Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Nada... @ 2011 12 11, 08:35)
sveikos  4u.gif
atejau paburnot- labai nusivyliau JURGA, po Edvino kazkoks jovalas pas ja  doh.gif

Mailu atsakineja ne tiesiai i klausimus, suka aplink vis, pries kokias 4 dienas issiunciau uzsakyma, kaip i vandeni  doh.gif  Pries tai atsake i kelis mailus, dabar, kai jau reik patvirtint kaina ir data, nutilo, apsurdas kazkoks, niekam nerekomenduoju  cool.gif

Jurga vakar tik grįžo - skambinausi vakare, sakė šakės, parduotuvė iššluota, ko neprigriebė iš ryto - vakare jau nebuvo doh.gif Dar net nežinau, ką gausiu unsure.gif
Taip pat minėjo, kad lyg svarsto apie važiavimą prieš Kalėdas ar Naujuosius, bet mano, kad greičiausiai neapsimokės... Tad nenuostabu, jog nieko neatsako, matyt, delioja-išvežioja parvežtas prekes, o ir, tikriausiai, dar neapsisprendė dėl sekančio važiavimo datos ax.gif

Kaip čia mes visos puolėme ginti - kad tik neprisišnekėtume, aš, kaip minėjau, dar nežinau, ką gausiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 12 09, 23:48)
Aš kaip visada - nežmogis, galvojau apie sutrupintų kreidelių, išdžiūvusio guašo trupinių sijojimą ant visokio plauko medžiagų, popierių ir t.t.  doh.gif
Manau čia būtų perkama "išaugimui" smile.gif ir nujaučiu apie pagalvių liūną prie lovytės jau bus pasirūpinta wink.gif

Beje, labai patinka pagal spalvas sustatytos knygos smile.gif
user posted image
Gaila pas pačią knygų per mažai, kad raibuliuotų lentynuose viršeliai  unsure.gif

thumbup.gif
Nu pas mane knygos kazkokios pilkos, pagal spalvas sudetinga butu isdelioti irka nors isgauti interjerui g.gif
taigi buvau as vakar Ikejoje 4u.gif
Virtuve nusipirkom, bet auolinio stalvirsio nebuvo ir nebus, buko irgi doh.gif teko imti berzini.
Tos Hemnses lovos ekspozicijoje nebuvo, negalejau apciupineti 4u.gif
Stubva labai faina kokybe
Zodziu tik atvaziavom, apsiziurejom, tada reikejo eileje palaukti, kol virtuves visus sukomplektuotus daiktus aptarnautoja kompe suskirstys ir isspausdins isklotine, kur kokios detales guli lentynose, t.y. lentynu adresus. Kol laukem eileje, sugriebiau smulkmenas..nu zinokit, supratau, kad tai rimtas darbas pagal uzsakymus surankioti doh.gif ypac kokie Tryg dubenys ar Pokal stikliones, nes sveria doh.gif siaip visko daug, suziurejau kokybe daiktu, kuriuos planuojam pirkti.
Sijotuva nusipirkau thumbup.gif
Apziurejau uzuolaidas, paciupinejau keleta raksluostuku, tada susikrovem 3 vezimus lentunu ir spinteliu doh.gif zmoniu apie 14.30 buvo mase, is parduotuves bandem isvaziuoti pusvalandi doh.gif pavalgyti taip ir nespejom doh.gif laikas nuo 9 iki 14 val praleke doh.gif
Tiesa kriaukliu keramika atrodo normaliai, kokia kokybe nezinau, bet gal svediska 4u.gif
Dabar laukiam, kol atves autobusiukas virtuve-500kg doh.gif
Atsakyti
sveikos  4u.gif
atejau paburnot- labai nusivyliau JURGA, po Edvino kazkoks jovalas pas ja  doh.gif

