Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

QUOTE(Harienė @ 2007 12 17, 20:19)
Taigi, kad.  cool.gif  Atvažiavau užrašyti pirmojo (prieš mėnesį iki numatytos darželio lankymo pradžios), kai dar nebuvo tos 2 proc. "mados". Tada manęs paprašė (jei tik mes išgalim) skirti pinigų naujos darželio tvoros tvėrimui. Buvo paprašyta konkrečios - 100 Lt - sumos ir pasakyta, kad galim įnešti ir dalimis, jei tas 100 iškart pernelyg skausmingai atsilieptų šeimos biudžetui. Pokalbis apie tvorą vyko jau po to, kai buvo sutvarkyti priėmimo į darželį dokumentai. Svarbiausia, kad ta tvora iš tiesų buvo tveriama. Ir aplink darželį, o ne direktorės sode (jei ji tokį turi).
Ir jokių asmeninių piniginių  anei materialių "dovanų" nei direktorei, nei jokiai auklėtojai nesu atnešusi. (Logopedė nesiskaito, bet ir jai - už įdirbio rezultatus.) O gal kokią dėžę kavos  ir atnešiau, kai vaiką pradėjau vedžioti (tiksliai nepamenu).

Kai atsirado galimybė gauti tuos 2 proc., kiek žinau, iš viso liovėsi pinigų prašinėję (bent iš mūsų, kai atėjau kalbėtis dėl antrojo priėmimo, nepaėmė nieko. Tik rankom sumojavo ir pasakė, kad užtenka paramos ir taip). Žinoma, neatsisako, jei kas iš tėvų ką nors pasiūlo daržui. Apie asmeninius siūlymus nieko neteko girdėti. Kalbu tik iš savos patirties. Todėl ir pasidomėjau, ką iš tiesų norėjo pasakyti supervyras.

P.S. Mes irgi pilaitiškiai.  drinks_cheers.gif

Atsakysiu uz MB, pamirso cia ilisti, matyt.
Mes irgi tai paciai tvorai davėme 100Lt prieš 3metus.
O tas sakinys, kuris Jus domina, tiesiog pacituotas, pačios direktorės sakytas pokalbio metu. Tuo metu abu dalyvavom.
Šiaip nieko neturim prieš direktorę, labai puiki moteris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyre: 20 gruodžio 2007 - 12:31
mano dukrelė pradėjo lankyti šį darželį vos 1,1mėn. bet atsiliepimai apie šį l/d patys geriausi, lopšelis tiesiog thumbup.gif net nemaniau,kad ji taip greitai adaptuosis ir pripras. smile.gif net vakarais ir savaitgaliais ji tempia mane prie laukiniu duru ir saukia "lelia,lelia", galima suprasti, kad ji nori, jog aš ją vesčiau į lopšelį.
labai esu patenkinta "Pabiručių" grupės auklėtoja Ritute ir auklyte Danguole, nuostabios moterys ir pedagogės. thumbup.gif Labiausiai nustebino,kad jos taip užsiima su vaikučiais: atvedu dukrelę į grupę, o auklytė su ta gerąja auklėtoja piešia su vaikučiais(viena karta su pieštukais, kita kartą guašu-iš pradžių nustebau,kaip tokie spirgai piešia guašu, bet auklėtoja paaiškino-kad 2 piešia o kiti žiūri, vėliau jie keičiasi), vaikučiai, kad ir lopšelinukai eina į salę "sportoti, šokti" smile.gif (neaisku,kaip jie ten šoka, bet visgi užsiėma su vaikiukais). Niekada nieko blogo nepastebėjau, tiesiog viskas puiku ir mano mažoji su malonumu lekia į darželį.
Atsakyti
Aš prisidedu prie pagyrų,lankom Žiogelio grupę auklėtojos Svetlana ir Lilija wub.gif šeimininkėlė Roma wub.gif iš pradžių buvo sunkoka,nes dukra priprataus labai prie manęs,dabar eina su malonumu,ir tiek daug pasakoja,ką veikė,labai patenkinta darželiu thumbup.gif
Atsakyti
laba diena mamytes 4u.gif
siandien savo vyresneli leidau i darzeli pirma diena pirma karta ax.gif
Mes esam grupeje /seimynele/ rolleyes.gif Aukletoja pavaduoja,bet sake bus Violeta.Paskaiciau daug geru atsiliepimu apie ja,bet sake bus dvi aukletojos,o antros as vardo nepamenu doh.gif Grupeje mano mazius bus 18-as ir sake visi lanko rolleyes.gif
pabuvau su juo apie 20min kol apsidairem...pasiule geriau palikti ir po poros val ateiti paimti.
truputi bijau del pietu miego,nes jis nuo 1m nemiega pietu miego visai schmoll.gif unsure.gif Labai tikiuosi,kad bent pagules unsure.gif Gal kas zinote kaip buna su tais vaikiukais kurie nemiega ir net negali paguleti unsure.gif
Atsakyti
gal kas nors galite papasakoti apie aukletoja AGNE blush2.gif ,ka tik suzinojau,kad is dvieju aukletoju antra yra Agne blush2.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
maciau siandien musu aukletoja AGNE.Pasirode labai maloni ir faina tokia.Bet jaunute man ji atrodo.keista pasirode ,kad su auskaru liezuvyje biggrin.gif
Zodziu nesekmingai mums su darzeliu kelias eina.Vakar tik pirma diena nuejome,o siandien jau grupeje SKALIARIJOS KARANTINAS iki balandzio menesio doh.gif doh.gif
vakar vaikas pora valandu tai kontaktavo su vaikuciais tai tikiuosi neko rimto neatsitiks,pergyvenu ne tik del vyresnelio,bet ir sesute neisnesiotuke vieneriu metuku turim tai truputi baime kankina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2008 03 13, 11:38)
labas rytas  4u.gif
maciau siandien musu aukletoja AGNE.Pasirode labai maloni ir faina tokia.Bet jaunute man ji atrodo.keista pasirode ,kad su auskaru liezuvyje  biggrin.gif
Zodziu nesekmingai mums su darzeliu kelias eina.Vakar tik pirma diena nuejome,o siandien jau grupeje SKALIARIJOS KARANTINAS iki balandzio menesio  doh.gif  doh.gif
vakar vaikas pora valandu tai kontaktavo su vaikuciais tai tikiuosi neko rimto neatsitiks,pergyvenu ne tik del vyresnelio,bet ir sesute neisnesiotuke vieneriu metuku turim tai truputi baime kankina  blush2.gif

