Įkraunama...
Įkraunama...

Būk mano meile!

Kaip fainai, šiandien laidoje patarėjos vaidmeny ragana Boločiuvienė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 03, 10:27)
Laida 2012 01 27
Čia dalyvavo "nuotaka" Ernesta su mamyte, o antrasis vaikinas Rokas, kad skėlė skaudžią gyvenimo patirtį... Trumpai tariant, jis draugavo su panele, po daugiau nei metų jis norėjo skirtis, o ji, kaip supratau, ne. Ir dėl jo ji išėjo iš šio pasaulio, savo paliktuose laiškeliuose įvardijo jį kaltu. Bet žymioji Vaiva jam davė išrišimą doh.gif
Nežinau kaip išvis apie tokius dalykus gali viešintis pramoginėje laidoje unsure.gif Kaip jaustis merginos artimiesiems?..

as tai ziurejau issiziojusi. sakyciau ziauri nepagarba tos mergaites artimiesiems, tikrai neskanu ir neetiska tokiose laidose pasakoti panasius dalykus. cia jau prodiuseriai mano akyse ziauriai krito schmoll.gif
Atsakyti
Šiandien kokia graži kačių mylėtoja dalyvavo smile.gif Tik pabaigoj supykau, kad neišsirinko. Trečiasis net pasiruošęs jai padėti toje veikloje, o jai vis tiek neįtiko. Manau, problema ne "netinkamuose" kandidatuose, o tame, kad moteris pati nežino ko nori. Tiksliau, išvis vyro nereikia. Užimtumas su katėmis - ne priežastis, o tik pretekstas. Tai ko tada eina į tv g.gif Gaila, kad žmonės taip gaišina vieni kitų laiką. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Jol @ 2012 02 03, 18:29)
Vasario 14 d. rodys specialią laidą smile.gif

Jūs ryškiai dirbate toje laidoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 02 03, 21:41)
moteris pati nežino ko nori. Tiksliau, išvis vyro nereikia. Užimtumas su katėmis - ne priežastis, o tik pretekstas. Tai ko tada eina į tv  g.gif Gaila, kad žmonės taip gaišina vieni kitų laiką.  verysad.gif

Pramogauti eina, juk laida pramogine, o ne super duper rimta. Gal jos paprase, pasiule, atejo, sudalyvavo ir tiek. Lygiai taip pat gal ir tie vyriskiai laidoje atsidure.
Tad nei gaisina jie ka nors, nei nezino ko nori. 4u.gif
Atsakyti
Tai kad nedirbu laidoj, tiesiog perskaičiau straipsnį, kad bus speciali laida ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2012 02 03, 17:29)
Vasario 14 d. rodys specialią laidą smile.gif

Nelabai man tos specialios laidos... šou ir tiek ax.gif

QUOTE(alyvine:D @ 2012 02 03, 20:37)
cia jau prodiuseriai mano akyse ziauriai krito  schmoll.gif

Visų pirma, tai tokioje laidoje to paprasčiausiai neturėjo būt, o kalti žinoma ir prodiuseriai, bet ir pats vaikinas Rokas, jei jis nenorėtų, tai nieks ir nepriverstų tokių dalykų viešint, žinoma prodiuseriams patiko toks vaikino atvirumas verysad.gif

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 02 03, 22:41)
Tiksliau, išvis vyro nereikia. Užimtumas su katėmis - ne priežastis, o tik pretekstas. Tai ko tada eina į tv  g.gif Gaila, kad žmonės taip gaišina vieni kitų laiką.  verysad.gif

drinks_cheers.gif teisingai sakė antrasis, kad gvens viena su savo katėm...
Ir tikrai nesamoningai pasakė, kad vyrui neturi laiko, jei taip būtų, tai išvis neitų į tokią laidą. Manau, kad galimas dar vienas variantas, kad jai nei viens ištikro nepatiko ir nenorėdama to pasakyt ir galbūt įskaudint, suvėlė kad neturi vyrams laiko smile.gif Na, bent jau man tokia mintis kilo po laidos, nors laidos metu maniau, kad išsirinks trečiąjį, ale gal su tuo šokiu apsišovė "jaunikis" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 04, 11:56)
gal su tuo šokiu apsišovė "jaunikis" rolleyes.gif

Šiaip visada sveika pamatyti, kaip žmogus šoka, nes toks bus ir lovoje blush2.gif biggrin.gif Bent jau aš tuo tikiu. ax.gif Iš pradžių išsigandau dėl tos polkutės, bet ji jam pasakė, kad yra lankiusi liaudies šokius, tai galvoju, va kaip sutapo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingada @ 2012 02 04, 01:25)
Pramogauti eina, juk laida pramogine, o ne super duper rimta. Gal jos paprase, pasiule, atejo, sudalyvavo ir tiek. Lygiai taip pat gal ir tie vyriskiai laidoje atsidure.
Tad nei gaisina jie ka nors, nei nezino ko nori. 4u.gif

