Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

4u.gif Kur visos , kaip leidziat sestadieni ?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 12 10, 19:20)
4u.gif  Kur visos , kaip leidziat sestadieni ?

as su susukta nugara lovoj...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 10, 19:26)

blink.gif 4u.gif laikykis tu, dar nesugriuk taip.......
man ir panasiai, visa ryta skaudejo juosmeni nugara nes vakar labai susalau suslapau doh.gif orai slykstus, tave gal vejas perpute susilus ?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 12 10, 19:46)
blink.gif  4u.gif  laikykis tu, dar nesugriuk taip.......
man ir panasiai, visa ryta skaudejo juosmeni nugara nes vakar labai susalau suslapau  doh.gif  orai slykstus, tave gal vejas perpute susilus ?? g.gif

kogero ir perpute mane... vakar kaip tik prie eglutes buvau, nors gan trumpai, bet gali but kad uzteko
Atsakyti
Sau lu te, isgerkit ibuprofeno, pades. As sokius ziuriu per TV3.
Atsakyti
Labas vakaras,

Pora dienu tik skaitinejau bet nerasiau, labai jau nuvargus jauciausi. Siandien geriau - juk iseigine smile.gif

Del dozes didinimo manau , kaip ir su visais vaistais, organizmas pripranta ir ta pati doze nebeveikia, bet nosinoretu galvoti , kad visa gyvenima taip didinti teks , juk limitas kazkur turi but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 12 10, 20:05)
Sau lu te, isgerkit ibuprofeno, pades. As sokius ziuriu per TV3.

net nimesilis nepadeda...

gryzau is vaistines su ampole... tiksliau dviem
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2011 12 10, 21:45)
Labas vakaras,

Pora dienu tik skaitinejau bet nerasiau, labai jau nuvargus jauciausi. Siandien geriau - juk iseigine  smile.gif

Del dozes didinimo manau , kaip ir su visais vaistais, organizmas pripranta ir ta pati doze nebeveikia, bet nosinoretu galvoti , kad visa gyvenima taip didinti teks , juk limitas kazkur turi but?  g.gif

manau 250 yra limitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 12 10, 18:20)
4u.gif  Kur visos , kaip leidziat sestadieni ?
Sveikutes 4u.gif .Vakar buvau pirtyje.I pirti ejau kaitintis 3 kartus po 5 min. prie 100 laipsniu temp. ir isgeriau 3mixiukus.Siandien jauciuosi puikiai,eisiu tvarkytis kambarius.
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 10, 18:26)

Saulute,o kokias ampules leisiesi.Man visada padeda neurorubinas ir vaitineje paprasau ka nors nuo uzdegimo i raumenis,dabar neatsimenu pavadinimo.Tave galejo susukti be vejo ir be salcio.Juk paskutiniu metu ir taip blogai jauteisi.Galvoju,kad tavo imunitetas pasilpo,tai dabar ir kibs prie taves visokios ligos.Gydykis,sveik ir duok mums zinoti kaip tau sekasi.Sekmes tau 4u.gif .
Atsakyti
Sviesaus visoms sekmadienio 4u.gif 4u.gif o as siandien jauciuos daug geriau negu vakar smile.gif tikiuosi ir tu Saulute greit pasijusi gerai
Atsakyti
sveikos merginos, kiek jau skaiciau ir domejausi ir mano atvejis rodo, kad jei sunkiai reguliuojamas tth, tirti antinkscius ir hipofize, nes sios liaukos veikia viena kita tiesiogiai,
ir dar skaityti, kaip ivairus papildai ar kiti vartojami vaistai veikia i geriama tiroksina,
vieni mazina ju isisavinima, kiti didina, medikai patys kraipo galvas kada jiems tai pasakai
va tiek ziniu, jei ka naujo surasiu , parasysiu
sekmes ir nesusalkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 12 11, 10:50)
Sveikutes 4u.gif .Vakar buvau pirtyje.I pirti ejau kaitintis 3 kartus po 5 min. prie 100 laipsniu temp. ir isgeriau 3mixiukus.Siandien jauciuosi puikiai,eisiu tvarkytis kambarius.
Papildyta:

Saulute,o kokias ampules leisiesi.Man visada padeda neurorubinas ir vaitineje paprasau ka nors nuo uzdegimo i raumenis,dabar neatsimenu pavadinimo.Tave galejo susukti be vejo ir be salcio.Juk paskutiniu metu ir taip blogai jauteisi.Galvoju,kad tavo imunitetas pasilpo,tai dabar ir kibs prie taves visokios ligos.Gydykis,sveik ir duok mums zinoti kaip tau sekasi.Sekmes tau 4u.gif .

vakar vakare skausmas biski aprimo ir nesileidau vaistuku... pasilikau snd vakarui, nes ryt i darba, o darbas su mazu vaiku doh.gif vaistineje dave diclako ir dar kazkokia ampolyte...
as pati manau kad mano imunitetas gerokai nusilpo, jo is vis jauciu ner... dabar kabinsis viskas, bet nzn kaip ji sustiprint
siaip snd skauda, bet galiu kentet...
Atsakyti