Įkraunama...
Įkraunama...

Elizabeth Arden kosmetika

ruošiuosi pirkti EA paakių kremą, gal kas turite ir pasidalintu nuomone apie jį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2009 01 04, 15:45)
ruošiuosi pirkti EA paakių kremą, gal kas turite ir pasidalintu nuomone apie jį cool.gif

Kokį paakių kremą ruošiesi pirkti? Nes aš turėjau iš Intervene linijos, tai kremas kaip kremas, o šiaip tai daug ką naudojau iš EA ir buvau labai patenkinta, odos būklė labai pagerėjo thumbup.gif , bet kadangi kas kažkiek laiko reikia kremus keisti, tai dabar perėjau prie Clarins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2009 01 04, 17:15)
Kokį paakių kremą ruošiesi pirkti? Nes aš turėjau iš Intervene linijos, tai kremas kaip kremas, o šiaip tai daug ką naudojau iš EA ir buvau labai patenkinta, odos būklė labai pagerėjo thumbup.gif , bet kadangi kas kažkiek laiko reikia kremus keisti, tai dabar perėjau prie Clarins  mirksiukas.gif
sakai reikia keisti, okokiu pagrindu keiti kremuka,ar prieš tai buvęs neatli
eka savo funkcijų... ax.gif man žinoma kol viskas ok , nereikia išradinėti keturačio... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainie2636: 05 sausio 2009 - 13:36
Tik ka pabaigiau EA First Defence kremuka. Man jis pasirode siek tiek riebokas. Na, saltuoju ziemos laiku viskas OK, bet vasara as jo nenaudosiu, per riebus schmoll.gif . Dabar pradejau EA Plump Perfect. Man jis labiau patinka uz pirmaji. smile.gif

QUOTE(rainie2636 @ 2009 01 05, 14:34)
sakai reikia keisti, okokiu pagrindu keiti kremuka,ar prieš tai buvęs neatli
eka savo funkcijų... ax.gif man žinoma kol viskas ok , nereikia išradinėti keturačio... g.gif

Per ilgesni laika oda pripranta prie kremo ir jo poveikis susilpneja, todel kartas nuo karto ir rekomenduojama keisti kremus. 4u.gif
Atsakyti
O bandet kas drekinancius kremus is EA? Planuoju atsisiust, tik nezinau kokius blush2.gif
Atsakyti
O kokios kremu kainos LT?
Atsakyti
mirksiukas.gif EA tai jau nemažos... LT viskas brangu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainie2636: 24 vasario 2009 - 00:00
Gal kuri nors pardavinejat pigiau? ax.gif
Atsakyti
Gal kam teko bandyti stai sita kauke?
user posted image
Ir sita pudryte?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 24 vasario 2009 - 12:50
QUOTE(*moon* @ 2009 02 24, 14:49)
user posted image
Ir sita pudryte?
user posted image

Naudoju šią kaukę. Gerai išvalo poras tik vat jautrios odos savininkėms gali nėžtieti oda ir raudonuoti.
Pudra naudojau,man patiko. Maskuoja vidutiniškai,dengiasi lengvai,gan skysta. Tinka net sausesnei odai.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 02 24, 11:49)
Gal kuri nors pardavinejat pigiau? ax.gif

Aha ir man būtu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 24, 13:49)
user posted image
Ir sita pudryte?
user posted image

Naudoju šią kaukę, man jinai thumbup.gif , mano veidas kitą dieną po naudojimo tiesiog švyti bigsmile.gif wub.gif , pakuotė eina jau į pabaigą, bet tikrai ir vėl pirksiu, oda mano normali.
Atsakyti