Įkraunama...
Įkraunama...

Elizabeth Arden kosmetika

Šitos kapsulės nerealios thumbup.gif Veidas lygus,skaistus,aksominis. vertas pinigų daiktas ax.gif
user posted image
Atsakyti
smile.gif taip! as jas irgi naudoju ... thumbup.gif nerialios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2008 12 29, 02:16)
smile.gif taip! as jas irgi naudoju ...  thumbup.gif nerialios wub.gif

O kokia jusu oda?
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2008 12 27, 01:23)
v-i-k-a o kiek kainuoja Conditioning cream SPF 15 Kristianoj, as siunciuosi is Amerikos ir jau i pabaiga ir reikes pirkti  ax.gif

Kristutei jo kaina 169lt. buvo kai pirko vyras paskutini karta.
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2008 03 14, 22:44)
Mama kaip tik naudoja is CERAMIDE serijos kapsules akims, veidui ir ta naktini krema. Sake, jokiu priekaistu neturi, bet ir kazko stebuklingo nepastebi.. 4u.gif

drinks_cheers.gif Isbandziau Ceramide kapsules ir Plump Perfect kremukus (kartais siek tiek persti oda, nes jautri ji pas mane), bet nepatiko, veidui kur kas maloniau uzsitepus Lancome primordiale serijos kremuka rolleyes.gif
Atsakyti
Is EA turiu tik veido tonika, tai nerealiai patenkinta esu. wub.gif Atgaivina oda, padaro labai svelnia. 4u.gif

user posted image

Ai, dar turiu kvepaliukus Green Tea, kvapas skanus, tik neilgai laiko. g.gif
Atsakyti
Turejau bespalvi EA blizgesi, Shine Pops, zalias toks, tai super, kvapas wub.gif ir labai ilgai islieka ant lupu thumbup.gif
Atsakyti
Ir dar EA kremai thumbup.gif

Atsakyti
Nedauag esu turėjus EA kosmetikos, bet ji man patiko. Taigi susidariau nuomonę - kad ji tikrai labai gera ir kainos nevarančios šoko tongue.gif
Atsakyti
Ir siaip, viskas labai graziai atrodo wub.gif ir kokybe thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2008 12 29, 20:45)
O kokia jusu oda?

Mano oda sausa ,ir be kremuko nei is vietos ,o žiema tuo labiau rolleyes.gif
Atsakyti
As tai mamai Kaledoms nupirkau dovanu kvepalus Elizabeth Arden "Mediterranean Breeze" ax.gif
Labai jai patiko sis kvapas. Man irgi mirksiukas.gif .
Atsakyti