Laidoje dažnai pabrėžiama, kad tai rimtų pažinčių laida. Tik tiek, kad vyksta linksmai, smagiai. Visgi tikiu, kad dauguma žmonių į tai žiūri rimtai, tad labai nesąžininga, kai kažkas ateina iš neturėjimo ką veikti. Man gaila tų, kuriems tenka nusivilti.
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 02 04, 12:32)
Laidoje dažnai pabrėžiama, kad tai rimtų pažinčių laida. Tik tiek, kad vyksta linksmai, smagiai. Visgi tikiu, kad dauguma žmonių į tai žiūri rimtai, tad labai nesąžininga, kai kažkas ateina iš neturėjimo ką veikti. Man gaila tų, kuriems tenka nusivilti.

Jus visada tikite tuo kas sakoma tv? ax.gif Sioje laidoje atvirksciai, dauguma ateina tik pramogai. Mano jau 3 draugai sudalyvavo joje (kazkada anksciau rasiau apie pirmaji sudalyvavusi), tiek ir jaunikiais/jaunosiomis, tiek 1 is 3. Na, nera si laida "anslagine", kad verztusi i ja buriais. Tad ir praso kurejai savo aplinkoje, per pazistamus, draugus ir t.t., kad sudalyvautu, kad reitingai pakiltu, idomiau butu ziureti. Tai jei manes paprase sudalyvauti, atejau kazkam paslauga padaryti, laika praleisti ir pan., negi privalau kazka issirinkti, meile prisipazinti.
Man gaila tu, kurie dalyvaudami tokiose laidose kazko tikisi. mirksiukas.gif Praplesti akirati, susirasti pazistamu, bet ne daugiau.
Man si laida tik aukstesnio lygio laidu "Kitas", kazkada buves "pasimatymas" ar pan., ir visu kitu pazinciu laidu variantas.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2012 02 04, 17:52)
Jus visada tikite tuo kas sakoma tv?

Gal ne esmė, kuo tikiu rolleyes.gif Bet negerai, kai vieni tikisi rimtai (neabejoju, kad tokių yra, tik nėra garantijos, kad kas nors labai patiks), o kiti pasilinksminti ateina. "Susirasti pažįstamų" - tai čia jau visiškai beviltiškam reikia būti........ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 02 04, 16:42)
Gal ne esmė, kuo tikiu rolleyes.gif Bet negerai, kai vieni tikisi rimtai (neabejoju, kad tokių yra, tik nėra garantijos, kad kas nors labai patiks), o kiti pasilinksminti ateina. "Susirasti pažįstamų" - tai čia jau visiškai beviltiškam reikia būti........  lotuliukas.gif

Jei ateini praleisti laiko, tai ir susirandi pazistamu, o ka ten daugiau gali rasti. cool.gif Paskutiniu metu man apskritai "zvaigzdziu" reklama si laida - Grigaitis, Katunskyte, Lobociuviene, Eringyte ir t.t. Plius didieji "santykiu ekspertai" - bureja, aktore ir rezisierius. Rimciau nebuna. bigsmile.gif
Ziuriu sia laida kaip humoristine. biggrin.gif
Atsakyti
Mačiau kelias laidas. Bet ir traumų ten prirenka, siaubas blink.gif doh.gif arba moteriškės metuose, o apsirengia kaip kekšės. Kam tokius rodyt per tv doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šiandien taip ir galvojau, kad bičas pasirinks pirmąją, bet maniau, kad ji atsisakys su juo išeiti. biggrin.gif Tokia išvaizdi moteris, žino, kad dažnas vyras jos norėtų, bet juk ne su kiekvienu, kuris tavęs nori, reikia poruotis. blush2.gif Jai reikėjo leisti pačiai rinktis iš trijų kandidatų.

Antra nuobodoka (o atseit hiperaktyvi? blink.gif ), o trečia - visiška KVAIŠA blink.gif jau įtartina buvo, kai kambarėly su drauge sėdėdamos išsidirbinėjo, o paskui galutinai pritrenkė. blink.gif Galvojau, kad jai 32 m., o iš tikro 24 blink.gif O tos tatuiruotės... išsipaišiusi kažkokiom šlykščiom spalvom, viskas aišku, kodėl jos ex pabėgo... g.gif Visas tas maivymasis, šaipymasis, gausios tatuiruotės (savęs žalojimo forma) - matyt, traumuota kažkada gerokai buvo... g.gif

Vaiva šiandien irgi pritrenkė. Paprastai gi tokia tradicinių pažiūrų - o kad pavarė liaupsių trečiosios tatuiruotėms blink.gif Vis kiša tą savo Ajurvedą doh.gif . Apskritai viską pritempia pagal save - jei dalyvis kažkuo panašus į ją, tada yra labai gerai (raudona - puikiausia spalva, nes pati raudonplaukė, ištekėti balta suknele - ne lygis, nes pati auksinė ar ruda tekėjo, ir t.t.)
Atsakyti