Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Alchemie @ 2011 12 11, 19:59)
man tas Adel rudas labai patiko, tik stilistiskai biski netinka. O kreminis labai gerai neziurinejau, bet siaip neatrode is pojucio plastmase ar labai pigus.
Dar momentas, kai perkat virtuve, butina eiti pas konsultantus antram aukste, kad is projekto padarytu isklotine su daiktu kiekiu ir kur jie sudeti, nes prokete suteikiami kodai neatitinka sandelyje esanciu, kadangi viena psintele sudaryta is kokiu 5 komponentu (dureles, sonai, rankeneles, stalviai ir t.t.) beje programa biski grybauja kai skaicuoja sakysim spinteliu kojas ar rankeneles, t.y. ju kiekius.
Dar, jei darote kremines spalvos spinteles soniniu apdailu nebutina pirkti, ypac jei jos sakysim tikrai nera labai matomoje vietoje, nes pacios spinteles sonas yra baltas, tvarkingas ir ant jo tik prisukama papildoma plokste. tai aisku, jei tai azuoliniai fasadai, sonines apdailos reikes, bet kremines/baltos spalvos spintelems nebutina, o pinigeliai susitaupo blush2.gif
Tiesa latviai vakar irgi buvo, baltarusiu doh.gif nu zsiaip Varsuva man reklamos ir furu krastas doh.gif siaubas, ner sienos be reklamos ir minutes be taves lenkiancios furos doh.gif

Ačiū 4u.gif . Pas mane virtuvė dar negreitai bus, bet turiu idėją iš IKEA pirkti. Dar įdomu stalviršis pas jus bus sujungtas ar vientisas? Pas mus bus kampas, tai tikrai reikės jungti. Galvoju ar čia patiems galima padaryti kokybiškai g.gif
Atsakyti
Stalvirsiu yra trys ilgiai, paciam reikia nusipjauti, jei per ilgas. Pas mus irgi kampas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 12 11, 17:39)
Į laiškus atsakė greitai, bet paskaičiavo tai 15%, nors sakė apie 10%. Na tas apie labai jau didelis skirtumas. Nesiginčyjau, nes reikėjo kelių daiktų labai.

as mailais prasiau man aiskiai nurodyt, kiek kainuos daiktas, tai suko taip, anaip, procentu negaledama ivardint biggrin.gif atrase, kad atsiuskit, paskaiciuosim, gal i sita vaziavima tilpsit, dabar skaitau, kad grizo jau biggrin.gif

Alchemie, kaip as tau pavydziu 4u.gif
Pati buvau Stokholmo Ikejoj, kaip man patiko, tik ne to vaziavom, tai vyras neleido ilgai bastytis, bet siaip, tikrai smagu buvo, bet , tiesa sakant, keliais daiktais, pamacius juos gyvai, nusivyliau, atrode pigokai, lyginant su internetiniu vaizdu ..
Papildyta:
Nada... gal galit konkreciau - ka paklauset ir koki atsakyma gavot, kas ten jus netenkina

As susirasineju nuo 7 dienos , berods, bet negaleciau net atpasakot, apie ka- apie ora, nieko konkretaus neimanoma isgaut lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 11 gruodžio 2011 - 20:40
Nu va..pasiskambinau ir as Jurgai..nes buvau jai nusiuntusi uzsakymu, kol nezinojau kada vaziuosime..ir..neparveze man Tryg dubenu verysad.gif doh.gif sake eme gal 30 doh.gif man nepaeme, nes mane, akd kita savaite vaziuosiu doh.gif as likau be Kalediniu dovanu..vakar draugei paemiau, kuri ana syki negavo..o sau jau nepaemiau doh.gif kas dabar artimiausiu laiku vaziuoja? unsure.gif reik skubet uzsakymuka siust, nes nu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 12 11, 17:15)
Na, matot, jei nesakė, kad atveš, tai nelabai galima piktintis, o kad anksčiau atvežtavo tai irgi ne rodiklis wink.gif Aš jau su Edvinu buvau "nudegusi" dėl atvežimo,[b]

Louhi, aš nesipiktinu, tiesiog kartais tarp žmonių pasitaiko mažų nesusipratimų - tikiesi kaip visada, koreguoji savo planus, naktinėji, o pasirodo, kad apskritai nieko nereikėjo laukti, nes prekių neatvežė. Na, trūksta susikalbėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uvė: 11 gruodžio 2011 - 21:33
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 11, 21:13)
neparveze man Tryg dubenu verysad.gif  doh.gif sake eme gal 30 doh.gif man nepaeme..

