QUOTE(lina46 @ 2012 01 09, 21:12)
Labas vakaras  .Na siandiena buvau ''dievo''ieskot.Ketvirtasis gyd. ginekologas patvirtino jog ginekologiskai esu sveika moteris,jokiu cistu nera.Sake jog yra folikulai kurie yra leistini iki tam tikros ribos,i kuria as isitenku.Jokios erozijos del kurios gali buti kraujo slapime.Kelis kartus pakartojo jog is jo puses esu sveika.O tie rudi tepliojimai kaip budavo iki Thybono vartojimo tai sake kad del skydliaukes problemu.
 .Na siandiena buvau ''dievo''ieskot.Ketvirtasis gyd. ginekologas patvirtino jog ginekologiskai esu sveika moteris,jokiu cistu nera.Sake jog yra folikulai kurie yra leistini iki tam tikros ribos,i kuria as isitenku.Jokios erozijos del kurios gali buti kraujo slapime.Kelis kartus pakartojo jog is jo puses esu sveika.O tie rudi tepliojimai kaip budavo iki Thybono vartojimo tai sake kad del skydliaukes problemu.
Ketvirtadieni eisiu ekoskopuotis .
 .
 .Na siandiena buvau ''dievo''ieskot.Ketvirtasis gyd. ginekologas patvirtino jog ginekologiskai esu sveika moteris,jokiu cistu nera.Sake jog yra folikulai kurie yra leistini iki tam tikros ribos,i kuria as isitenku.Jokios erozijos del kurios gali buti kraujo slapime.Kelis kartus pakartojo jog is jo puses esu sveika.O tie rudi tepliojimai kaip budavo iki Thybono vartojimo tai sake kad del skydliaukes problemu.
 .Na siandiena buvau ''dievo''ieskot.Ketvirtasis gyd. ginekologas patvirtino jog ginekologiskai esu sveika moteris,jokiu cistu nera.Sake jog yra folikulai kurie yra leistini iki tam tikros ribos,i kuria as isitenku.Jokios erozijos del kurios gali buti kraujo slapime.Kelis kartus pakartojo jog is jo puses esu sveika.O tie rudi tepliojimai kaip budavo iki Thybono vartojimo tai sake kad del skydliaukes problemu.Ketvirtadieni eisiu ekoskopuotis
 .
 .sveika ar kraujo rado ar tik viena kita eritrocita,
ma irgi rado kelis , bet nieko nesake