Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(tavolaime @ 2012 03 03, 13:34)
Man po operacijos du mėnesiai jau praėjo...
---------------------------
Dar jaučiu pjūvio vietoje ir palei nykščio šoną tokį aptirpimą-labai  nemalonu liesti,nes kažkiek jaučiu,bet nepilnai unsure.gif

Aš taip pat beveik du mėn. po operacijos ir visiškai taip pat jaučiuosi. tikėjau, kad greičiau viskas praeis verysad.gif

Merginos, o į anksčiau nešiotus batus jūs įkišat savo apipjaustytas kojas??? Aš neįmaunu nė į vienus batus, nei žieminius, nei nežieminius. Kada praeis tinimas? O gal tokia ir liks - dviem numeriais didesnė.

Dar norėjau sužinoti, kiek ilgiausiai duoda nedarbingumą. Niekaip savo daktarytės neišklausiu, kada tiksliai uždarys, nes problema su batais man kelia siaubą, negi su spec. batuku reiks į darbą eiti, seniai jį noriu į šiukšliadėžę išmesti unsure.gif
Atsakyti
žvėrūne Merginos, o į anksčiau nešiotus batus jūs įkišat savo apipjaustytas kojas??? Aš neįmaunu nė į vienus batus, nei žieminius, nei nežieminius. Kada praeis tinimas? O gal tokia ir liks - dviem numeriais didesnė.

Tikrai neliks biggrin.gif Man irgi buvo siaubo pilnos kelnes, po dvieju menesiu isejau i darba, nusipirkau 42 dydzio bomzbacius (nesioju 39) ir ziema su stora kojine slubavau i darbeli. Po to, kai iseme varztus, patinimas zymiai sumazejo, ilindau i sportbacius.
Koja igavo sena forma tik po 9 menesiu, bet nuolat patindavo po kruvio, tad metus nesiojau sportinius batelius. Nepatogu, negrazu, bet.. ka padarysi, kitom - gal kitaip. Netpatingek ir dayk juros druskos voneles kas vakara, galima dar zolyciu voneles daryt (reikia pagooglinti - kokiu), as dedavau karsta kopustu lapa...

Dar norėjau sužinoti, kiek ilgiausiai duoda nedarbingumą. Niekaip savo daktarytės neišklausiu, kada tiksliai uždarys, nes problema su batais man kelia siaubą, negi su spec. batuku reiks į darbą eiti, seniai jį noriu į šiukšliadėžę išmesti  unsure.gif

Nedarbingumo duoda iki 3 menesiu, gal kada ir ilgiau, priklauso nuo operacijos sudetingumo. Batai - tai maziausias siaubas kuris gali buti, patikek mirksiukas.gif Jei jauti, kad gali dirbti (jei darbas sedimas) eik drasiai. Nusipirk crocs arba kokius nors kitokius platesnius batus. Svarbiausia, kad neskaudetu, o visa kita - baika

na man gydytojas užsiminė imti nebūtina, bus noras gali išimti... tai va

pasikartosiu - tai priklauso nuo metalo ir nuo to, kaip organizmas toleruoja svetimkuni. Mano koja netoleravo.

Dar jaučiu pjūvio vietoje ir palei nykščio šoną tokį aptirpimą-labai  nemalonu liesti,nes kažkiek jaučiu,bet nepilnai

As iki siol jauciu ta tirpima, man 15.5 men po operacijos. Masazuoju, tepu tepaliukais, po truputeli mazeja...
Atsakyti
Ačiū Credo už paguodžiantį atsakymą 4u.gif Sėkmės visoms įveikiant sunkumus.
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2012 03 10, 15:30)
na man gydytojas užsiminė imti nebūtina, bus noras gali išimti... tai va  unsure.gif