Mailu atsakineja ne tiesiai i klausimus, suka aplink vis, pries kokias 4 dienas issiunciau uzsakyma, kaip i vandeni  doh.gif  Pries tai atsake i kelis mailus, dabar, kai jau reik patvirtint kaina ir data, nutilo, apsurdas kazkoks, niekam nerekomenduoju  cool.gif

man irgi Jurgos darbas jau prastėja. Labai kliuva tas pristatymo laiko netikslumas. Pasako kad bus už dviejų valandų , lauki lauki, po trijų valandų pati skambinu sako po valandos bus. Žodžiu niekados neatvaziuoja kada žada. Man nekliutu, jei nors paskambintu perspėti kad veluos. Bet skambucio niekada nesulaukiu. Paskutinį vežimą atvežė ispurvinta preke sad.gif nu kažkaip apsileido ji jau ..... Tikiuosi pasitaisys smile.gif

Pas Edvina irgi panašu su pristatymo laiku. Sako viena, atveža is viso kita diena nei žadėjo. Skambučio aišku nesulaukiu. Gal čia man tik taip pasitaiko, bet labai nesmagu, kai planuoji savaitgalį, o tau visus planus sumaiso.
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 12 11, 13:39)
Jurga vakar tik grįžo - skambinausi vakare, sakė šakės, parduotuvė iššluota, ko neprigriebė iš ryto - vakare jau nebuvo  doh.gif 

Kaip čia mes visos puolėme ginti - kad tik neprisišnekėtume, aš, kaip minėjau, dar nežinau, ką gausiu  tongue.gif

Šiaip, kaip suprantu, buvo minimas laikas IKI Jurgos nuvažiavimo į IKEA, taigi kalbėt apie josios užimtumą ar buvimą parduovėje netikslinga.

Man irgi nemalonu, kai nėr apibrėžto konkretumo - ar atvežimo datos/laiko, ar kainos.
Nežinai nei kada prekių laukt, nei už kiek, ir apskritai - ar laukt?
Aš suprantu, kad tai nėra kurjerių pagrindinis darbas, bet juk visada galima paaiškint, kodėl negali apibrėžt tiksliau. Atvirumo dažniausiai užtenka smile.gif
Aš kalbu iš savo varpinės, nors su ja nebuvau "susidėjus", bet kiti vežėjai privertė panerimaut smile.gif Man baldų ikejoj pirkimas - kaip Kalėdų Senelio laukimas bigsmile.gif
Visada nekantrauju ir likus keliom minutėm iki sutarto laiko - jau būnu užsivedus, pilna pakilingos nuotaikos ir džiaugsmo, ir kai praeina pusvalandis, valanda ar dvi ir nieks net nesiteikė paskambint ir atsiprašyt, jog kažkas eina ne pagal planą - man tai būna labai didelis minusas tam žmogui.

O kad žmonių pilna ir daiktų mažai - nieko keisto smile.gif Juk Kalėdos artėja, žmonės skuba apriprekint dovanom, ar šiaip iki Naujųjų atremontuot/atnaujint būstus smile.gif
Beje, dėkui Louhi už žalią sieną 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 11, 14:00)
thumbup.gif
Nu pas mane knygos kazkokios pilkos, pagal spalvas sudetinga butu isdelioti irka nors isgauti interjerui g.gif
taigi buvau as vakar Ikejoje 4u.gif
Virtuve nusipirkom,

Teks jaučiu fiktyviai "paspalvint" viršelius tongue.gif

beje, man laaaaaaabai įdomu (ateičiai) būtų pasižiūrėt ką ten nupirkot smile.gif
Pati mąstau tėvukams apstatyt virtuvė "ikeškom", tad būtų gerai sužinot, kiek apytiksliai realiai kainuoja virtuvę įsirengt, kas ką turi, kas ką išsirenka, kaip patiuninguoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 11 gruodžio 2011 - 16:09
sveikos  4u.gif

