manau išsirinkau darželį

Sveikos mamytes
nuo birzelio antros mano mazoji Saulyte pradejo lankyti "varpeliu" grupe. Labai bijojau del pietu miego, nes maniske namuose jau nemiegojo, bet miegoti pasiliko jau trecia diena ir pasak aukletojos iskart uzmigo - manau jie isvargsta nuo bendravimo nuo triuksmo
Aukletojos man paliko labai gera pirma ispudi, tikiuosi kad toks jis ir liks
Tiesa, aukletoja paprase parasyti prisistatyma su nuotraukomis, gal kuri mamyte is sios grupes zino ar tai laisvos formos prisistatymas (nes toikio varianta galvoje jau turiu)

nuo birzelio antros mano mazoji Saulyte pradejo lankyti "varpeliu" grupe. Labai bijojau del pietu miego, nes maniske namuose jau nemiegojo, bet miegoti pasiliko jau trecia diena ir pasak aukletojos iskart uzmigo - manau jie isvargsta nuo bendravimo nuo triuksmo

QUOTE(gebene78 @ 2008 06 09, 16:17)
Sveikos mamytes
Aukletojos man paliko labai gera pirma ispudi, tikiuosi kad toks jis ir liks
Tiesa, aukletoja paprase parasyti prisistatyma su nuotraukomis, gal kuri mamyte is sios grupes zino ar tai laisvos formos prisistatymas (nes toikio varianta galvoje jau turiu) 

Sveiki gyvi

Tai vadinasi ir mano sumanymas turetu tikti.
Aciu Raganiukšte
Gal dar galetum man padeti
As antra diena dukrytes spinteleje radau spalvinimo knygele ideta, tai cia ji turi darzelyje likti ir jie jas spalvos, ar reikia ja i namus nestis
Su darzeliu iki siol neturejau jokiu reikalu..
Aciu Raganiukšte

QUOTE(gebene78 @ 2008 06 10, 08:52)
Tai vadinasi ir mano sumanymas turetu tikti.
Aciu Raganiukšte
As antra diena dukrytes spinteleje radau spalvinimo knygele ideta, tai cia ji turi darzelyje likti ir jie jas spalvos, ar reikia ja i namus nestis
Aciu Raganiukšte

Nežinau tiksliai, maniškė tai parsinešė nuspalvintą knygelę namo prieš kiek laiko; naujos jokios nebuvo

Aciu dar karta

Mamytes, gal dar patarsit,
darzeli lankom nuo birzelio 2, kad reikia moketi ir kaip suzinoti kiek tiksliai. Kai pirma diena atejom, aukletoja lyg minejo, kad turi isdalinti lapelius, ir kad patvirtinta ceki iki kito menesio 21 d. reikia grazinti aukletojoms. Kada tuos lapelius dalina ir kur ju ieskoti? Gal idejo i spintele, o kai as dukryte pasiimu dazniausiai grupe jau buna uzrakinta.

darzeli lankom nuo birzelio 2, kad reikia moketi ir kaip suzinoti kiek tiksliai. Kai pirma diena atejom, aukletoja lyg minejo, kad turi isdalinti lapelius, ir kad patvirtinta ceki iki kito menesio 21 d. reikia grazinti aukletojoms. Kada tuos lapelius dalina ir kur ju ieskoti? Gal idejo i spintele, o kai as dukryte pasiimu dazniausiai grupe jau buna uzrakinta.
QUOTE(gebene78 @ 2008 07 01, 15:56)
Mamytes, gal dar patarsit,

AUKLETOJOS PACIO ATIDUODA, ARBA PADEDA VIRS SPINTELES.Tai ryte perduos nepergyvenk. Sumoket berots iki 20d reikia. Jei darai pavedima , tiesiog atspausdini ir parodai aukletojom , cia del buhalterijos.
Dar dėl mokėjimo,girdėjau,kad priimtas įstatymas,jog už vasarą nereikia mokėt,kažkaip man nesitiki,juk jei lanko vaikas,tai kaip nemokėt

QUOTE(Ingoša @ 2008 07 01, 16:11)
Dar dėl mokėjimo,girdėjau,kad priimtas įstatymas,jog už vasarą nereikia mokėt,kažkaip man nesitiki,juk jei lanko vaikas,tai kaip nemokėt 

Na negirdejau tikrai.Manau kad cia nesamone, tiesiog jei vaikas vasara neaiteina uz ta diena nereikia moket , ir nereikia jokiu lapeliu pateisinamu, kadangi daug kas atostogauja.
Už vasaros mėnesius mokėt nereikia (jeigu nelankot).O šiaip reikia sumokėt iki mėnesio 25 d. (bent jau mums taip sako). Atspausdintų patvirtinimų irgi jau geras pusmetis (o gal ir metai ) nereikalauja: kadangi visada moku internetu, tai tikriausiai patys pasitikrina ir pamato įmoką
.Jau net nepamenu, kada tą spausdintą kopiją iš e-banko nešiau