bet dieve, vėl pjauti? - vėl gyti doh.gif
Atsakyti
Noriu paklausti tų, kurioms pėdos ištinusios, ten du mėn. po operacijos ir pan.
ar Jums tas tinimas nuo pat pradžių, ar tik paskui po kiek laiko tiek ištino?
man db mėnuo, bet koja beveik tokia pati, kaip neoperuota...tai dar laukti tinimo?
Atsakyti
Sveikos:)
As pasikartosiu kas nenori pirkti kroksus labai gerai su ugsais jie yra platus ir labai dideles ismeros nereikejo man pirkti taip nesioju 39 pirkau 40 ir kai kojos patins tai nei spaudzia nei skauda su jeis ir patogu.O kroksus matavausi tai jo reikejo pirkti tada 42-43 ismera kad gerai butu bet pagalvojau kur as desiu juos paskui tai nusipirkau ugsus aisku neoriginalus pigesnius kad nebutu po to gaila ismesti. biggrin.gif smile.gif
As jau po operacijos 5 menesiai koja dar kartais man paskausta ir retkarciais patinsta.
Atsakyti
Man su batais kažkaip pasisekė...Turėjau iš praeitos žiemos,tokius ilgus,plačius labai per pėdą,verstos odos batus.Tai operuota koja smarkiai aptemdavo,nes ji visad ištinusi...Bet odytė minkšta-tai kažkaip viskas normos ribose...Vieną dieną norėjau apsiauti jau gražesnius ilgaaulius,ir ne tokius jau plačius per pėdą.Tai ką jūs manot?Nė pro kur nelindo mano ta koja verysad.gif Pradėjo šilti orai-apėmė neviltis.Kaip čia dabar bus?Laimė,pavyko nusipirkti pavasarinius oksfordo batelius irgi su laaaaabai minksta odyte,suvarstomus.Teko pirkti vienu dydžiu didesnius.Operuota koja vėlgi yra aptempta tame bate,o neoperuota-nesijaučia,kad per didelis,nes susivarstau stipriau-tada viskas ok smile.gif
Tikiu,kad negalėčiau visos dienos išbūti su tais batais,nes jaučiasi nuovargis ir po kokios valandos...
Ar šlubčiojate dar?Aš nežymiai,bet visvien dar taip... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juka0368 @ 2012 03 12, 12:31)

As jau po operacijos 5 menesiai koja dar kartais man paskausta ir retkarciais patinsta.

o kaip su tuo tinimu, visą laiką tino po operacijos?
man labai įdomu, nes man mėnuo o koja tokia pati kaip ir neoperuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 03 12, 17:43)

Matyt ne visoms vienodai, jei jau nebuvo ištinus tai ir nebebus. Po operacijos, kol buvo subintuota, labai jautėsi ir ilgiau palaikius nuleistą, momentais atrodė, kad pradeda veržti, pūstis ir būtina iškelti. Po 2mėn. taip atrodo visai padoriai, bet palyginus su sveikąja skirtumas ryškus.
Papildyta:
QUOTE(tavolaime @ 2012 03 12, 16:36)
Ar šlubčiojate dar?Aš nežymiai,bet visvien dar taip... unsure.gif

Nedrįstu dar visu svoriu remtis ant piršto, todėl išeina toks nežymus šlubčiojimas, bet kad ir suskausta atsirėmus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2012 03 12, 18:07)
Matyt ne visoms vienodai, jei jau nebuvo ištinus tai ir nebebus. Po operacijos, kol buvo subintuota, labai jautėsi ir ilgiau palaikius nuleistą, momentais atrodė, kad pradeda veržti, pūstis ir būtina iškelti.  Po 2mėn. taip atrodo visai padoriai, bet palyginus su sveikąja skirtumas ryškus.
Papildyta:
Nedrįstu dar visu svoriu remtis ant piršto, todėl išeina toks nežymus šlubčiojimas, bet kad ir suskausta atsirėmus  verysad.gif

na, man buvo po operacijos šiek tiek patinus, bet ne pirštai, o pėdos viršus ir po pirštais ta minkšta vieta
db jau atleido viską, tai ir mąstau, ar dar čia bus tų bėdų su tinimu ar ne
kažkur skaičiau, kad po trijų mėn. - tinimas....
tai ir įdomu
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 03 11, 22:50)
bet dieve, vėl pjauti? - vėl gyti doh.gif

Tikrai nebus taip, kaip po pirmos operacijos! Viskas praeina lengviau ir paprasciau. Kai kur varztus isima ambulatoriskai. Kitos mergytes rase, kad praejus val po operacijos isoko i savo automobili ir pacios parvairavo thumbup.gif O kita diena - i darbeli.
QUOTE(Monrutė @ 2012 03 12, 17:43)

Tai vadinasi busi is tu, kuriom pasisieke thumbup.gif
Juk tai nera blogai ;-)
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2012 03 12, 19:31)
Tikrai nebus taip, kaip po pirmos operacijos!  Viskas praeina lengviau ir paprasciau. Kai kur varztus isima ambulatoriskai. Kitos mergytes rase, kad praejus val po operacijos isoko i savo automobili ir pacios parvairavo  thumbup.gif O kita diena - i darbeli.

Tai vadinasi busi is tu, kuriom pasisieke  thumbup.gif
Juk tai nera blogai ;-)

hmm, man tik baisu,kad nepradėčiau nuo netinimu džiaugtis, o paskui ims ir ištins doh.gif

tiesa, jei mano būtų kairė koja, irgi vairuočiau:) nes mašina automatine pavarų dėže:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monrutė: 12 kovo 2012 - 21:48