labutis
QUOTE(Mystic Sahara @ 2012 01 07, 03:48)
Sveika prisijungusi
Kaip liudna, kad ir dukrytei rado... Papasakok placiau apie tai: ka rado, kaip rimta, kuo jinai skundesi, ar gydyma paskyre... Labai aktualu ir man, kartais pamastau, o jei ir maniskiams bus... Mano dukrai 5 m., o kiek taviskei?
ačiū už priėmimą

mano mažei 8 metai, bet tyrėmės, nes pediatrė pasakė, kad nenormaliai ūgis ir svoris auga, be to ji jaučiasi dažnai pavargusi. Pagal ūgį ji yra kaip 10m., o antsvorio yra 4kg. Taigi ištyrė skydliaukę, pasakė, kad kol kas tiroksino nereikia, liepė gerti jodą, bet vasario mėn. vėl tirs ar pagerėjo nuo jodo ar reiks visgi vaistų
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 07, 19:13)
nepykit merginos, tiesiog sunku
QUOTE(lina46 @ 2012 01 07, 22:58)
Dar noriu papasakoti,kad mergaites kurios jauciate energijos trukuma,silpnuma,letini nuovargi,tai paskaitykite apie cinka.
Visa savaite niekaip negalejau uzgydyti suskirdusiu suskilinejusiu lupu kampuciu.Na kad ranku pirstai skilineja tai visada galvojau,kad del to kalta skydliauke.Siandiena nusipirkau geriamo cinko del lupu ir ryte isgeriau.Visa diena einu kaip ''tankas'',sitiek turiu energijos,tokia gera nuotaika.Dziaugiuosi ir bijau,kad ta pasaka nesibaigtu kai rytoj pabusiu.Beveik isitikinau kad musu bloga savijauta yra dar ir del cinko trukumo.Parasysiu rytoj kaip jauciusi

.Labanakt

.
O kokį preparatą konkrečiai vartojote?
QUOTE(loretita2 @ 2012 01 08, 00:21)
Nepergyvenk, ne tau vienai taip buna.
tikrai taip