QUOTE(Pupsia @ 2012 06 26, 16:13)
Tai supratau, kad tokiu taisykliu nera

as irgi uzleidziu vieta kol uzrasau, tik vat i eiles gala eiti po to nesinori... o buvau uzsipulta butent del to, kad uzrasiusi voka nejau i eiles gala.. o eile buvo apie 10 zmoniu, kasa tik viena... na aciu
aišku, kad bjauru.
QUOTE(syri @ 2012 06 26, 16:55)
tai ar reikalingas deramas aptarnavimas, ar tik greitas???? Dviprasmiški norai.
Šiaip tai kai aš atstoviu eilę dėl voko, kad galėčiau jį registruotu išsiųsti, tai ir reiškia, kad priėjo mano eilė būti apartnautai ir visiškai nepriklausomai nuo, kokių ir kiek aš noriu pirkti paslaugų. Kol aš perku paslaugas, nieks manęs nevarinės, ypač kai varinėtojos tiesioginė funkcija yra aptarnauti klientą priėjusiam savo eilę - čia ne metro praleidimo varteliai. O visai kitas dalykas yra geranoriškai leisti aptarnauti už manęs stovinti klientą, jei jis labai skuba ir atėjo nusipirkti tik pašto ženklo, o ne išsiųsti visos įmonės siuntų arba nepamokėti savo ir dar dviejų kaimynių komunalinius mokesčius.
aš pašte būnu beveik kasdien. Todėl ir pritariu Jums, ir nepritariu. Prisižiūriu tokių "manęs čia niekas nevarinės", kad net nėra ką komentuoti. Kai aš ateinu į paštą išsiųsti siuntas, tai man tikrai nerūpi nei eilėje stovinčių klientų nuotaika, nei darbuotojos nuotaika. Man tikrai reikia GREITO aptarnavimo. Lėtai ir maloniai mane gali aptarnauti kavinėje.
Tokia nuostata man primena žalių vairuotojų ambicijas - jeigu mašinų srautas važiuoja greičiu 60, tai visada atsiras koks nors plento guzas, kuris vilksis 40

Nes taip "saugu", taip nurodo KET.

Na kas važinėja, tas supranta.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...