Į laiškus atsakė greitai, bet paskaičiavo tai 15%, nors sakė apie 10%. Na tas apie labai jau didelis skirtumas. Nesiginčyjau, nes reikėjo kelių daiktų labai.
Atsakyti
Aš vakar laukiau Jurgos iki 23 val. Draugai kvietė į kiną ir pratęst pas juos, bet aš juk laukiu Ikea prekių... Paprastai šeštadienį pristatydavo prekes. Parašiau vakar naktį sms, šįryt - el. laišką. Nesulaukiau iki šiol jokios žinutės.
Šiaip tai visko gyvenime būna juk, nesam juk pačios svarbiausios jos gyvenime, tad tikiuosi, kad susisieks ir parašys, ar ką parvežė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uvė: 11 gruodžio 2011 - 16:52
Pas mus visai nauja ir gana didele virtuve. Lindigo serijos.http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20085828/
Siaip pagal kaina ziurint, vieni brangesniu fasadu. Bet kai paciupinejau stilistiskai panasia Stat doh.gif nu plastmase visiska doh.gif http://www.ikea.com/...627110/Tidaholm tipo azuolo faneruote, http://www.ikea.com/...ts/30060304/bet dureles ploooooonos, panasiai kaip Billy ar Aspelund doh.gif pagal spalva labai dar patiko http://www.ikea.com/...ducts/10021120/, bet nebuvo tokiu stikliniu dureliu,. kur as norejau, nu ir biski tamsoka man
Dar kokybiskai atrode sitie du
http://www.ikea.com/...ducts/50086096/
http://www.ikea.com/...ducts/80136014/

As irgi mastau, akd mamai reiktu 35 metu senumo virtuve atnaujinti unsure.gif doh.gif spinteles ten kokios 2 stovincios tilptu ir 4 kabancios doh.gif nu bet jau labai reiktu tas saknis ileidusias spinteles pakeisti doh.gif

Tiesa dar sau radau idomu dalyka, kad lentyneleje galetum daugiau stikliniu, puodeliu sudetis http://www.ikea.com/...ducts/60136623/ man patiko..tiesa kokybe toks gelezinukas, bet ideja thumbup.gif taupo vieta
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 12 11, 16:06)
Man baldų ikejoj pirkimas - kaip Kalėdų Senelio laukimas  bigsmile.gif
Visada nekantrauju ir likus keliom minutėm iki sutarto laiko - jau būnu užsivedus, pilna pakilingos nuotaikos ir džiaugsmo, ir kai praeina pusvalandis, valanda ar dvi ir nieks net nesiteikė paskambint ir atsiprašyt, jog kažkas eina ne pagal planą - man tai būna labai didelis minusas tam žmogui.

Ir man taip pat drinks_cheers.gif

QUOTE(Uvė @ 2011 12 11, 16:48)
Aš vakar laukiau Jurgos iki 23 val. Draugai kvietė į kiną ir pratęst pas juos, bet aš juk laukiu Ikea prekių... Paprastai šeštadienį pristatydavo prekes. Parašiau vakar naktį sms, šįryt - el. laišką. Nesulaukiau iki šiol jokios žinutės.
Šiaip tai visko gyvenime būna juk, nesam juk pačios svarbiausios jos gyvenime, tad tikiuosi, kad susisieks ir parašys, ar ką parvežė.

Na, matot, jei nesakė, kad atveš, tai nelabai galima piktintis, o kad anksčiau atvežtavo tai irgi ne rodiklis wink.gif Aš jau su Edvinu buvau "nudegusi" dėl atvežimo, tai dabar jau visų klausiu kada gi ta šventė ateis biggrin.gif Jurgos prieš važiuojant teiravausi kada atveš prekes, tai man parašė: "Ačiū už atsakymą. Šeštadienį mūsų dar nebus Lietuvoje, o sekmadienį
Vaikų kalėdinė šventė mokykoloje. Todėl prekes išvežiosime gruodžio
12-17 dienomis. Dėl konkretaus laiko pranešime iš anksto." Sėdžiu rami ir be pirmadienio net nesitikiu, be to, juk paskambinti žadėjo... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(maja7 @ 2011 12 11, 14:28)
man irgi Jurgos darbas jau prastėja. Labai kliuva tas pristatymo laiko netikslumas. Pasako kad bus už dviejų valandų , lauki lauki, po trijų valandų pati skambinu sako po valandos bus. Žodžiu niekados neatvaziuoja kada žada. Man nekliutu, jei nors paskambintu perspėti kad veluos. Bet skambucio niekada nesulaukiu. Paskutinį vežimą atvežė ispurvinta preke sad.gif nu kažkaip apsileido ji jau ..... Tikiuosi pasitaisys smile.gif

