QUOTE(meskiukasjau @ 2008 07 26, 22:20)
Sveikos mamytes

Gal zinot, ar buvot susidurusios su problema kai sis darzelis neprikaluso pagal gyvenama vieta, ar priima vaikus tokiu atveju, nes mes is Druskio gat.
Labai aciu
Man irgi šitas klausimas labai rūpėjo, nes, prisiskaičius atsiliepimų, pasirinkome būtent šį darželį iš esančių Karoliniškėse, o mes gyvenam Asanavičiūtės g., priklausom "Delfinukui" pagal gyv. vietą. Tai kaip tik buvom birželio mėn., ėjome visi trys - tiesą sakant, galėjo vyras ir vienas nueiti, bet pakeliui buvom išsiruošę su kitais reikalais, tai ir užėjom. Tiesa, su direktore reikėjo iš anksto susitarti, nes pasiskambinom prieš pat važiuodami ir sužinojome, kad ji bus vėliau. Darželyje mūsų vaikas graudžiai apsiverkė

, tai aš su ja išlingavau į lauką, o vyras vienas nuėjo kalbėtis (labai norėjau, kad kalbėtųsi būtent jis, nes mano tokia nuomonė ir pastebėjimai, kad moteriškės, ypač vadovaujančios, būna malonesnės su vyrais

). Tai parašė prašymą priimti į darželį nuo kitų metų rudens, direktorė pasakė, kad greičiausiai nebus problemų, bet dėl visa ko galėtume užsirašyti ir į darželį pagal gyv. vietą, pinigų neišmušinėjo, tiesiog paminėjo, kad darželis statytas labai seniai, kaip ir visas rajonas, tai ir jo būklė atitinkama, ir 2 proc. pajamų mokesčio labai praverstų, nes ir tualetus reiktų paremontuoti, ir šiaip daug visko. Mano vyras nepasijuto prievartaujamas

, bet nutarė, kad 2 proc. perves

Žodžiu, susidarė geras įspūdis ir apie darželį (kiek paslankiojom po koridorių ir po kiemą), ir apie direktorę...