Paskutiniasias dvi savaites tenka daznokai siuntinius atsiimti arba issiusti. Na kolkas nepastebejau, kad labai veluotu jie, keliauja LT tik.
Bet kas mane labai labai nervina paste, kad labai dideles eiles pas mus, ir pagrinde zmones, o ypac pensininkai (kurie yra labai leti) atsiskaitineja uz komunalines ir sios proceduros ir nemazai laiko uzima (bent jau musu paste pastininkes krapstosi labai ilgai, gal kompu nemoka naudotis), o zmones ateje nuspirkti pasto zenkla arba issiusti siuntini stovi toje bendroje eileje ir laukia kol visi savo komunalines apmokes.
Va siandien paste buvau ir laukiau, norejau siuntini atsiimti, bet neislaike kantrybe ir isejau

pries mane stovejo keli zmones ir noreje laiskus issiuti, bet prie pat kasos bobulyte komunalines mokejo
galetu padaryti atskiras kasas, vienose komunalines apmoketi kitose pasto grynas operacijas atlikineti...
beja, ka daryti tokioje situacijoje:
zmogus is Vilniaus issiunte neregistruota laiska Vilniuje gyvenanciam zmogui. Jau savaite kaip nera laisko. Paste nieks nenori ieskoti laisko, liepia laukti, o ko laukti, pastininke visada viskas per kelias dienas atnesa, o dabar...
Esme tame kad voke buvo maiseliukas mazas, kuriame 9 gramai burbuliuku (karoliuku) gal paste kam nors parupo pasizureti kas ten na ir laiskas nenukeliavo...
ar imanoma ka nors padaryti, skustis, reikalauti paste, ar del to, kad laiskas neregistruotas pamirsti savo laiska?