Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

na....
pati lankiau si darzeli.
tiesa,tai buvo laaabai seniai,o kaip zinau nuo 1997 ten nemazai pakitimu ivyko.
labiausiai istrigo baseinas(lauko),vasara,kai ji pripildavo vandens,budavo svente visam darzeliui.
taip pat turejom nuostabia muzikos mokytoja,su ja keliaudavom ir uz darzelio ribu dainuoti,tiksliai nepamenu kur,bet zinau kad gaudavom prizu. doh.gif

aisku vaidindavom,sokdavom,turejom anglu kalbos pamokeles,krapstydavomes smelyje(savaime aisku)...
ismokom eiti i tualeta(nes kai kurie dar nemokejo),skaityti ir daugmaz rasyti(ir jie nioko nesake,kad rasau kaire,uztat mociute nelabai buvo patenkinta).

pati to nezinodama pramokau kalbeti rusiskai,nes grupeje buvo viena ruse mergaite.
taip pat iki siol turiu draugu is darzelio.
saunu.
thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ax.gif , gal zinot kaip yra su mokesciais siame darzelyje. Mano dukrele lanko darzeli nuo birzelio 2 dienos. Siandien gavom lapeli o suma 292,08, ataskaitinis laikotarpis - liepa. Nors birzelio men. kelias dienas darzelio nelankem (uz birzeli dar nieko nemokejom). Mano skaiciavimais uz viena menesi turetu buti apie 160-180 Lt. Tai gal cia koks mokestis i prieki? Nes kaip suprantu tai 7 su cnt. uz maista diena ir 1 lt uz ugdyma viena diena. O gavus beveik triju simtu litu sakaita uz menesi visai nesuprantu uz ka moku ir is ko ta suma. 4u.gif Buciau labai dekinga uz atsakyma.
Atsakyti
thumbup.gif Jau issiaiskinau
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Gal zinot, ar buvot susidurusios su problema kai sis darzelis neprikaluso pagal gyvenama vieta, ar priima vaikus tokiu atveju, nes mes is Druskio gat.
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiukasjau @ 2008 07 26, 22:20)
Sveikos mamytes smile.gif
Gal zinot, ar buvot susidurusios su problema kai sis darzelis neprikaluso pagal gyvenama vieta, ar priima vaikus tokiu atveju, nes mes is Druskio gat.
Labai aciu  4u.gif
Man irgi šitas klausimas labai rūpėjo, nes, prisiskaičius atsiliepimų, pasirinkome būtent šį darželį iš esančių Karoliniškėse, o mes gyvenam Asanavičiūtės g., priklausom "Delfinukui" pagal gyv. vietą. Tai kaip tik buvom birželio mėn., ėjome visi trys - tiesą sakant, galėjo vyras ir vienas nueiti, bet pakeliui buvom išsiruošę su kitais reikalais, tai ir užėjom. Tiesa, su direktore reikėjo iš anksto susitarti, nes pasiskambinom prieš pat važiuodami ir sužinojome, kad ji bus vėliau. Darželyje mūsų vaikas graudžiai apsiverkė smile.gif , tai aš su ja išlingavau į lauką, o vyras vienas nuėjo kalbėtis (labai norėjau, kad kalbėtųsi būtent jis, nes mano tokia nuomonė ir pastebėjimai, kad moteriškės, ypač vadovaujančios, būna malonesnės su vyrais smile.gif ). Tai parašė prašymą priimti į darželį nuo kitų metų rudens, direktorė pasakė, kad greičiausiai nebus problemų, bet dėl visa ko galėtume užsirašyti ir į darželį pagal gyv. vietą, pinigų neišmušinėjo, tiesiog paminėjo, kad darželis statytas labai seniai, kaip ir visas rajonas, tai ir jo būklė atitinkama, ir 2 proc. pajamų mokesčio labai praverstų, nes ir tualetus reiktų paremontuoti, ir šiaip daug visko. Mano vyras nepasijuto prievartaujamas smile.gif , bet nutarė, kad 2 proc. perves smile.gif Žodžiu, susidarė geras įspūdis ir apie darželį (kiek paslankiojom po koridorių ir po kiemą), ir apie direktorę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitkresle: 06 rugpjūčio 2008 - 00:43
Na, mūsų situacija buvo tokia - gyvename kitame rajone. Atvykom pas direktorę, pasikalbėjom, prievartaujami nepasijutom. Vaikui buvo pusė metukų, norejom vesti daugiau nei po metų. Susitarėm, kad pervesim du procentus, nors vaikas tais metais dar net nėjo į darželį. Direktorė garantavo, kad priims, todėl į kitus darželius net nėjom, tuo labiau, kad darželyje, kuris mums priklauso net nerašė į eilę (nes nuo dviejų metų priima tik vienišų ir socialiai remtinų mamų vaikučius). Taigi, atėjus rudenėliui, dar paskambinom prieš važiuodami direktorei - ir ką jūs manot? Vietų nėra, mūsų vaiko nepriima, nes daug susirinko vaikų iš savo rajono. Paklausus, ką dabar daryti mums, sulaukėm patarimo kreiptis pagal gyvenamą vietą. Dėl 2% pasakė, kad mums tai nieko nekainavo. Būčiau taip nepykus, jeigu būtų pasakius - priimsim, jei bus vietos. Bet kai pasako, kad tikrai priims, o po to taip elgiasi.... Vyras supykęs paskambino ir į savivaldybę, ir į ministeriją. Po to sulaukėm skambučio, kad vedėja labai geranoriškai nusiteikusi ir kai tik atsiras vieta, iš karto mus priims. Mes suradom kitą darželį, netgi geresnį. Jau praejo beveik metai, bet skambučio taip ir nesulaukėm smile.gif Matyt, vieta dar neatsilaisvino... Kadangi mums darželio nebereikia, tai neskambinom ir mes. Gal čia tik mums taip pasitaikė. Bet patarčiau būti atsargesnėms ir nepasitikėti direktore taip, kad neatsidurtumėte tokioje padėtyje kaip mes.
Atsakyti
QUOTE(laimux2 @ 2008 08 06, 07:21)
Gal čia tik mums taip pasitaikė. Bet patarčiau būti atsargesnėms ir nepasitikėti direktore taip, kad neatsidurtumėte tokioje padėtyje kaip mes.