Hmm.. na yra kaip yra, bet susimąsčiau, o kodėl kažkas gaus Tryg, o aš ne, kokiu būdu atranka vyksta kas gaus kas ne g.gif
Atsakyti
Na sakes, tik pagyrem zmogu, o jau kiek nusivylusiu atsirado doh.gif Tikiuosi, kad vezejai, bent kartais cia apsilanko, paskaito ka apie juos raso, ir bando atsizvelgt i kritika. Nes verslas verslu, o klientus prarast yra labai paprasta, tuo labiau, kad Varsuva cia pat visai netoli 4u.gif Aisku atsiprasau uz OFF blush2.gif , bet labai liudna pasidare, kai kuo daugiau atsiranda IKEA gerbeju, tuo labiau vezejai su jais nesiskaito....
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2011 12 11, 13:24)
Hmm.. na yra kaip yra, bet susimąsčiau, o kodėl kažkas gaus Tryg, o aš ne, kokiu būdu atranka vyksta kas gaus kas ne  g.gif

Manau nera cia jokios atrankos, tiesiog atidumo truksta kai sumuoja visus uzsakimus, arba labiau atsizvelgia i tuos, kieno uzsakymas finansiskai didesnis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 11 gruodžio 2011 - 22:18
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 11, 22:13)
Nu va..pasiskambinau ir as Jurgai..nes buvau jai nusiuntusi uzsakymu, kol nezinojau kada vaziuosime..ir..neparveze man Tryg dubenu verysad.gif  doh.gif sake eme gal 30 doh.gif man nepaeme, nes mane, akd kita savaite vaziuosiu doh.gif as likau be Kalediniu dovanu..vakar draugei paemiau, kuri ana syki negavo..o sau jau nepaemiau doh.gif kas dabar artimiausiu laiku vaziuoja? unsure.gif reik skubet uzsakymuka siust, nes nu doh.gif

Sveikos,
Esu ta Jurga, kuri daugelį nuvylė šį kartą. Niekad neskaitau supermamos, beliko paskaityti kai iš vienos klientės gavau žinią, kad supermamos burnojas.
Matau kad trūksta teisybės.
TRYG dubens nieks negaus jeigu jau eina kalbos ant lietuvos nes nei vieno iš 30 ir neatvežiau. O neatvežiau todėl, kad ir taip rizikuodama savo vidaus stebuklėliu važiavau padėti vyrui norėdama atrinkti savo klientams smulkmenas. o 30 stiklinių bliūdų sukrauti yra tikrai nelengvas krūvis, o parvežti ne šukes irgi menas:). Taigi Alhemie ne tu vienintelė negausi TRYG, jo negaus niekas. Gaila, kad neteisingos žinios sklinda.
Atsiprašau, kad daug mamų nuvyliau. Tiesiog iš tiesų vertėmės per galvą, nevežiau tik POKALO IR TRYG , kitko po pietų buvo tuščios lentynos.
Dėl kainų, jeigu neaiškumas - visada skaičiuoju pagal praeito vežimo kursą, pridėdama 10 proc. Už stiklus - 12.

Gerai kai yra rinka ir gali rinktis tarp konkurentų. Yra kur temptis, bet kaip matau ne visada verta verstis per galvą, nes vis tiek liksi baustas.
Dar kartą atsiprašau kad kažką nuvyliau bet pažadėti kad ateityje viską atvešiu, o ypač prieš kalėdas tikrai negaliu nes tai tiesiog neįmanoma kai vyksta lenkų kalėų karštinėsmile.gif
Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 11, 22:13)
kas dabar artimiausiu laiku vaziuoja? unsure.gif reik skubet uzsakymuka siust, nes nu doh.gif

