu ir popieriaus tokio storo prisipirkusi, bet kartais paprasčiau į maišelius supakuoti blush2.gif na bet reziumė - neberizikuosiu ir pakuosiu į vokus, popierius ar pan. unsure.gif
Atsakyti
Ar verta bandyt ardytis dėl didesnės kompensacijos kai gražinama man siunta?

Sumokėjau 16,-lt~, o gražins tik 5,90,-lt pagal
Lietuvos Respublikos pašto įstatymo 12 straipsnio 8 dalį.
Atsakyti
Mergytes, galiu paklausti, gal kas pakomentuos blush2.gif Jeigu nurodytas netesingas pasto kodas (skiriasi vienas skaicius, bet nuejo i ta miesta), gali delto grazinti siuntini? Nors visa kita atitinka, vardas pavarde adresas miestas? O gavejai pagal siuntos nr. pasiteiravus paste paaiskino, kad sutampa gavejo ir siuntejo adresa, ko is viso negali buti doh.gif As kiek zinau, pasto kodo kiti is viso nenurodo, ir siuntiniai nueina puikiausiai, na nieko nesupratau... Gal kas pakomentuos... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 05 24, 18:39)
*Mergytes, galiu paklausti, gal kas pakomentuos blush2.gif Jeigu nurodytas netesingas pasto kodas (skiriasi vienas skaicius, bet nuejo i ta miesta), gali delto grazinti siuntini? Nors visa kita atitinka, vardas pavarde adresas miestas?

O gavejai pagal siuntos nr. pasiteiravus paste paaiskino, kad sutampa gavejo ir siuntejo adresa, ko is viso negali buti  doh.gif As kiek zinau, pasto kodo kiti is viso nenurodo, ir siuntiniai nueina puikiausiai, na nieko nesupratau... Gal kas pakomentuos... Aciu  4u.gif

*Viskas puikiai nueis:-). Ypač jei mažas miestelis.

**Siunčiant registruotą laišką pašto darbuotojos(-jai) sutikrina pašto kodus:-) tiek gavėjo tiek siuntėjo ir vietoj su tušinuku ar markeriu pataiso.

*** Lietuvoje greitai vaikšto siuntos:-) turėtų po kelių dienų gaut gavėja.
Atsakyti
pagaliau siuntas galima sekti ir UK

per trace.post.lt SVEIKINU
Atsakyti
Sveikos, pas man situacija buvo tokia,siunciau siuntini i UK gavejas sake kad negavo, po men parasiau skunda i LP, jie taipogi nerado siuntinio ir man grazino pinigus (daugiau nei buvo vertas siuntinys su siuntimo islaidom ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2012 06 03, 17:15)
Sveikos, pas man situacija buvo tokia,siunciau siuntini i UK gavejas sake kad negavo, po men parasiau skunda i LP, jie taipogi nerado siuntinio ir man grazino pinigus (daugiau nei buvo vertas siuntinys su siuntimo islaidom ax.gif )

Jei siuntinys dingsta visada gražina ~130,-lt :-), tik tenka palaukt.

Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 04 21, 11:36)
Man tenka "bendradarbiauti" su Kauno 41-uoju paštu. Seniau viską siųsdavomės tėvų adresu, ir nė vienas siuntinys nedingo. Nu tik pradėjus naudotis šio pašto paslaugom, prasidėjo linksmybės...

nu jo.. smagu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 11 birželio 2012 - 14:45
Na ka.. turiu ir as istorija smile.gif issiunte mergaite siuntinuka neregistruota praeita sav.. mln kartu esu siuntusis neregistruotu pastu, ir visada viskas atejo.. savu pastu nusiskundimu neturiu.. pastinkas superinis, viska atnesa thumbup.gif BET siunte is 41-pasto.. nu ir ar gali but toks sutapimas, kad sav laiko is kauno eina i kauna.. doh.gif kodel nevaziavau atsiimt? todel, kad be masinos... nedekingoje vietoje gyvenu, ir tikrai daug patogiau, kai atnesa i namus.. tai va zodziu.. taip iseina, jei jau reg siunta, tai dar biski pasiziuri kazka.. o jei ne, tai vapse gali kas nori pasiimt, kur nori numest ir is vis net nesigilina.. zodziu nusivylus.. nzn ka kaltint ir ka galvot.. man cia jau principo reikalas.. doh.gif doh.gif
Atsakyti