QUOTE(lina46 @ 2012 01 06, 23:01)
Sveikos mergaites

.Pagaliau ir as islindau is pogrindzio
Na viskas idealu,tik niekaip nesuprantu kodel blogai jauciuosi.
Lina, o jus bendra kraujo tyrima daret? Gal hemoglobinas zemokas? O gal hormonai (lytiniai) issibalansave? Siais laikais menopauzepas kai kurias ir nuo 40m prasideda

O gal tiesiog ziemos laikotarpis spaudzia
QUOTE(Avona @ 2012 01 07, 00:11)
labas vakaras,
uzsukau pasiguosti,nes pasimetus esu.Laukiuosi 3 men.siandien gavau savo kraujo rezultatus,viskas lyg norma,bet TSH 24.6,kai norma 0.35-4.95.

Eisiu uzsiregistruoti pas daktare pirmadieni,nes siuos rezultatus,man siand.akusere atspausdino.Praeita karta,kai tik suzinojau ,kad laukiuosi,tai beveik norma buvo,o dabar vel blogi.jaudinuosi del maziuko,nes kazkur skaiciau,jei mamai truksta,gali mamos organizmas is maziuko savintis
Avona, nestumo metu tiroksino poreikis padideja, todel tokiu periodu tyrimus reikia darytis pastoviai - kas 3 savaites. Jusu atveju reikalinga skubi endokrinologo konsultacija del tiroksino dozes parinkimo. Sakyciau, reiktu kreiptis be eiles. O jus nors kazkiek tiroksino vartojate?
QUOTE(lina46 @ 2012 01 07, 12:53)
Rado ir mano dukrai antikunu.Na tik jinai jau 24m.ir turi sunu.TTH nevirsija normos.Manau,kad paveldejo is manes
taip, autoimuninis yra genetinis susirgimas.
QUOTE(Avona @ 2012 01 07, 13:10)
Aciu jums.Levotiroxina geriu jau 3m,T4 visada norma,bet TSH beveik visada nenormalus.Kadangi savaitgalis ,tai nuo siand 25mg pasididinau doze,o pirmadieni jau eisiu pas gyd.Prisiskaiciau apie tai,kad vaisiui gali pakenkti ,tai praverkiau visa vakara.Zinau,ne iseitis,bet kazkaip sunku buvo.Dar paziurejau ,kad kazkoks Ferritin 9.6 Ug/L,o norma 10-204.Idomu ka sitas reiskia?
Feritin yra gelezis. Tiesiog gali tekt vartot papildomai gelezies, kas nestumo metu daznai pasitaiko.
Verkti nereikia, viskas bus gerai. Mazdaug nuo 12 savaites pas vaisiu pradeda veikti sava skydliauke, o pas jus rodiklis padidejo, nes jis savinosi is jusu. Taigi, siuo atveju blogai jums, ne vaisiui. Bet delst nereikia bet kokiu atveju