Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

Niekada nestoviu eilėje voko. Prieinu be eilės ir paprašau darbuotojos paduoti voką, tada ramiai užrašau ir stoju į eilę. Kai prieinu sumoku ir už voką ir už registravimą.
Kartais maži miesteliai turi savo privalumų, nes dažnai tenka naudotis pašto paslaugomis ir, turbūt, neatrodau tokia kuri gali nueit nesumokėjusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2012 06 27, 15:36)
Niekada nestoviu eilėje voko. Prieinu be eilės ir paprašau darbuotojos paduoti voką, tada ramiai užrašau ir stoju į eilę. Kai prieinu sumoku ir už voką ir už registravimą.
Kartais maži miesteliai turi savo privalumų, nes dažnai tenka naudotis pašto paslaugomis ir, turbūt, neatrodau tokia kuri gali nueit nesumokėjusi  smile.gif

labai pykstu ant tokiu einanciu be eiles, arba tu "as tik pasiklausti", o tas pasiklausimas buna "kiek kainuoja zenklas i UK? Gerai, duokit prasau, ir dar voka, na ir laikrasti tada".
Atsakyti
Kaip sakiau, būnu pašte beveik kasdien. Ir šiandien buvau. Galiu papasakot apie malonų ir visapusišką aptarnavimą.
Eilėje - kokie 8 - 10 žmonių. Laišką išsiuntinėja diedukų diedukas - biškį kurčias (kąąąąą? kiekkkkkkk???), biškį aklas (kur čia vaikeli rašyt??), biškį glušas (kaiiipp sakai?). Na aš čia juokais.
Tai va, diedukas išsiuntė laišką. Kol darbuotoja registravo, ji pasiūlė jam pirkti LOTERIJOS bilietą. Nacionalinės - po 2,5 lito ir kokios ten tai kitos po 3 litus. Tas nesuprato, ką jam siūlo. Tada ji perpasakojo dar kartą. Jis pasirinko "su Šapranausku".
Bet kai jam padavė bilietuką, tai jis pasakė, kad nemoka žaisti, ir paprašė nutrinti už jį reikalingus langelius. Darbuotoja užregistravo jo korespondenciją ir nutrynė nuo loterijos bilieto reikiamus langelius. Žmogus laimėjo net tris litus bigsmile.gif Diedukas apsidžiaugė ir pradėjo jai pasakoti, kad vis dar laimė nepabėgo nuo jo. Darbuotoja jo perklausė - ką ką, apie ką jūs čia? Tas pakartojo.. Tada darbuotoja vėl pasiūlė pirkti bilietą. Laiškas jau buvo seniausiai registruotas, ir vyko tiesiog mandagus aptarnavimas. Diedukas laužėsi laužėsi ir visgi sutiko nupirkti dar vieną bilietą. Darbuotoja vėl trynė. bigsmile.gif Šįkart nieko nelaimėjo, ir diedukas šiaip taip apleido langelį karsta.gif
čia aptarnavimas? aš nežinau kaip vadinama tokia procedūra. Vat kažką bjauraus jaučiu, o apsakyt nemoku biggrin.gif gal cirkas 8-iems laukiantiems, kad laikas neprailgtų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 06 27, 16:45)
labai pykstu ant tokiu einanciu be eiles, arba tu "as tik pasiklausti", o tas pasiklausimas buna "kiek kainuoja zenklas i UK? Gerai, duokit prasau, ir dar voka, na ir laikrasti tada".

Tai tada ant manęs nepyktumėt, nes neikada neinu "pasiklausti" visada iš karto sakau "duokit" hihihi.gif
Atsakyti
As labai pavyzdinga kliente, nes eidama kazko issiusti adresus susirasau ant lipduku, kai ateina mano eile, tiesiog paprasau voka, sudedu ka reikia ir uzklijuoju adresus. Nieko neuzleidineju ir nieko negaisinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2012 06 28, 10:17)
Tai tada ant manęs nepyktumėt, nes neikada neinu "pasiklausti" visada iš karto sakau "duokit"  hihihi.gif

