Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

QUOTE(Bitkresle @ 2007 11 26, 14:29)
Gal turite patirties, žinote, ar įmanoma pradėti lankyti tokiu metu, ne rugsėjį, o būtent balandį?

Mes pradejome nuo 04.20d., nors labai direktore nenorejo, nes vaikuciu buvo dar po 17 ir dar juos reikdavo visus rengti siltais rubais, prase bent nuo birzelio pradet. Po to galu gale nusileido, bet mes palanke menesi taip susirgom, kad sirgti baigem tik 11.3d Uz savaites jau buvo 3metai gimdienis ir jau nebesirgo taip ziauriai doh.gif
O darzelis tikrai malonus thumbup.gif

Vasara grupes sujungia, nereikia eiti i kitus darzelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyre: 26 lapkričio 2007 - 18:11
Ačiū už informaciją 4u.gif Vadinasi, viskas įmanoma, jei tik yra vietų smile.gif Na, jei jau ne nuo balandžio 1, tai gal nuo gegužės kažkaip išeis lankyti, blogiausiu atveju nuo gegužės vidurio, tada jau tikrai neturėtų reikėti šiltų drabužėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiza @ 2007 11 26, 10:33)
Kaip gi nepatiks toks puikus pasirodymas?  smile.gif  Labai miela mažylė. Ir tas vaikiškas nuoširdumas padainavus: "Mama, gerai?".  lotuliukas.gif
Tik dėl pačios darbotvarkės turėčiau keletą pastabų. - Darbo dienos vakaras, net du pasisakymai (psichologės ir logopedės) ir tik tada tarybos rinkimai, -  kas turi tiek laiko? Beje, skelbta buvo, kad susirinkimas - visuotinis, o tėvų tesuskaičiavau kiek per 20.  g.gif Negi taip niekam nerūpi?  verysad.gif

Ištvėriau tik psichologės pasisakymą doh.gif
Atsakyti
Taigi paskambino mano vyras direktorei, aišku, sakė, kad vietų nėra doh.gif , aišku, pirmenybė pagal gyv. vietą, o mums, nors ir gyvenantiems Karoliniškėse, pagal gyv. vietą priklauso "Delfinukas", apie kurį labai nekokių atsiliepimų čia, SM, prisiskaičiau unsure.gif Tai truputį nusiminiau... Dar tokį momentą paminėjo, kad pirmenybė bus lopšelinukams, o mes norime prisijungti pavasarį arba rudenį, tada bus 2,5 ar 3 metukai, na tai visai ne lopšelinukė, o "iš šono"... Sakė, nebent netikėtai atsiras vieta, bet tikimybė maža unsure.gif

Tai vat nusiminiau... Nors vyras man sako, gal pažadėjus paremti darželį ir parėmus ir atsirastų vieta g.gif ? Mano nuomonė tokia, kad kelis šimtus negaila būtų sumokėti, kad tik vaikas į normalų daržą patektų, o ypač būtų negaila, jei galėtume nuo pavasario leisti, nes auklei keleriopai daugiau išeitų tiems keliems vasaros mėnesiams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2007 12 01, 00:29)
Taigi paskambino mano vyras direktorei, aišku, sakė, kad vietų nėra doh.gif , aišku, pirmenybė pagal gyv. vietą, o mums, nors ir gyvenantiems Karoliniškėse, pagal gyv. vietą priklauso "Delfinukas", apie kurį labai nekokių atsiliepimų čia, SM, prisiskaičiau unsure.gif Tai truputį nusiminiau... Dar tokį momentą paminėjo, kad pirmenybė bus lopšelinukams, o mes norime prisijungti pavasarį arba rudenį, tada bus 2,5 ar 3 metukai, na tai visai ne lopšelinukė, o "iš šono"... Sakė, nebent netikėtai atsiras vieta, bet tikimybė maža unsure.gif

Tai vat nusiminiau... Nors vyras man sako, gal pažadėjus paremti darželį ir parėmus ir atsirastų vieta g.gif ? Mano nuomonė tokia, kad kelis šimtus negaila būtų sumokėti, kad tik vaikas į normalų daržą patektų, o ypač būtų negaila, jei galėtume nuo pavasario leisti, nes auklei keleriopai daugiau išeitų tiems keliems vasaros mėnesiams doh.gif

Direktore labai myli pinigelius wub.gif
Privatus darzelis Vilniuje kainuoja ~800Lt/men (cia pamastymui) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2007 12 01, 01:29)

mums tokiu problemu nebuvo.grupes yra tikari dideles vaiku.O mes is Pilaites isvis, is pradziu irgi taip sake, bet paskui normaliai prieme kada ir buvau parsiusi be jokiu paremimu.
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2007 12 01, 00:29)
Taigi paskambino mano vyras direktorei, aišku, sakė, kad vietų nėra doh.gif , aišku, pirmenybė pagal gyv. vietą, o mums, nors ir gyvenantiems Karoliniškėse, pagal gyv. vietą priklauso "Delfinukas", apie kurį labai nekokių atsiliepimų čia, SM, prisiskaičiau unsure.gif

