Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Perdidelė tiroksino dozė įtakoja širdies darbą
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 01 06, 11:07)
Perdidelė tiroksino dozė įtakoja širdies darbą

Bet jei pagal tyrimus doze normali, kame cia rupestis?
Atsakyti
Rūpestis tame, kad nors ir pagal tyrimus man paskirta tinkama dozė, mano organizmas reaguoja tarsi ji būtų perdidelė. Iš vaisto inf lapelio :
"Vartojant per dideles dozes, gali atsirasti tipiški
skydliaukės hiperfunkcijos simptomai: širdies ritmo sutrikimai, pirštų
drebėjimas , nerimas, padidėjęs prakaitavimas, svorio mažėjimas, viduriavima". Būtent šiuos simtomus ir jaučiu gerdama tiroksiną.
Atsakyti

Pagal duomenys jūsų skydliaukė veikia idealiai, blogos savijautos priežasčių reikia ieškoti kitur
Ačiukas už komentarą, o nieko tokio jei ft3 mažiau už normą ? g.gif
labai tikiuosi kad ne čia bėdos : g.gif
Atsakyti
mielos merginos, aciu, kad atsakete i mano klausima,
bet ar rasytu ir ieskotu patarimo moterys ir merginos cia, forume, jei savo darba iki galo tavrkingai ir saziningai atliktu medikai, jau ne viena karta esu skaudziai nusivylusi ne tik dziagnozes nenustatymu bet ir visai netinkamu gydymu, juk parasa dedi pats, reiskia, uz pasekmes neatsako medikai
per 20 metu ar nors vienas medikas neteko diplomo??? ne
o atvejis veterinaru tarpe , pribloske mane,
suo apziuros metu nukrito nuo stalo, seimininkas pasiskunde, vetui-garbes teismas, nezinau ka nutare, bet manau , per galvele tikrai nepagloste....
pati daug metu auginu sunis ir zinau, suni reikia aukleti kaip ir vaika,
nestabilus seiminkas, tai toks ir suo....
ilgai prirasiau, esu tikrai be nuotaikos,
stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 01 06, 12:03)
O kuo susijusi sirdis ir tiroksinas?

kazkaip vistiek susije nes cia ne viena sirdim skundziames
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 01 06, 18:44)
kazkaip vistiek susije nes cia ne viena sirdim skundziames

tiesiogiai susije, nes juk tiroksinas yra VAISTAS SU VISAIS SALUTNIAIS POVEIKIAIS,
o istirti sirdies medikai nelabai nori,,,,,
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 06, 18:54)
tiesiogiai susije, nes juk tiroksinas yra VAISTAS SU VISAIS SALUTNIAIS POVEIKIAIS,

o levingeris man sake - ne vaistas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 01 06, 18:55)
o levingeris man sake - ne vaistas  doh.gif  doh.gif

KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ne vaistas,
tai toks jis ir daktaras
vaistai.lt uzeik, kompensuojamas ir su receptu siaip parduodamas, nors realiai parduoda ir be recepto......
nu geras, matote, kokie musu medikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 06, 17:54)

As pasikartosiu eilini karta, bet, mano supratimu, tiroksinas yra naturalus organizmo hormonas, joks ne vaistas ir ne chemija. Kad jo trukumas ar perteklius atsiliepia savijautai - taip, sutinku.
Maskatuk, jus truputi cia desperatiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 sausio 2012 - 18:09
QUOTE(bevardė @ 2012 01 06, 12:20)
Rūpestis tame, kad nors ir pagal tyrimus man paskirta tinkama dozė, mano organizmas reaguoja tarsi ji būtų perdidelė. Iš vaisto inf lapelio :
"Vartojant per dideles dozes, gali atsirasti tipiški
skydliaukės hiperfunkcijos simptomai: širdies ritmo sutrikimai, pirštų
drebėjimas , nerimas, padidėjęs prakaitavimas, svorio mažėjimas, viduriavima". Būtent šiuos simtomus ir jaučiu gerdama tiroksiną.

gal naudojat kontraceptikus? Is principo, teisingai vaista vartojant salutiniai reiskiniai pasireiksti neturetu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicci: 06 sausio 2012 - 18:16
QUOTE(linamog @ 2012 01 06, 19:09)
As pasikartosiu eilini karta, bet, mano supratimu, tiroksinas yra naturalus organizmo hormonas, joks ne vaistas ir ne chemija. Kad jo trukumas ar perteklius atsiliepia savijautai - taip, sutinku.
Maskatuk, jus truputi cia desperatiskai.

naturalus, kuri gamina pati skydlaiuke,
o cia ka vartojame-tai vaistas, kuris skiriamas esant tam tikroms skydlaiukes patologijoms....nejau as ir cia neteisi, jei jsi nebutu vaistas, kodel tada jis skiroamas hipotireozes gydymui?
gal tada skirtu kaska kita, o tiroksina, kaip papilda biggrin.gif
Atsakyti