Kaip sakiau, būnu pašte beveik kasdien. Ir šiandien buvau. Galiu papasakot apie malonų ir visapusišką aptarnavimą.
Eilėje - kokie 8 - 10 žmonių. Laišką išsiuntinėja diedukų diedukas - biškį kurčias (kąąąąą? kiekkkkkkk???), biškį aklas (kur čia vaikeli rašyt??), biškį glušas (kaiiipp sakai?). Na aš čia juokais.
Tai va, diedukas išsiuntė laišką. Kol darbuotoja registravo, ji pasiūlė jam pirkti LOTERIJOS bilietą. Nacionalinės - po 2,5 lito ir kokios ten tai kitos po 3 litus. Tas nesuprato, ką jam siūlo. Tada ji perpasakojo dar kartą. Jis pasirinko "su Šapranausku".
Bet kai jam padavė bilietuką, tai jis pasakė, kad nemoka žaisti, ir paprašė nutrinti už jį reikalingus langelius. Darbuotoja užregistravo jo korespondenciją ir nutrynė nuo loterijos bilieto reikiamus langelius. Žmogus laimėjo net tris litus

Diedukas apsidžiaugė ir pradėjo jai pasakoti, kad vis dar laimė nepabėgo nuo jo. Darbuotoja jo perklausė - ką ką, apie ką jūs čia? Tas pakartojo.. Tada darbuotoja vėl pasiūlė pirkti bilietą. Laiškas jau buvo seniausiai registruotas, ir vyko tiesiog mandagus aptarnavimas. Diedukas laužėsi laužėsi ir visgi sutiko nupirkti dar vieną bilietą. Darbuotoja vėl trynė.

Šįkart nieko nelaimėjo, ir diedukas šiaip taip apleido langelį

čia aptarnavimas? aš nežinau kaip vadinama tokia procedūra. Vat kažką bjauraus jaučiu, o apsakyt nemoku

gal cirkas 8-iems laukiantiems, kad laikas neprailgtų
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...