ikeamarket.lt vaziuos 12.15 diena 4u.gif

Jurga mane irgi nuvyle doh.gif siunciau jai uzsakyma, aisku nebuvo didelis, vos virs 220 pln, bet net nesiteike atsakyt blink.gif Nors reklama savo veliau tai butiniausiai atsiunte biggrin.gif Tai uzsisakiau pas Olega, o dabar kai reikia smulkmenu galvoju isbandyt ikeamarket smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2011 12 11, 23:20)
Na sakes, tik pagyrem zmogu, o jau kiek nusivylusiu atsirado doh.gif  Tikiuosi, kad vezejai, bent kartais cia apsilanko, paskaito ka apie juos raso, ir bando atsizvelgt i kritika. Nes verslas verslu, o klientus prarast yra labai paprasta, tuo labiau, kad Varsuva cia pat visai netoli 4u.gif  Aisku atsiprasau uz OFF  blush2.gif , bet labai liudna pasidare, kai kuo daugiau atsiranda IKEA gerbeju, tuo labiau vezejai su jais nesiskaito....
Papildyta:
Manau nera cia jokios atrankos, tiesiog atidumo truksta kai sumuoja visus uzsakimus, arba labiau atsizvelgia i tuos, kieno uzsakymas finansiskai didesnis g.gif

Ne tai man paaiskino kodel neatveze 4u.gif , viskas normalu, nes sakiau, kad planuojame vaziuoti patys, tik nesumojau, kad taip greitai doh.gif butme kita savaitgali ir atisveze, tik zinokit ten svoris tai doh.gif vienas dubuo pora kg jauciu sveria doh.gif nu zodziu, per kitus uzsakysim, tikiuosi atves, nes puikiai suprantu, kad tuos stiklinius daiktus surinkti tai sudetingas darbas doh.gif , o siaip tai visosje parduotuvse, buna, kad uztenka ar neuztenka prekiu..del uzsakymo dydzio ir naudingumo, tikrai nesakyciau taip, nes uzsakinejau ne syki ir uzsakymai tikrai ne mazi buvo, t.y. klientu tokiu budu tikrai nereitinguoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguse_spurguse @ 2011 12 11, 14:45)
Sveikos,
Esu ta Jurga,

4u.gif Na stai manau ir baigsis visos pletkos ir neaiskumai, to ir reikejo - konkretaus atsakymo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguse_spurguse @ 2011 12 11, 23:45)
Sveikos,
Esu ta Jurga, kuri daugelį nuvylė šį kartą. Niekad neskaitau supermamos, beliko paskaityti kai iš vienos klientės gavau žinią, kad supermamos burnojas.
Matau kad trūksta teisybės.
TRYG dubens nieks negaus jeigu jau eina kalbos ant lietuvos nes nei vieno iš 30 ir neatvežiau. O neatvežiau todėl, kad ir taip rizikuodama savo vidaus stebuklėliu važiavau padėti vyrui norėdama atrinkti savo klientams smulkmenas. o 30 stiklinių bliūdų sukrauti yra tikrai nelengvas krūvis, o parvežti ne šukes irgi menas:).

Dėl kainų, jeigu neaiškumas - visada skaičiuoju pagal praeito vežimo kursą, pridėdama 10 proc. Už stiklus - 12.

Gerai kai yra rinka  ir gali rinktis tarp konkurentų. Yra kur temptis, bet kaip matau ne visada verta verstis per galvą, nes vis tiek liksi baustas.

Supermamos neburnoja, o pasidalina patirtimi, ir gerai daro - tegul kitos ant tų pačių neaiškumo grėblių neužlipa biggrin.gif
aš Jūsų vietoj (nes iš atsakymo pradžios, pasirodė, kad intonacija kovotojiška) nebūčiau tokia apsikrovus argumentais, otiesiog ramiai priimčiau kritiką ir paaiškinčiau: kodėl nevežiau (nes vienas Trygas 1.5 kg, nes stiklas dūžta ir t.t.), koks vežimo įkainis (pagal kursą pirkimo dienos, pagal pirkimo sumą ar pagal anos dienos nuotaiką), jei visgi nuperkate - kada atvešite (kada tikrai negalit, kelintadienį tikrai galit ir t.t.) ir taip toliau ir panašiai.
Niekas jūsų čia akmenim neužmėto, o pasako kokia kieno patirtis. Pasipiktinimas čia manau nieko gero nepadarys smile.gif juolab kad jau ir dovanėlė po širdim nestuke.gif
Šiaip protingiausias mano manymu sprendimas būtų buvęs tiesiog sudaryt kokį grafiką atvežimo, nes manau nereik tų visų 30 dubenų pirkt, kokius 4-5 per kartą ir jau dalis mamkų būtų patenkintos smile.gif
Atsakyti