Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja lojalumo kortelė Lyoness

QUOTE(solnyszko @ 2013 10 10, 09:13)
*Kainuoja, ir dar kaip kainuoja. Visu pirma kainuoja sugaistas laikas. Uzsukat i cekiu pardavimo vieta, suteikian Maximai 200 lt vartojamaja paskola  doh.gif , paskui trenkiates i Maxima. Prekes Maximoje brangesnes negu analogiskos prekes kitose vietose. Gaunat kazkoki menkuti procenteli... Jokio pelno nematau sad.gif Jei is tikruju norit sutaupyti verciau susiraskit kur jums reikalingas prekes is tikruju parduoda pigiau, o ne sekamos pasakos apie nuolaidas ir pelnus 4u.gif

**500 lt ???  doh.gif  doh.gif  doh.gif Be komentaru...

*Man "Maxima" - artimiausia parduotuvė, tai natūralu, kad joje dažniausiai ir perku. Su vežimu kažkaip nekyla noro trenktis ir ieškoti kur keliais centais pigiau. Be to, čekių pardavimo vieta - priešais "Maximą". Aš neliaupsinu sistemos, bet ar taip, ar taip pinigus leidžiu tose vietose, kurios yra partneriai, tai nesijaučiu, kad kažką prarasčiau biggrin.gif
**Absoliutus iumorus sensus nebuvimas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona_si: 10 spalio 2013 - 09:22
QUOTE(solnyszko @ 2013 10 10, 13:41)
Jeigu tai ka teigia sistemos salininkai yra visiska tiesa, tai kodel jie arsiai puola abejojancius ar manancius kitaip?  g.gif Tas galioja absoliuciai visoms piramidems ir tinklinio marketingo sistemoms. Nei vienas nei vienos is siu sistemu atstovas/propaguotojas nesugebejo atsakyti i klausimus apie uzdarbi, apie pelna,  apie tokio verslo legaluma, valstybei mokamus mokescius ir t.t. ir pan.

Jeigu būtų nelegalu, tai patikėk, tos kompanijos čia ir nebūtų mirksiukas.gif
Čia aršiai puola ne tie, kurie supranta viso to esmę, bet tie kurie nieko nesupranta, o tik rėkia puramiiiidė piramiiiidė lotuliukas.gif Juk niekas jums neliepia niekur gaišti laiko. Bet jeigu sakykim žmogus apsipirkinėja Maximoj, Senukuose, Vagos knygyne ir dar daug kur kitur, tai kodėl nepasinaudoti PAPILDOMA nuolaida. Na pvz Vagos knygyne apsipirkinėdamas paduoti kortelę, kad užfiksuoti pirkimą ir jau turi tą nuolaidą. Kur čia kam suteiki paskolą vartojamą? Nebesvaikit, jeigu nežinot. unsure.gif Bankai kur kas didesnės piramidės cool.gif Iš vieno paima, kitam paduoda ir parpsta iš to....
Atsakyti
Kainuoja, ir dar kaip kainuoja. Visu pirma kainuoja sugaistas laikas. Uzsukat i cekiu pardavimo vieta, suteikian Maximai 200 lt vartojamaja paskola  doh.gif , paskui trenkiates i Maxima. Prekes Maximoje brangesnes negu analogiskos prekes kitose vietose. Gaunat kazkoki menkuti procenteli... Jokio pelno nematau sad.gif Jei is tikruju norit sutaupyti verciau susiraskit kur jums reikalingas prekes is tikruju parduoda pigiau, o ne sekamos pasakos apie nuolaidas ir pelnus 4u.gif

matosi , kad nežinot nieko....
O jei jau jums gaišima slaiko pakeliui stabtelt nusipirkt dovanų kortelę, tai tada ir visas gyvenimas absoliutus gaišimas lotuliukas.gif
Kodėl maximoj brangiausia g.gif Gyvenu ir prie maximos , ir prie Rimi, kur man reikalinga prekė yra , pigiau ar ne, ten ir perku, specialiai nelakstau , jokio gaišimo,jokio spec. apsipirkimo maximoj, jokio nuostolio biggrin.gif
Sunku patikėt tongue.gif

QUOTE(Mona_si @ 2013 10 10, 10:18)
*Man "Maxima" - artimiausia parduotuvė, tai natūralu, kad joje dažniausiai ir perku. Su vežimu kažkaip nekyla noro trenktis ir ieškoti kur keliais centais pigiau. Be to, čekių pardavimo vieta - priešais "Maximą". Aš neliaupsinu sistemos, bet ar taip, ar taip pinigus leidžiu tose vietose, kurios yra partneriai, tai nesijaučiu, kad kažką prarasčiau  biggrin.gif
**Absoliutus iumorus sensus nebuvimas  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Yra žmonių kategorija iš serijos nežinau, bet rėkausiu priešingai , vien iš principo biggrin.gif

