ruošiuosi pirkti EA paakių kremą, gal kas turite ir pasidalintu nuomone apie jį

QUOTE(Kamilija @ 2009 01 04, 15:45)
Kokį paakių kremą ruošiesi pirkti? Nes aš turėjau iš Intervene linijos, tai kremas kaip kremas, o šiaip tai daug ką naudojau iš EA ir buvau labai patenkinta, odos būklė labai pagerėjo

QUOTE(rpusevic @ 2009 01 04, 17:15)
Kokį paakių kremą ruošiesi pirkti? Nes aš turėjau iš Intervene linijos, tai kremas kaip kremas, o šiaip tai daug ką naudojau iš EA ir buvau labai patenkinta, odos būklė labai pagerėjo
, bet kadangi kas kažkiek laiko reikia kremus keisti, tai dabar perėjau prie Clarins 
sakai reikia keisti, okokiu pagrindu keiti kremuka,ar prieš tai buvęs neatli

eka savo funkcijų...

Tik ka pabaigiau EA First Defence kremuka. Man jis pasirode siek tiek riebokas. Na, saltuoju ziemos laiku viskas OK, bet vasara as jo nenaudosiu, per riebus
. Dabar pradejau EA Plump Perfect. Man jis labiau patinka uz pirmaji.
Per ilgesni laika oda pripranta prie kremo ir jo poveikis susilpneja, todel kartas nuo karto ir rekomenduojama keisti kremus.

QUOTE(rainie2636 @ 2009 01 05, 14:34)
sakai reikia keisti, okokiu pagrindu keiti kremuka,ar prieš tai buvęs neatli
eka savo funkcijų...
man žinoma kol viskas ok , nereikia išradinėti keturačio... 
eka savo funkcijų...

Per ilgesni laika oda pripranta prie kremo ir jo poveikis susilpneja, todel kartas nuo karto ir rekomenduojama keisti kremus.

O bandet kas drekinancius kremus is EA? Planuoju atsisiust, tik nezinau kokius

O kokios kremu kainos LT?

Gal kuri nors pardavinejat pigiau?

Gal kam teko bandyti stai sita kauke?

Ir sita pudryte?

Ir sita pudryte?

QUOTE(*moon* @ 2009 02 24, 14:49)
Naudoju šią kaukę. Gerai išvalo poras tik vat jautrios odos savininkėms gali nėžtieti oda ir raudonuoti.
Pudra naudojau,man patiko. Maskuoja vidutiniškai,dengiasi lengvai,gan skysta. Tinka net sausesnei odai.
QUOTE(jurguze @ 2009 02 24, 11:49)
Aha ir man būtu

QUOTE(*moon* @ 2009 02 24, 13:49)
Naudoju šią kaukę, man jinai