Pas Edvina irgi panašu su pristatymo laiku. Sako viena, atveža is viso kita diena nei žadėjo. Skambučio aišku nesulaukiu. Gal čia man tik taip pasitaiko, bet labai nesmagu, kai planuoji savaitgalį, o tau visus planus sumaiso.

Oi kaip suprantu console.gif Labai tikiuosi, kad Jurga taip nepadarys... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 11, 13:00)
thumbup.gif
taigi buvau as vakar Ikejoje 4u.gif (...)

Kaip smagu, net pavydas ima blush2.gif Kaip įspūdžiai? bigsmile.gif Ar užsikrėtėt ikeamanija? Jei visus pinigus išleidot, tai sakykit, padėsim biggrin.gif O jei rimtai, tai dabar niekur nedigsit, teks rodytis savo virtuvę wub.gif Lauksim realių nuotraukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 11, 18:48)
pagal spalva labai dar patiko http://www.ikea.com/...ducts/10021120/, bet nebuvo tokiu stikliniu dureliu,. kur as norejau, nu ir biski tamsoka man

O kaip šių kokybė? Aš galvoju apie Adel fasadus tik kremovy spalvos. Jūsų nuomone, kuri geresnės kokybės - Lindigo ar Adel?
Atsakyti
Beje, netyčia užtikau bruolas latvijas vežėjs puslap, kur virtuvs parduod: LV biggrin.gif nelabai reikalinga informacija iš esmės, ale šiaip, biški į temą biggrin.gif
Atsakyti
man tas Adel rudas labai patiko, tik stilistiskai biski netinka. O kreminis labai gerai neziurinejau, bet siaip neatrode is pojucio plastmase ar labai pigus.
Dar momentas, kai perkat virtuve, butina eiti pas konsultantus antram aukste, kad is projekto padarytu isklotine su daiktu kiekiu ir kur jie sudeti, nes prokete suteikiami kodai neatitinka sandelyje esanciu, kadangi viena psintele sudaryta is kokiu 5 komponentu (dureles, sonai, rankeneles, stalviai ir t.t.) beje programa biski grybauja kai skaicuoja sakysim spinteliu kojas ar rankeneles, t.y. ju kiekius.
Dar, jei darote kremines spalvos spinteles soniniu apdailu nebutina pirkti, ypac jei jos sakysim tikrai nera labai matomoje vietoje, nes pacios spinteles sonas yra baltas, tvarkingas ir ant jo tik prisukama papildoma plokste. tai aisku, jei tai azuoliniai fasadai, sonines apdailos reikes, bet kremines/baltos spalvos spintelems nebutina, o pinigeliai susitaupo blush2.gif
Tiesa latviai vakar irgi buvo, baltarusiu doh.gif nu zsiaip Varsuva man reklamos ir furu krastas doh.gif siaubas, ner sienos be reklamos ir minutes be taves lenkiancios furos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 11 gruodžio 2011 - 18:00
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 11, 18:59)
Tiesa latviai vakar irgi buvo, baltarusiu doh.gif nu zsiaip Varsuva man reklamos ir furu krastas doh.gif siaubas, ner sienos be reklamos ir minutes be taves lenkiancios furos doh.gif

jau kad baltarusių gyvenimas sunkus, tai jau mes žinom biggrin.gif okupuoti ne tik akropoliai, ozai, bet ir ikea pasirodo blush2.gif beje, kai dirbu transporto sferoj, tai tenka mašinas kraut ikeiniais baldais. O pati turiu vat per kitus vežėjus atgal Lietuvon atsivežti doh.gif
Atsakyti