Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

Balandžio 29 dieną užsirašėm į darželį. Žinoma,nemažai reiks palaukti - pradėsim lankyti nuo 2009 rugsėjo.
Atsakyti
manau išsirinkau darželį wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ax.gif
nuo birzelio antros mano mazoji Saulyte pradejo lankyti "varpeliu" grupe. Labai bijojau del pietu miego, nes maniske namuose jau nemiegojo, bet miegoti pasiliko jau trecia diena ir pasak aukletojos iskart uzmigo - manau jie isvargsta nuo bendravimo nuo triuksmo smile.gif Aukletojos man paliko labai gera pirma ispudi, tikiuosi kad toks jis ir liks smile.gif Tiesa, aukletoja paprase parasyti prisistatyma su nuotraukomis, gal kuri mamyte is sios grupes zino ar tai laisvos formos prisistatymas (nes toikio varianta galvoje jau turiu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene78 @ 2008 06 09, 16:17)
Sveikos mamytes  ax.gif
nuo birzelio antros mano mazoji Saulyte pradejo lankyti "varpeliu" grupe. Labai bijojau del pietu miego, nes maniske namuose jau nemiegojo, bet miegoti pasiliko jau trecia diena ir pasak aukletojos iskart uzmigo - manau jie isvargsta nuo bendravimo nuo triuksmo  smile.gif  Aukletojos man paliko labai gera pirma ispudi, tikiuosi kad toks jis ir liks  smile.gif  Tiesa, aukletoja paprase parasyti prisistatyma su nuotraukomis, gal kuri mamyte is sios grupes zino ar tai laisvos formos prisistatymas (nes toikio varianta galvoje jau turiu)  4u.gif

Sveiki gyvi 4u.gif Taigi lankysit grupę kartu su mano dukryte 4u.gif Auklėtojos čia tikrai geros (abi Violetos), tik dabar vasara, tai gali būti visokių pasikeitimų/ susikeitimų. Bet nieko baisaus mirksiukas.gif O dėl to prisistatymo mes taip kažkada darėm: paėmėm vatmano lapą, paklijavom ant jo nuotraukyčių iš įvairių amžiaus tarpsnių, o po nuotraukom surašėm komentarus (na, tokius šiek tiek su jumoru). Ir viskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai vadinasi ir mano sumanymas turetu tikti.
Aciu Raganiukšte thumbup.gif
Gal dar galetum man padeti ax.gif As antra diena dukrytes spinteleje radau spalvinimo knygele ideta, tai cia ji turi darzelyje likti ir jie jas spalvos, ar reikia ja i namus nestis blush2.gif
Su darzeliu iki siol neturejau jokiu reikalu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene78 @ 2008 06 10, 08:52)
Tai vadinasi ir mano sumanymas turetu tikti.
Aciu Raganiukšte  thumbup.gif 
Gal dar galetum man padeti  ax.gif  As antra diena dukrytes spinteleje radau spalvinimo knygele ideta, tai cia ji turi darzelyje likti ir jie jas spalvos, ar reikia ja i namus nestis  blush2.gif 
Su darzeliu iki siol neturejau jokiu reikalu..  4u.gif

Nežinau tiksliai, maniškė tai parsinešė nuspalvintą knygelę namo prieš kiek laiko; naujos jokios nebuvo g.gif . Manyčiau, kad čia vaikučiai daržely spalvinti turi, o paskui parsineša namo ,,pasirodyti" ką nuveikė mirksiukas.gif .Gali paklaust auklėtojos 4u.gif
Atsakyti
Aciu dar karta 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, gal dar patarsit, ax.gif
darzeli lankom nuo birzelio 2, kad reikia moketi ir kaip suzinoti kiek tiksliai. Kai pirma diena atejom, aukletoja lyg minejo, kad turi isdalinti lapelius, ir kad patvirtinta ceki iki kito menesio 21 d. reikia grazinti aukletojoms. Kada tuos lapelius dalina ir kur ju ieskoti? Gal idejo i spintele, o kai as dukryte pasiimu dazniausiai grupe jau buna uzrakinta.
Atsakyti
QUOTE(gebene78 @ 2008 07 01, 15:56)
Mamytes, gal dar patarsit,  ax.gif
darzeli lankom nuo birzelio 2, kad reikia moketi ir kaip suzinoti kiek tiksliai. Kai pirma diena atejom, aukletoja lyg minejo, kad turi isdalinti lapelius, ir kad patvirtinta ceki iki kito menesio 21 d. reikia grazinti aukletojoms. Kada tuos lapelius dalina ir kur ju ieskoti? Gal idejo i spintele, o kai as dukryte pasiimu dazniausiai grupe jau buna uzrakinta.

AUKLETOJOS PACIO ATIDUODA, ARBA PADEDA VIRS SPINTELES.Tai ryte perduos nepergyvenk. Sumoket berots iki 20d reikia. Jei darai pavedima , tiesiog atspausdini ir parodai aukletojom , cia del buhalterijos.
Atsakyti
Dar dėl mokėjimo,girdėjau,kad priimtas įstatymas,jog už vasarą nereikia mokėt,kažkaip man nesitiki,juk jei lanko vaikas,tai kaip nemokėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 07 01, 16:11)
Dar dėl mokėjimo,girdėjau,kad priimtas įstatymas,jog už vasarą nereikia mokėt,kažkaip man nesitiki,juk jei lanko vaikas,tai kaip nemokėt g.gif

Na negirdejau tikrai.Manau kad cia nesamone, tiesiog jei vaikas vasara neaiteina uz ta diena nereikia moket , ir nereikia jokiu lapeliu pateisinamu, kadangi daug kas atostogauja.
Atsakyti
Už vasaros mėnesius mokėt nereikia (jeigu nelankot).O šiaip reikia sumokėt iki mėnesio 25 d. (bent jau mums taip sako). Atspausdintų patvirtinimų irgi jau geras pusmetis (o gal ir metai ) nereikalauja: kadangi visada moku internetu, tai tikriausiai patys pasitikrina ir pamato įmoką thumbup.gif .Jau net nepamenu, kada tą spausdintą kopiją iš e-banko nešiau g.gif
Atsakyti