ne tik jums drinks_cheers.gif mums irgi taip buvo,ir kai jau sėdėjau visa rami,jog tikrai priims,o čia bac ir nėra vietų,nors buvo garantija duota doh.gif irgi prisikasiau prie aukštesnių instancijų,kurioms darželis pavaldus,tačiau,kai jau priėjo prie to,jog turėjo būti pasakyta mūsų pavardė ir bet kuriuo atveju,greičiausiai būtume gavę vietą,nes buvo garantuota,aš persigalvojau,nes nežinai kaip paskui gali atsiliepti vaikui,kai direktorė žinos,kaip jis čia pateko biggrin.gif bet kuriuo atveju,buvo pasiųstas vyras dar kartą tartis,ir maniškė lanko "Žiogelio" grupę,auklėtojų geresnių negalėjau įsivaizduoti wub.gif mažąją į jį taip pat ruošiuosi leisti ax.gif
Atsakyti
Pati baigiau šį darželį biggrin.gif prisiminimai puikūs,draugų iki šiol turiu smile.gif
prisimenu į baseiną prileisdavo vandens tai buvo nerealu wub.gif thumbup.gif
mano auklėtojos buvo Danutė,Marytė ir Aušra thumbup.gif myliu jas be galo blush2.gif
siūlau eit į šį darželį, jis puikus (na bent jau man buvo puikus)
Atsakyti
ir as dziaugiuosi,kad mes siaip ne taip patekom ir laimingi vaikstom i ji... thumbup.gif
Atsakyti
Mus tai jau eme stumdyti nors esam uzsirase pries du metus, atsakymas toks,kad gal kas ziema susirgs ir iseis is grupes, o tada gal jau priimsim,nu piktis ima daugiau nieko nepridursi,tai kam cia laksciau po gimdymo rasinetis is anksto blink.gif Gal neisskaiciau,bet kam pavaldus sis darzelis? Svietimo skyriui reikia skambinti, o gal geriau rastu g.gif gal veiksmingiau g.gif
Atsakyti
Gal galit atsiliepti kokia mamytė,kurios vaikiukas lanko lopšelio grupę,ar tikrai grupė visa pilna,vietų nėra? galima až 4u.gif
Atsakyti
Mes jau irgi uzsirase i si darzesi,prades lankyti rudeni thumbup.gif
Atsakyti