Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

Bet kokiu atveju tikiuosi, kad mano siuntinys pasieks Stavangeri, nes man tai be galo svarbus siuntinys 4u.gif busiu optimiste, nors kartais optimizmas ir dingsta tokiais atvejais, bent jau iki Kaledu pasiektu g.gif
Atsakyti
laukiau valandą eilėj..jaučiuos žinanti pusės savo mikrorajono pensininkų nuomonę apie kubilių, seimą ir pan biggrin.gif doh.gif
su viena moterim ir dieduku bandėm inicijuot moters su mažu kūdikėliu praleidimą (ji siuntė siuntinį, kuris supakuotas, sutvarkytas, tik išsiųst), tai vos nesudraskė ten blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 19 gruodžio 2011 - 15:23
QUOTE(Cartman @ 2011 12 19, 17:21)
su viena moterim ir dieduku bandėm inicijuot moters su mažu kūdikėliu praleidimą (ji siuntė siuntinį, kuris supakuotas, sutvarkytas, tik išsiųst), tai vos nesudraskė ten  blink.gif

o teip wat.. žinosit kaip vaikų prisidaryt biggrin.gif aš pati būdama nėščia ir atėjusi su dviem vaikais į paštą, buvau taip iškoneveikta, kad TYČIA atėjau, TYČIA vaikus gimdau, kad be eilės eiti.. tada pamenu, vos neatleidau iš darbo pašto viršininkės supykus laugh.gif . Mat man į namus registruotos korespondencijos nenešė, o pašte iškoliojo pirdylos..
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 12 16, 20:08)
Va siandien paste buvau ir laukiau, norejau siuntini atsiimti, bet neislaike kantrybe ir isejau  doh.gif pries mane stovejo keli zmones ir noreje laiskus issiuti, bet prie pat kasos bobulyte komunalines mokejo doh.gif
galetu padaryti atskiras kasas, vienose komunalines apmoketi kitose pasto grynas operacijas atlikineti...

As irgi negaliu pakesti, kai vel padare pigesni mokesciu apmokejima pas juos, tai vakar kad pasiimt siuntinuka praleidau 18 zmoniu (suskaiciavau) kurie mokejo komunalinius doh.gif Stovejau beveik valanda! Man rodos, paste turetu buti pirmenybe tiems, kas pastu naudojas kaip pastu, na o kas nori susimoket mokescius tegu stoja po siuntiniu... Nes a-b-s-u-r-d-a-s.

Dar abejoju ar cia kas is pasto virsininku skaito, bet labai labai truksta tarpinio svorio varianto siunciant siuntinius ne i ES salis - dabar gi issiust iki 500g kainuoja maziau 12lt., bet keli gramai virsaus jau visas apvalus 40lt.nes kategorija iki 2kg... Noris viduriuko ir tarpines sumos.
Atsakyti
Kiek žinau galima paimti ir Jūsų tėvams, tiesiog reikės, kad jie pasirašytų ir parašytų kas Jūs jiems esat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytytė @ 2011 12 20, 20:44)
Kiek žinau galima paimti ir Jūsų tėvams, tiesiog reikės, kad jie pasirašytų ir parašytų kas Jūs jiems esat smile.gif

bet kiekvienas paštas ar paštininkė dar turi savo individualų žinojimą, kuris nebūtinai sutampa su pašto taisyklėmis ir pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2011 12 20, 23:22)
bet kiekvienas paštas ar paštininkė dar turi savo individualų žinojimą, kuris nebūtinai sutampa su pašto taisyklėmis ir pan  biggrin.gif

taip. Mano buvusiame pašte tai atsiimti leisdavo taip tik savo kaimynams. Visiems kitiems - ne. Netgi mano vyras negalėjo paimti man registruotos korespondencijos, nors aš ir ant telefono kabėjau, ir prašiau per telefoną, diktavau paso kodus.. neeee. ir viskas.
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2011 12 22, 10:51)

gal kur prie Seimo ir pasamdė daugiau darbuotojų. Bet žinau paštą, kuriame dar prieš atidarant pašto duris ryte, susirenka bent 20 žmonių eilė. Ir kaip tik šiom dienom MAŽINA etatus ir atleidinėja žmones laugh.gif

ir šiaip.. šlykštus straipsnis. Blogai organizuotas darbas, o ne žmonės kalti, kad kyla eilės. TOKS PAŠTO DARBAS - siųsti siuntas. Ir nesąmonė, kad žmonės turi išsiųsti siuntas kuo anksčiau. PAŠTO DARBAS yra priiminėti siuntas, o ne mokesčius. Kažin kodėl apie eiles dėl mokesčių nieko nerašo.. iš tų stovinčių ten 90 procentų dėl mokesčių stovi.

Beje, pigiau dabar yra mokėti maximoje, o ne pašte. Pašte ima 79 centus, maksimoje - 50 centų už sąskaitą.
Atsakyti
bent mano pašte šiandien darbuotojos siūlo šaltų ugnelių pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj tas paštas.. nuėjau savaitgalį siuntos pasiimt tai eilinį karta susinervinau ir prisiekiau daugiau reikalų su juo neturėt doh.gif Prieš mane laukė 6 žmonės tai prastovėjau 40 minučių. Nu man galvoj netelpa, ką ten tiek kuistis reikia doh.gif Aš pati dirbu su siuntom (ne pašte) nu tai žmogų aptarnaut užtrunka maksimum 1 minutė, o pašte.. jei mes taip dirbtumėm kaip paštas turbūt po poros mėnesių bankrotas garantuotas. Ir dar prisikabinėję tų savo plakatėlių kaip ten "keičiamės dėl jūsų" vizija, misija.. Nu blyn ir loterijas kažkokias siūlo paskui beigi sėklas doh.gif Nu va pasipiktinau tskant-lengviau ant širdies paliko biggrin.gif
Atsakyti
Su Lietuvos pastu tai tikrai nekas, pries daugiau nei dvi savaites isisunciau siuntini i NOrvegija, pries pora dienu pradejau klibinti kur siuntinys, aisku jie maloniai atsake, kad issiunte pries 12 dienu. Taciau tik siandien radau, kad siuntinys pasieke Osla smile.gif reikia buvo uzstriges Lietuvoje tai faktas smile.gif beje, kad siuntinys pasieke Osla radau info tik norvegu pasto tinklalapyje, o Lietuvos paste info neatsinaujino iki siol 4u.gif
Atsakyti