nepykciau, tiesiog nepraleisciau wink.gif
Atsakyti
Kadangi daug siunciu ir daug gaunu, tai tenka beveik kiekvieda diena eileje stoveti ir zinau, kaip knisa laukimas, todel pries atsiimant jau is anksto ant kvituku susirasau paso numeri, varda , pavarde, o issiunciant visada bunu ipakavusi taip, kad jau nebereiktu prasyti " suvyniokit, supakuokit, suriskit " doh.gif , nu negi namie taip sunku susipakuoti? Buna, kad reikia dezuciu nusipirkti, tai kantriai atstoviu eile, susipakuoju ir vel kantriai stoviu, labai daznai zmones ivertina tokia pagarba kitiems ir patys pasiulo pareiti pirmiau blush2.gif Nors mamas su mazais vaikais as visada praleidziu i prieki ir kitiems pareguliuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 06 27, 17:28)
Kaip sakiau, būnu pašte beveik kasdien. Ir šiandien buvau. Galiu papasakot apie malonų ir visapusišką aptarnavimą.
Eilėje - kokie 8 - 10 žmonių. Laišką išsiuntinėja diedukų diedukas - biškį kurčias (kąąąąą? kiekkkkkkk???), biškį aklas (kur čia vaikeli rašyt??), biškį glušas (kaiiipp sakai?). Na aš čia juokais.
Tai va, diedukas išsiuntė laišką. Kol darbuotoja registravo, ji pasiūlė jam pirkti LOTERIJOS bilietą. Nacionalinės - po 2,5 lito ir kokios ten tai kitos po 3 litus. Tas nesuprato, ką jam siūlo. Tada ji perpasakojo dar kartą. Jis pasirinko "su Šapranausku".
Bet kai jam padavė bilietuką, tai jis pasakė, kad nemoka žaisti, ir paprašė nutrinti už jį reikalingus langelius. Darbuotoja užregistravo jo korespondenciją ir nutrynė nuo loterijos bilieto reikiamus langelius. Žmogus laimėjo net tris litus  bigsmile.gif  Diedukas apsidžiaugė ir pradėjo jai pasakoti, kad vis dar laimė nepabėgo nuo jo. Darbuotoja jo perklausė - ką ką, apie ką jūs čia? Tas pakartojo..  Tada darbuotoja vėl pasiūlė pirkti bilietą. Laiškas jau buvo seniausiai registruotas, ir vyko tiesiog mandagus aptarnavimas. Diedukas laužėsi laužėsi ir visgi sutiko nupirkti dar vieną bilietą. Darbuotoja vėl trynė.  bigsmile.gif  Šįkart nieko nelaimėjo, ir diedukas šiaip taip apleido langelį karsta.gif
čia aptarnavimas? aš nežinau kaip vadinama tokia procedūra. Vat kažką bjauraus jaučiu, o apsakyt nemoku  biggrin.gif gal cirkas 8-iems laukiantiems, kad laikas neprailgtų laugh.gif

...jeigu jum atlyginima priklausytų ne nuo klientų aptarnautų skaičiaus, o nuo pardavimų būtent tų bilietukų tai ir jūs manau norėtumėt gaut daugiau atlyginimo kaip 600 g.gif o žmonės niekad Jos požiūriu nesibaigs greičiau jau darbo laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 06 28, 18:22)
...jeigu jum atlyginima priklausytų ne nuo klientų aptarnautų skaičiaus, o nuo pardavimų būtent tų bilietukų tai ir jūs manau norėtumėt gaut daugiau atlyginimo kaip 600  g.gif  o žmonės niekad Jos požiūriu nesibaigs greičiau jau darbo laikas  mirksiukas.gif

tai aš gi suprantu... tai čia ir kalbam apie tai, kad paštas parduoda viską, bet ne pašto paslaugas: priima komunalinius mokesčius, parduoda žvakutes, loterijos bilietus, svogūnų sodinukus, sėklas, krepšinio maikutes.. o va paprašyk dėžių pakuoti siuntiniui, fig- negausi. biggrin.gif
Atsakyti
Tai zodziu mano kvepaliukai kaip dingo taip dingo.. mergaites, nesiuskir nieko nereg pastu.. as jau pasimokiau.. ta mergaite, kur issiunte tikrai tikiu, nes ne pirma kart perku.. bet kauno 41 tikrai knisa prota.. arba gal ir mano pastas.. faktas tas, kad siuntinio ner.. doh.gif doh.gif kiek rasiau laisku NEI I VIENA ATSAKYMO NEGAVAU.. zodziu dzin jiem klientai ir dzin, kad kazkas kazkur vagia.. tvarkos ner ir visiem *** biggrin.gif nu ir gerai.. tegu paspringsta, o as gavau pamoka
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2012 06 27, 17:28)
Na aš čia juokais.

As tai laiminga uz dieduka..kaip bebutu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2012 06 26, 09:35)
O šiaip tai man asmeniškai LABAI nepatinka tokie žmonės, kurie perka ir čia pat susirietę rašo ant voko  biggrin.gif.

o as nepykstu ant tu, kurie raso, ir pati rasau prie langelio.. retai kada ka siunciu, ir tikrai nenoriu vel stovet eilei, kad issiust.. neskubek, ir busi pirmas.. reik moket greit rasyt biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
kokių veiksmų imtis jei PPC ar kaip jį ten biurokratiškai prisiknisinėja meilais antra savaitė, kad pateikčiau internetinę parduotuvę nurodantį dokumentą, kai daiktas pirktas iš fizinio asmens (ne per Ebay, per panašų forumą kaip SM)? nusiunčiau apmokėjimo išrašą iš Paypal, matai neužtenka. parašiau, kad neturiu daugiau nieko (iš tikro neturiu), parašiau, kad tai fizinis asmuo ir t.t., tai vėl knisasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 04 liepos 2012 - 11:43
QUOTE(Monmorensi @ 2012 07 04, 13:41)
kokių veiksmų imtis jei PPC ar kaip jį ten biurokratiškai prisiknisinėja meilais antra savaitė, kad pateikčiau internetinę parduotuvę nurodantį dokumentą, kai daiktas pirktas iš fizinio asmens (ne per Ebay, per panašų forumą kaip SM)? nusiunčiau apmokėjimo išrašą iš Paypal, matai neužtenka. parašiau, kad neturiu daugiau nieko (iš tikro neturiu), parašiau, kad tai fizinis asmuo ir t.t., tai vėl knisasi...

hm.. nezinau visos situacijos.. bet galit apskusti Rysiu reguliavimo tarnybai. ARba tiesiai sviesiai parasyti pastui KO JUS NORIT. Jie gi ne prokuratura, neturi teismo sankcijos kratai per Jusu saskaitas ir pan.
Atsakyti