Įkraunama...
Įkraunama...

Būk mano meile!

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 02 06, 22:09)
Šiandien taip ir galvojau, kad bičas pasirinks pirmąją

Antra nuobodoka (o atseit hiperaktyvi? blink.gif )

o trečia

Vaiva šiandien irgi pritrenkė. Paprastai gi tokia tradicinių pažiūrų - o kad pavarė liaupsių trečiosios tatuiruotėms  blink.gif Vis kiša tą savo Ajurvedą doh.gif . Apskritai viską pritempia pagal save - jei dalyvis kažkuo panašus į ją, tada yra labai gerai (raudona - puikiausia spalva, nes pati raudonplaukė, ištekėti balta suknele - ne lygis, nes pati auksinė ar ruda tekėjo, ir t.t.)

drinks_cheers.gif ir džiaugiuosi, kad išsirinko pirmąją, pasirodė labai faina moteris smile.gif

O antroji prisistatė, kaip hiperaktyvi? unsure.gif kažkaip praleidau... aš tiesiopg pamaniau, kad čia jos tokia natūra, toks būdas ir viskas. Gi visokių žmonių būna rolleyes.gif

Trečia ir man neapatiko unsure.gif

O dėl Vaivos tai žinok ir aš vakar klausiau ir negalėjau patikėt, kad TAIP šneka Vaiva blink.gif Juk visad pasiruošus vos ne išraut ne vietoje įvertus auskarus, labai griežta tokiems dalykams ir dabar vos ne visos eikit ir darykit mastau.gif
O visa kita, tai paklausau... Kiek žinau ji tiki į Buda, užtai ir akcentuoja pastoviai kaip yra rytuose, ką žino iš Ajurvedos, man tai įdomu, vis tiek tos žinios nėra iš niekur. Žinoma tai nereiškia, kad vilkčiausi raudoną nuotakos suknelę biggrin.gif , bet ir niekad nesivilkčiau juodos, nes čia tai jau tikrai nieko gero nepriduos tokia suknia ax.gif
Papildyta:
Dar lyg pamenu, yra vienai panelei sakiusi, kad negalima tekėt ir ruda suknele smile.gif Tai kažin ar pati būtų su tokia tuokusis ax.gif

QUOTE(Ingada @ 2012 02 05, 02:02)
Plius didieji "santykiu ekspertai" - bureja, aktore ir rezisierius. Rimciau nebuna.

biggrin.gif Šiaip visai tinka aktorei vesti laidą, būrėjai daryt suderinamumo horoskopus, tik sutiksiu, kad į Vytenį jau senai kreivai žiūriu, koks jis "santykių ekspertas", ką jis išvis ten veikia unsure.gif sėdi kaip papuošalas, kad tuščia kėdė nebūtų...
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 07, 14:03)
į Vytenį jau senai kreivai žiūriu, koks jis "santykių ekspertas", ką jis išvis ten veikia unsure.gif sėdi kaip papuošalas, kad tuščia kėdė nebūtų...

Oi, o man patinka Vytenio įžvalgos kartais. ax.gif Tik jaučiu, jis ne visada pasako viską, ką galvoja iš tikrųjų. blush2.gif Tik va tie teatrališki pasikapojimai su Inga jau pradeda atsibosti, vaikų darželis biggrin.gif rolleyes.gif

Atsakyti
mirksiukas.gif Mergaitės, o kurią pasirinko tas verslininkas iš Klaipėdos, toks vyresnio amžiaus su akinukais? Ten buvo trys moterys- vyresnė irgi verslininkė blondinė, o kitos dvi jaunos tamsiaplaukės. (vyras persijungė kanalą, nespėjau užmatyt)
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2012 02 10, 15:57)
mirksiukas.gif Mergaitės, o kurią pasirinko tas verslininkas iš Klaipėdos, toks vyresnio amžiaus su akinukais? Ten buvo trys moterys- vyresnė irgi verslininkė blondinė, o kitos dvi jaunos tamsiaplaukės. (vyras persijungė kanalą, nespėjau užmatyt)

Gal klausiate apie ketvirtadienio laidą? Žiūrėjau ne nuo pradžios, nežinau iš kur tas vyras ir kuo užsiima, bet atrodo, su akiniais. Tai pasirinko antrą, man ji fantastiškai graži pasirodė, gal net per gera jam smile.gif
Atsakyti
Šiandien pirmoji taip stengėsi patikti vaikinui, truputį juokinga ir graudu buvo.

Antroji kai atėjo, viskas aišku pasidarė. mirksiukas.gif Aš už, labai tinka vienas kitam. thumbup.gif Vis dėl to daug reiškia maišytas kraujas biggrin.gif
Atsakyti
Nėščia šiandien tikėjosi sutikt būsimo vaiko "tėvą"... Man asmeniškai tai tikrai nepriimtina nėščiai ieškotis poros blink.gif ir netikiu kad ji susiras nėštumo metu schmoll.gif yra nerealu, kad normalus vyras pradėtų draugystę su nėščia moterim ax.gif
Dar atpažinau kelis jau matytus laidoje žmogeliukus...
Antroji panelė fotografė laaabai nepatiko, tokia net įžūli pasirodė, vyriška, per daug pasitikinti...
Gerai kad trečioji normalesnė pastaikė, nes "jaunikis" būt išėjęs vienas manau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 13 vasario 2012 - 20:29
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 13, 22:27)
Antroji panelė fotografė laaabai nepatiko, tokia net įžūli pasirodė, vyriška, per daug pasitikinti...

