QUOTE(linkakalinka @ 2013 02 26, 16:04)
.................................... ir Topocentre turiu pažystamų, kurie ir taip gerą nuolaidėlę padarys su garantija.
Taigi reziume: buitinę techniką perku tik Topo centre, nes ten geresnės kainos ir dar kartais pasiderėti galima, statybines medžiagas perku tik Senukuose per 30 proc akcijas, Maximoje (dar pasinaudoju Maximos nuolaidų kortele, kur taip pat kapsi pinigėlis) prekinuosi tik per tas akcijas, kurios man aktualios. Ir dar perkant net per tas akcijas man į Lyoness sąskaitą gryžta kažkoks procentėlis, kuris metų gale gal atsistos visai ir ne mažas (kelis šimtukus lt tikiuosi turėti, kuriuos persivesiu pvz į Maximos dovanų kortelę ir taip apipirksiu saviškius kalėdinėmis dovanomis).
Toks planas chuliganas be jokių investicijų ir tik dėlto kad naudojuosi šita programa. Gaila kad tik visai neseniai apie Lyoness sužinojau... kiek jau būčiau sukaupusi, o gal ir pajungusi draugų bei giminių....
Taigi reziume: buitinę techniką perku tik Topo centre, nes ten geresnės kainos ir dar kartais pasiderėti galima, statybines medžiagas perku tik Senukuose per 30 proc akcijas, Maximoje (dar pasinaudoju Maximos nuolaidų kortele, kur taip pat kapsi pinigėlis) prekinuosi tik per tas akcijas, kurios man aktualios. Ir dar perkant net per tas akcijas man į Lyoness sąskaitą gryžta kažkoks procentėlis, kuris metų gale gal atsistos visai ir ne mažas (kelis šimtukus lt tikiuosi turėti, kuriuos persivesiu pvz į Maximos dovanų kortelę ir taip apipirksiu saviškius kalėdinėmis dovanomis).
Toks planas chuliganas be jokių investicijų ir tik dėlto kad naudojuosi šita programa. Gaila kad tik visai neseniai apie Lyoness sužinojau... kiek jau būčiau sukaupusi, o gal ir pajungusi draugų bei giminių....
Na papriestarauciau.... Topo Centras mane nuvyle-pirkom 2 televizorius-konsultantas suteike5%, o Lyoness dave tik 4%-taciau emiau, nes labai reikejo korteles, maniskis ilgai griauze, nes praradom apie 185 lt.apsiprekinant parduotuvese reikia is anksto pasidomet ar sumuoja nuolaidas, beje Topo Centre kai per sia bendruomene perki- Topo centro kortele negalioja, bet kai perki Maximoj, tai viskas Super!!!
As tai is pradziu pildziausi per intika saskaita, bet atsibosdavo laukti, tai dabar nusiperku papildyma uz 200 lt -panaudoju ir ismetu...
Labai nuvyle Megos cekiu pardavimo vieta, kai tik reik picerijai kuponu-taip ju ner