QUOTE(skruzdeda @ 2011 12 08, 11:22)
Galiu pasidalint ir as ka anksciau skaiciau. Del antikuniu ir nestumo. Vienzo kai turi antikunius tai arba tavo organizmas turi nukrypima TH1 arba Th2, ka reiskia lyg ir atsimenu, bet nerasysiu, nes galiu netiksliai parasyti ir supainioti. Taigi... kiekviena nestumo trimestra Th1 ir Th2 kaitaliojasi. Priklausomai nuo to, koks pas tave dominuoja. Jeigu tavo liga yra TH2, tai atejus nestumo trimestrui, kuriam budinga Th2 bukle labai smarkiai pablogeja. Kai ateina Th1 periodas, tai bukle kaip tik labai pagereja, nes tada gaunasi balansas. Vadinasi tau buvo tyrimas darytas priesingu periodu negu tau budinga. O dabar po gimdymo vel viskas grizo i situacija kaip buvo. Nezinau, ka ten gali ligoninej pagydyt

Bet man irgi idomu.
Man po pirmo nestumo atpo nepakilo. Kaip per ta nestuma nukrito keliais simtais, tai ir po gimdymo liko mazesnis ir iki antro gimdymo mazejo, o naudojau tik tiroxina. Tada net endokrinologe sake, kad tau tik vaikus gimdyti, tai tada gal ir pasveiksi

O va po antro taip netiketai sukilo, nors per pati nestuma dar labiau atpo buvo sumazejes.
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2011 12 08, 11:31)
Sveikos, gydytojos is koju isvirstu pamaciusios jusu postus cia apie sita gydyma
Labas Chanele, dziugu, kad turim cia toki sekminga pvz

sakyk, o vaikucius gimus tikrino del hipotiroidizmo ? norvegijoj gimdei? matau turi dvi mergaites, man gydytoja sake, kad mergaitems daug sansu paveldeti sita liga musu...
Pirma gimdziau LT, o antra Norvegijoje. LT dukra patikrino pirma menesi po gimimo. Viskas buvo gerai. O Norvegijoje netikrino. Bet si men. eisim pas gyd., tai paprasysiu, kad patikrintu. Ir as zinau, kad mergaites gali paveldeti sia liga. Bet net nebutinai is mamos. Uztenka, kad giminej kas nors butu sirges. Mano giminej mociute is tevo puses sirgo, o ir mano mamai neseniai atrado ir isoperavo, bet pas ja tik guzai buvo. Mociutei kiek zinau, tai panasiai kaip man buvo. Tai gali buti, kad is tevo gimines man persidave.
Papildyta:
QUOTE(aura/v @ 2011 12 08, 13:06)
Labas rytas
Man atrodo,kad leido tiek pat paziuret,
Sveika

Smagu,kad viskas susikloste sekmingai

o tau antikuniai bent kiek sumazejo nuo tiroksino gerimo iki nestumo,nes man atrodo,kad jis nelabai tam itakos turi...Koks buvo tavo ATPO,kai pastojai?
Iki nestumo geriau tik tiroxina ir antikuniai buvo sumazeje. Tik dabar tiksliai nepamenu, kiek, kazkas tarp 600-800 buvo. O per nestuma geriau didesne tiroxino doze ir antikuniai toliau sekmingai mazejo. Per antra nestuma dar labiau sumazejo. Tik va kazkaip dabar padidejo. Bet skirtumas tas, kad kai buvo 1000, tai mane smauge, o dabar 1300 ir visiskai nieko blogo nejauciu, jokio smaugimo.
Daugiau vaiku neplanuojam, sakau gal reiketu isoperuoti? Antikuniu nebegamintu, tai nepersimestu paskui i kitus organus. Kazin ar cia taip butu. Reikes gydytojo paklausti
Papildyta:
QUOTE(emilia999 @ 2011 12 08, 17:01)
ne, cia berods silkko kauke, mano toks
http://kosmetista.ru...tzivi/2437.html
o jis ne is silikono? Turbut vien chemija. Man anksciau baisiai luzinejo ir skilinejo galiukai, bet kai pradejau eko sampunus naudoti ir kondicionierius, kartais dar kokosu alieju, tai pasibaige sios bedos

Dabar plaukai tvirti, blizga, net kirpeja stebisi, kokios kasos storos