na kur visos prapuolet,gal užpustė?
Vazelinai su spalva
Ir lūpos nerealiai minkštos, nešerpetoja ir spalvytės gražios

Elizabeth arde blizgesiai vieni mano mylimiausiu 

Nežinau kaip sheer white (man atrodo jos balinantį poveikį turėtų duot
), bet keramidinės man liux
Po pirties ar kai šiaip veidelį atgauvint/ palepint norisi tai pats geriausias daiktas. Pradžioj gali atrodyti, kad aliejuko kapsulytėj per daug, bet jis labai greitai susigeria ir malonaus kvapo. Aš dar ant viršaus kremo užtepu, kad užtvirtint

Sveikos, gal kas bandėt iš Prevage linijos kremukus? Labai jau jie giriami tiesa ir kaina didelė,turiu mėginukus kelis bet dar nelabai supratau.

QUOTE(Kamilija @ 2009 01 04, 13:45)
Sveika. As turiu paakiu krema E.A. intervine eye pause& effect. Bet jis man nelabai patiko, nes mano paakiu oda yra labai sausa, kiek be tepsi tiek sugeria

Kaip EA bronzantas?

uosciau kvepalus EA-Red door shimmer, labai grazus ipakavimas, buteliuky blizguciai, bet kvapas tai

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 15, 17:34)
uosciau kvepalus EA-Red door shimmer, labai grazus ipakavimas, buteliuky blizguciai, bet kvapas tai 

Šiaip aš pastebėjau, kad man didžioji dalis EA kvepalų tokioms kaip ir vyresnėms moterims tiktų, na, gal išskyrus kelis- kokius Green Tea ar pan...
isigijau tusa blakstienu, ir man jis super!!!
Kadangi siaip tusu nelabai megstu - apsiterliju nuolat - tai va sis yra nepakartojamas, man labai patinka, labai patogu dazyti, o blakstienos buna nesulipe ir grazios;)
Kadangi siaip tusu nelabai megstu - apsiterliju nuolat - tai va sis yra nepakartojamas, man labai patinka, labai patogu dazyti, o blakstienos buna nesulipe ir grazios;)