Reikia eiti tiesiai, rasyti prasymą ir stotis į eilę cool.gif Ir asmeniškai kalbėtis su direktore mirksiukas.gif Tikrai daug vaikų yra ir iš kitų mikrorajonų, ypač iš Pilaitės ax.gif
Atsakyti
Tikrai iš Pilaitės nemažai,mes prie jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 12 03, 16:31)
Direktore labai myli pinigelius  wub.gif
Privatus darzelis Vilniuje kainuoja ~800Lt/men (cia pamastymui)  mirksiukas.gif
QUOTE(egle.griskeviciene @ 2007 12 03, 16:35)
mums tokiu problemu nebuvo.grupes yra tikari dideles vaiku.O mes is Pilaites isvis, is pradziu irgi taip sake, bet paskui normaliai prieme kada ir buvau parsiusi be jokiu paremimu.

QUOTE(lika @ 2007 12 04, 21:30)
Reikia eiti tiesiai, rasyti prasymą ir stotis į eilę  cool.gif  Ir asmeniškai kalbėtis su direktore  mirksiukas.gif  Tikrai daug vaikų yra ir iš kitų mikrorajonų, ypač iš Pilaitės  ax.gif

QUOTE(Ingoša @ 2007 12 05, 14:54)
Tikrai iš Pilaitės nemažai,mes prie jų biggrin.gif
Ačiū už atsiliepimus smile.gif
Na, čia, SM, paskaičiusi jau susidariau tokį įspūdį, kad darželyje nemažai yra tikrai ne pagal gyv. vietą smile.gif O kad direktorė myli pinigėlius, manau, tas kartais ir į naudą, va, gal šia "silpna vieta" pasinaudojus pavyks patekti į daržą tada, kai reikia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 12 03, 16:31)
Direktore labai myli pinigelius  wub.gif
Privatus darzelis Vilniuje kainuoja ~800Lt/men (cia pamastymui)  mirksiukas.gif

Ką konkrečiai norėjot pasakyti? - Ar kad direktorės kišenę papildėt, ar kad darželį parėmėt? g.gif

Dėl asmeninio pokalbio Lika 100 proc. teisi. Nemanyčiau, kad tokius reikalus reik tvarkyti telefonu. schmoll.gif Pokalbio rezultatui visada įtakos turi daug veiksnių. Vizualiniai - irgi. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2007 12 16, 17:58)
Ką konkrečiai norėjot pasakyti? - Ar kad direktorės kišenę papildėt, ar kad darželį parėmėt?  g.gif

Dėl asmeninio pokalbio Lika 100 proc. teisi. Nemanyčiau, kad tokius reikalus reik tvarkyti telefonu.  schmoll.gif  Pokalbio rezultatui visada įtakos turi daug veiksnių. Vizualiniai - irgi. cool.gif

nezinau mergaites bet as nieko nedaviau poto kai jau prieeme nunesiau arabatos geros ir kavos.Ir mes is Pilaites.NIeko neprase jokiu pinigu.
Atsakyti
Taigi, kad. cool.gif Atvažiavau užrašyti pirmojo (prieš mėnesį iki numatytos darželio lankymo pradžios), kai dar nebuvo tos 2 proc. "mados". Tada manęs paprašė (jei tik mes išgalim) skirti pinigų naujos darželio tvoros tvėrimui. Buvo paprašyta konkrečios - 100 Lt - sumos ir pasakyta, kad galim įnešti ir dalimis, jei tas 100 iškart pernelyg skausmingai atsilieptų šeimos biudžetui. Pokalbis apie tvorą vyko jau po to, kai buvo sutvarkyti priėmimo į darželį dokumentai. Svarbiausia, kad ta tvora iš tiesų buvo tveriama. Ir aplink darželį, o ne direktorės sode (jei ji tokį turi).
Ir jokių asmeninių piniginių anei materialių "dovanų" nei direktorei, nei jokiai auklėtojai nesu atnešusi. (Logopedė nesiskaito, bet ir jai - už įdirbio rezultatus.) O gal kokią dėžę kavos ir atnešiau, kai vaiką pradėjau vedžioti (tiksliai nepamenu).

Kai atsirado galimybė gauti tuos 2 proc., kiek žinau, iš viso liovėsi pinigų prašinėję (bent iš mūsų, kai atėjau kalbėtis dėl antrojo priėmimo, nepaėmė nieko. Tik rankom sumojavo ir pasakė, kad užtenka paramos ir taip). Žinoma, neatsisako, jei kas iš tėvų ką nors pasiūlo daržui. Apie asmeninius siūlymus nieko neteko girdėti. Kalbu tik iš savos patirties. Todėl ir pasidomėjau, ką iš tiesų norėjo pasakyti supervyras.

P.S. Mes irgi pilaitiškiai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harienė: 17 gruodžio 2007 - 20:21