Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

http://www.alfa.lt/s...11-12-13_15-03/
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 12 14, 00:24)

cia tiesiog ji gime su didele hipotiroze, turbut isvis neveikiancia.. ir niekas jos negyde negere tiroksino o turejo gert nuo pat gimimo, va pasekmes...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 12 14, 00:24)

Zinau, jog skydliaulkes veikla labai svarbi zmogui, bet kad sitaip - sunku protu suvokti...
Atsakyti
Labas rytas, kaip man skauda krutine per pms, nusipirkau prefemin, pries pora metu padejo smile.gif
Atsakyti
Sakykit, patarkit, man pastoviai laikosi temperatura, yra diagnozuotas tiroiditas. Endokrinologe sako kad temperatura ne nuo to. As jau nebezinau ka ir galvot? Saltis purto, KARTAIS dusina, israse tik seleno pagert.
Atsakyti
QUOTE(eliafam @ 2011 12 14, 18:39)
Sakykit, patarkit, man pastoviai laikosi  temperatura, yra diagnozuotas tiroiditas. Endokrinologe sako kad temperatura ne nuo to. As jau nebezinau ka ir galvot? Saltis purto, KARTAIS dusina, israse tik seleno pagert.

Sveika, man irgi yra temp ji nera pastovi bet labai daznai yra 37.. ar net iki 37.5. viskas tirta, nusprendem kad nuo tiroidito. galiu pasakyt kad emus gert tiroksina iki 37.5 nebeuzkyla tik nebent 37.2
Atsakyti
Pagaliau gavau tyrimu rezultatus, TSH -4,57, o FT4-13,1
Padidino tiroksino 2d. po 50, o 5d. po 75 gerti.
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2011 12 14, 20:25)
Pagaliau gavau tyrimu rezultatus, TSH -4,57, o FT4-13,1
Padidino tiroksino 2d. po 50, o 5d. po 75 gerti.

as tai gerciau kasdien po 75 irnesakyk.gif
o kaip savijauta??
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 12 14, 18:28)
Sveika, man irgi yra temp ji nera pastovi bet labai daznai yra  37.. ar net iki 37.5. viskas tirta, nusprendem kad nuo tiroidito. galiu pasakyt kad emus gert tiroksina iki 37.5 nebeuzkyla  tik nebent 37.2

Na man dar neisrase tiroksino, po 2 men. reiks kartot hormonu tyrimus.

Temperatura taip pat laikos tarp 37.1 - 37.5 . Daktare arba durna arba nesupranta, sako kad cia NE skydliauke daro, ehoskopas ir tyrimai ta rodo. Tai kaip suprast, gal endokrinologe prasta?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 12 14, 08:35)
Labas rytas, kaip man skauda krutine per pms, nusipirkau prefemin, pries pora metu padejo smile.gif

Man irgi siuo metu skauda sirdies plota.Siandien nusipirkau Mildronate sirdutei stiprinti,tai kai isgeriau po 15 min. viskas nurimo.Pagersiu 10d. smile.gif
Atsakyti
Dar siandien pradejau gerti vit.D.Atsivertusi Google paskaiciau,kad vitD organizme virsta hormonu,dalyvauja visu organu veikloje,kad vit.D vartoti saugiau,nei skiepytis nuo gripo.Vit.Dtrukumas turi rysi su depresija ir nuotaikos svyravimais,osteoporoze,hipertenzija,sirdies ligomis,periodonto,vezio ir autoimuninemis ligomis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 12 14, 22:47)
Dar siandien pradejau gerti vit.D.Atsivertusi Google paskaiciau,kad vitD organizme virsta hormonu,dalyvauja visu organu veikloje,kad vit.D vartoti saugiau,nei skiepytis nuo gripo.Vit.Dtrukumas turi rysi su depresija ir nuotaikos svyravimais,osteoporoze,hipertenzija,sirdies ligomis,periodonto,vezio ir autoimuninemis ligomis. smile.gif

O kiek geriate? Daretes tyrimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AninaNina: 14 gruodžio 2011 - 20:55