Aš ir rastą centą gatvėj pakeliu , tai kodėl nepasiimti papildomos nuolaidos
Atsakyti
Sumoki centus, pasiimi vieną. Labai apsimoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 10 10, 17:28)
Sumoki  centus, pasiimi vieną. Labai apsimoka  lotuliukas.gif

Jums gyvenime labai pasisekė, pirmą tokį žmogų sutikau, kuris savo piniginėj neturi nei vienos nuolaidų kortelės, išskyrus banko biggrin.gif Šaunu, esat be galo turtinga biggrin.gif sakysit su kitomis nuolaidų kortelėmis kitaip....

Žinutėms rinktis labai gera tema , sėkmės toliau kaupiant jų skaičių biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad turiu, bet va stebuklas - PIRKAU . Ir prieš įsigyjant buvau informuota, kad jos kainuos ir kiek tiksliai kainuos . Ir galėjau naudoti iš karto o ne įdėjus į sąskaitą tam tikrą pinigų sumą, be kurios kortelę, kaip ir turiu, bet naudoti negaliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 10 10, 17:50)
Tai kad turiu, bet va stebuklas - PIRKAU . Ir prieš įsigyjant buvau informuota, kad jos kainuos ir kiek tiksliai kainuos . Ir galėjau naudoti iš karto o ne įdėjus į sąskaitą tam tikrą pinigų sumą, be kurios kortelę, kaip ir turiu, bet naudoti negaliu  mirksiukas.gif

tai ,kad jūs galit naudotis iš karto ir šia Lyonesso kortele g.gif , čia maxima kaip viena iš alternatyvų, pavyzdžiu pasirinkta, gal būt daugiausia ten apsiperkama, bet juk yra daugybė parduotuvių, kur prieš atsiskaitydamas pateiki kortele ir gauni nuolaidą procentinę. Pas mane mieste ir Gėlų parduotuvė ir specializuota parduotuvė šventėms, optika, soliariumas ir t.t.
Jūs gal vis tik pasidomėkit kokia čia "pasak jūsų niekinė" sistema g.gif
yra keturi būdai kaip pasinaudoti šia kortele ..... kam kuris patogiau tuo ir naudojasi,kas nenori nesinaudoja, vat aš neturiu IKI kortelės, tai gal ir man rėkaloti ,kad ten brangu, nuolaida už centą , man IKI toli, o jei ir apsiperku kartą ar du į metus, tai be kortelės

P.S čia nereklama, nes nei aš atstovė,nei rekomenduoju, nei įkalbinėju, tiesiog eilinė vartotoja

Ir dar nei vienos nuolaidų kortelės nepirkus,nei maximos, RIMI, Norfos, vaistinių, knygynų... pasirodo tikrai stebuklas, sekasi gi kai kam pirkti jas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 10 spalio 2013 - 17:17
Prekes Maximoje brangesnes negu analogiskos prekes kitose vietose.

?
Mėnesio citata biggrin.gif
Kur jums pigiau? Gal Prismoje, Iki? blink.gif
Norfa, Aibė, Kubas ir pan. - kaimo lygio krautuvės, kur visų pirma tą prekę dar reikia rasti, o Rimi sakyčiau koja kojon su Maxima ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _aLba_: 10 spalio 2013 - 18:13
QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 10, 19:12)
?

Norfa, Aibė, Kubas ir pan. - kaimo lygio krautuvės,

Oho kokia metų citata.
Einame mes ir į Norfą. Prekė, jeigu tai Rokiškio naminė grietinė, ji ir tenai tokia pati. Kaip ir kitos prekės.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 10 10, 19:22)
ji ir tenai tokia pati. Kaip ir kitos prekės.
Jeigu ji apskritai ten yra! Apie ką aš kalbu - pasirinkimas Norfoje tragiškas doh.gif ir ne kokioje rajono Norfoje, o Vilniuje, Kaune tas pats...
Atsakyti
Prie Norfos asortimento reikia priprasti. Mes nepripratom, o dėl litro pieno ar grietinės važiuoti ar eiti tris km schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai taip.

Bet man keisčiausia, kad kai kurių prekių Norfa išvis neturi. Pvz. keliskart neradau negazuoto Neptūno vandens (gazuoto prikrauta kiek nori), bet pilna visokio prastesnio.
Arba jogurto pasirinkimas, tiksliau pasirinkimo nebuvimas... ir t.t.

Bet tema tai ne apie tai, apie kažkokią kortelę biggrin.gif

Iš mano pusės pasisakymas apie brangią Maximą baigtas ax.gif

Atsakyti