Tą patį norėjau pasakyti 4u.gif Labai nemoteriška, labai nepatiko schmoll.gif Kuo gi daugiau belieka "imti" vaikinus, jei ne "bachūrišku" paprastumu. g.gif

Nėščioji turbūt atėjo nieko nesitikėdama. Man patiko jos žodžiai: "jei nežudau nepatinkančio žmogaus, kodėl turėčiau žudyti negimusį kūdikį?" Galėtų ji su tuo atlydėjusiu draugu susikukuoti, jis anoj laidoj juk nieko neišsirinko rolleyes.gif

Maniau, kad trečioji panelė atstums tą Harį Poterį. Matėsi, kad "perkando" jį - ar tau šalta, ar mėgsti šopintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai nervina, kai kalbėdami žmonės įterpia tą anglišką manierą "aaa..." kaip Ibelhauptaitė kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 02 13, 22:48)
Tą patį norėjau pasakyti  4u.gif Labai nemoteriška, labai nepatiko  schmoll.gif Kuo gi daugiau belieka "imti" vaikinus, jei ne "bachūrišku" paprastumu. g.gif

Nėščioji turbūt atėjo nieko nesitikėdama. Man patiko jos žodžiai: "jei nežudau nepatinkančio žmogaus, kodėl turėčiau žudyti negimusį kūdikį?" Galėtų ji su tuo atlydėjusiu draugu susikukuoti, jis anoj laidoj juk nieko neišsirinko  rolleyes.gif

Maniau, kad trečioji panelė atstums tą Harį Poterį. Matėsi, kad "perkando" jį - ar tau šalta, ar mėgsti šopintis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif labai nervina, kai kalbėdami žmonės įterpia tą anglišką manierą "aaa..." kaip Ibelhauptaitė kokia  lotuliukas.gif

Bet pamenu kai ji, neseniai rodytoj laidoj buvo "jaunikio" draugė patarėja, tai man regis išvis dorai net sakinio nesurezgė, pasirodė tokia kaip pelė po šluota... o dabar, kad atsiskleidė blink.gif pasirodė visam gražume...

Taip, dėl tokio poelgio, tai aš ją gerbiu, kaip ir visas moteris, kurios nenueina lengviausiu keliu... O šiaip ji tokia dar vaikiška pasirodė, ant kiekvieno žodžio chi chi cha cha smile.gif Nu bet pasigimdys, tai ir požiūris į viską pasikeis, viskam savas laikas.

O aš to šalta, šopintis neįkirtau, kas čia bajeris? prie ko čia tokie klausimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 14, 11:24)

O aš to šalta, šopintis neįkirtau, kas čia bajeris? prie ko čia tokie klausimai blush2.gif

Na juk jos pristatyme buvo pasakyta, kad pamačiusi žmogų gali apie jį viską papasakoti smile.gif Jos klausimus reikia suprasti taip: "tau šalta?" - "nafik tau ta skara?", "mėgsti šopintis?" - "labai rūpiniesi savo stiliuku?" ar pan. Nes gi matėsi, švarkiuko rankovytės užtrauktos vos ne iki pažastų, tie stylni akinukai, tas šalis - akurat Kęstas Rimdžius! lotuliukas.gif lotuliukas.gif Todėl jai tokios asociacijos ir kilo, kokio tipo tas bičas. O jis toks patenkintas liko, turbūt apsidžiaugė, kad su panele galės prasinešti per Akropolius lotuliukas.gif lotuliukas.gif Maniau, ji su juo neišeis schmoll.gif Bet gal tiesiog neatsilaikė, kai jis ranką jai padavė biggrin.gif
Atsakyti
Rusiskaji sios laidos varianta per ORT ziuriu jau seniai-super laida.Vedejos duoda tokiu thumbup.gif gyvenimisku prasmingu ir teisingu patarimu....Ziuriu net ne del to sportinio azarto:kas ka pasirinks...Bet kiek ten isgirstu ISMINTIES wub.gif
Nu kas cia per Lietuvoj padare tos laidos parodija doh.gif Baisu ziuret....Aplinka rekianti,nejauki,dalyviu sakiniai aptarti,trafaretiski,vedejai statiski,susikauste....Ar cia tas lietuviskas kuklumas ar dar kas..............Baisu ziuret.....
Atsakyti
Gaila, nematau, neturiu su kuo palyginti. Maniau, čia lietuviškas dalykas blink.gif
Atsakyti
As labai apsidziaugiau,kai pamaciau,jog bus lietuviskas variantas.bet kai pamaciau.....Butinai,kas nemate -paziurekit ORT(dabar rodo apie 18 val).Naturalu,gyvenimiska,o geru ,protingu minciu,savivertes supratimas-kasdien po porcija.....Savo paaugle dukra sodinciau ir kasdien liepciau ziuret,kaip mokomaja laida.
Atsakyti