g.gif Gal skarlatinos schmoll.gif Kokia ten skaliarija?
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2008 03 13, 12:28)
g.gif Gal skarlatinos  schmoll.gif Kokia ten skaliarija?

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif atsiprasau ne taip parasiau per skubejimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2008 03 13, 11:38)
labas rytas  4u.gif
maciau siandien musu aukletoja AGNE.Pasirode labai maloni ir faina tokia.Bet jaunute man ji atrodo.keista pasirode ,kad su auskaru liezuvyje  biggrin.gif  blush2.gif

Kiek metu mamai, kad auskaras liezuvy atrodo keistai smile.gif
O siaip, sveiki atvyke i musu, nelabai sveika, grupe mirksiukas.gif Agne labai gera aukletoja, labai draugiska. Abi aukletojos geros, galeciau ivardinti: Agne - drauge (vaiku), Violeta - mokytoja
Atsakyti
QUOTE(Asesė @ 2008 03 13, 23:00)
Kiek metu mamai, kad auskaras liezuvy atrodo keistai  smile.gif
O siaip, sveiki atvyke i musu, nelabai sveika, grupe  mirksiukas.gif  Agne labai gera aukletoja, labai draugiska. Abi aukletojos geros, galeciau ivardinti: Agne - drauge (vaiku), Violeta - mokytoja

labas rytas,
rasiau ,kad pasirode keista,kad aukletoja su auskaru liezuvyje,o ne keistai ax.gif taip pasirode,nes aukletoja isivaizdavau kitaip blush2.gif manau atleistina,nes pirma kart einam i darzeli blush2.gif
Violetos nemaciau ir dar neteko susipazinti,bet Agne man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Lankom Strazdeli.Sia savaite nuvedziau vaika i darzeli,ziuriu, kad karantinas,skarlatina siaucia.Gal gali pasakyti kuri nors kokie dabar reikalai darzely,ar daug serganciuju?
Atsakyti
QUOTE(Manto mama @ 2008 03 22, 15:24)
Lankom Strazdeli.Sia savaite nuvedziau vaika i darzeli,ziuriu, kad karantinas,skarlatina siaucia.Gal gali pasakyti kuri nors kokie dabar reikalai darzely,ar daug serganciuju?

mes tik viena diena pabuvom darzelyje ir jau kita diena tas karantinas buvo.bent mums aukletoja Agne sake paskambint balandzio 1diena ir pasakys kaip reikalai 4u.gif
Atsakyti