Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

credo tai kaip supratau jūs varžtus išsiėmėte g.gif g.gif g.gif

aš jau merginos gryžusi i darba, jau vairuoju, bet koja skauda, nesuprantu kodėl schmoll.gif žinau mažai mankštinu gal sad.gif
beje idomu kurios jau gerokai apgyjusios esate koks vaizdas yra dabar po operacijos ir visiško išgyjimo, aš vistiek iškilima matau, nėra kad visiškai lygiai būtu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2012 03 02, 12:41)
credo tai kaip supratau jūs varžtus išsiėmėte  g.gif  g.gif  g.gif

aš jau merginos gryžusi i darba, jau vairuoju, bet koja skauda, nesuprantu kodėl  schmoll.gif žinau mažai mankštinu gal sad.gif
beje idomu kurios jau gerokai apgyjusios esate koks vaizdas yra dabar po operacijos ir visiško išgyjimo, aš vistiek iškilima matau, nėra kad visiškai lygiai būtu  g.gif  g.gif

o jūsų dešinė koja?
po kiek laiko normal vairuoti sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 03 02, 16:25)
o jūsų dešinė koja?
po kiek laiko normal vairuoti sekėsi?

man kairė koja, mašina su sankaba ne automatas smile.gif iš pradžiu sunkiai spaudėsi pavargdavo iškartg koja, ir tik po truputy tevairavau, dabar jau gerai, tik kad va sėdint maudžia neturiu kur kišti, gal per šiltai laikau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2012 03 02, 17:39)
man kairė koja, mašina su sankaba ne automatas  smile.gif iš pradžiu sunkiai spaudėsi pavargdavo iškartg koja, ir tik po truputy tevairavau, dabar jau gerai, tik kad va sėdint maudžia neturiu kur kišti, gal per šiltai laikau g.gif

nu aišku, o kiek laiko po operacijos?
mano automatas, bet koja dešinė verysad.gif
Atsakyti
Man po operacijos du mėnesiai jau praėjo...Kiek sutinusi tikrai yra,nes jaučiasi ypač,kišant koją į batus.Prieš keletą dienų nusipirkau pavasarinius batelius,nes nebeturėjau kur dingti.Visi žmonės jau vaikščiojo ir seniau-tik aš su savo žieminiais "kaliošais" dar eidavau.Tai kaisdavo kojos labai...
Išvaizda kojos nelabai esu patenkinta,nes nykštys pasisukęs vis dar į dešinę pusę(dešinės kojos),link kitų pirštų,beveik kaip ir prieš operaciją.Tik jau to kaulo tokio nebėra...Tarp nykščio ir antrojo piršto toks tarpas nemažas yra,vis dar nešioju tarpupirštį.Taip man gydytojas liepė...Ir pavasariniuose bateliuose nešioju įklotą,kurį įsigijau dar prieš operaciją...
Dar jaučiu pjūvio vietoje ir palei nykščio šoną tokį aptirpimą-labai nemalonu liesti,nes kažkiek jaučiu,bet nepilnai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2012 03 02, 12:41)
credo tai kaip supratau jūs varžtus išsiėmėte  g.gif  g.gif  g.gif

aš jau merginos gryžusi i darba, jau vairuoju, bet koja skauda, nesuprantu kodėl  schmoll.gif žinau mažai mankštinu gal sad.gif
beje idomu kurios jau gerokai apgyjusios esate koks vaizdas yra dabar po operacijos ir visiško išgyjimo, aš vistiek iškilima matau, nėra kad visiškai lygiai būtu  g.gif  g.gif

Varztus isemiau po 3.5 men. po operacijos. O su skausmais gali tekti ir ilgai gyventi. Kaip kam gyja.
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2012 03 03, 18:43)
Varztus isemiau po 3.5 men. po operacijos. O su skausmais gali tekti ir ilgai gyventi. Kaip kam gyja.

o galima būtu paklausti kodėl ėmete varžtus ar tai būtina?? ir kaip tai atlieka ? g.gif
Papildyta:
tavolaime

pas mane panaši situacija dabar tik kad su kaire koja,,, nu gyvensim matysim kaip toliau mums čia seksis, g.gif
Atsakyti
Ir as pasisakysiu, kaip man sekasi, kokie pasikeitimai smile.gif
jau praejo 3.5 men. po operacijos. Tepu kremuku nuo randu (jau atsibodo) biggrin.gif gal kas norit, dar jauciu liko puse tuteles, randas tai siektiek sumazejo, tiksliau raudonis dingo, bet rando pilnai niekas jau neisnaikins smile.gif bet man svarbiau,kad kauliuko nebera. Koja dar siek tiek patinusi.
As zinokit kojos tai nedaug mankstinau ir tikrai nelauziau (kaip kitom kai raset,kad skaudejo kai gydytojas palankstydavo). Tiesiog truputi ryte ir vakare palankstydavau ir tiek, o kai patinimas praejo tai ir lankstosi tas pirstas normaliai.
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2012 03 06, 23:41)
Ir as pasisakysiu, kaip man sekasi, kokie pasikeitimai smile.gif
jau praejo 3.5 men. po operacijos. Tepu kremuku nuo randu (jau atsibodo)  biggrin.gif  gal kas norit, dar jauciu liko puse tuteles, randas tai siektiek sumazejo, tiksliau raudonis dingo, bet rando pilnai niekas jau neisnaikins smile.gif bet man svarbiau,kad kauliuko nebera. Koja dar siek tiek patinusi.
As zinokit kojos tai nedaug mankstinau ir tikrai nelauziau (kaip kitom kai raset,kad skaudejo kai gydytojas palankstydavo). Tiesiog truputi ryte ir vakare palankstydavau ir tiek, o kai patinimas praejo tai ir lankstosi tas pirstas normaliai.

paguodžia jūsų pasakojimas:)

o man žinokite db pradejo skaudėti kitą kauliuką doh.gif kitos kojos, nors jis ne probleminis, aišku, pas mane jie abu tokie išsikišę, tik operuotasis buvo labai jau baisus....ir ką, dabar skauda kitos kojos, matyt nuo krūvio - su tokiu vaikščiojimu db, kad ir minu operuotos kojos kulną blink.gif bet gaunasi toks krypavimas kad oi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2012 03 06, 23:20)
o galima būtu paklausti kodėl ėmete varžtus ar tai būtina?? ir kaip tai atlieka ? g.gif

Manau, tai turetu gydytojas pasakyt, ar butina. Paprastai priklauso nuo metalo, is kurio padamintas varztas. Buna titaniniai, be galvutes, ju isimt nereikia. Mano atveju buvo is paprasto medicininio metalo, kazkaip mano gydytojas kitokio varianto net nepasiule. Antra operacija paprastesne, nuskausnima vietiskai, pjauna tuoj pacioj vietoj, issuka sraigtus, po valandos galima vaziuoti namo. Nedarbinguma turejau 10 dienu, po isemimo l.pagerejo, atslugo tinimas, sumazejo skausmai. Po antros operacijos ejau reabilitacija. Mano atveju net nesvarste ar palikt. Butina, vadinasi butina ;-)
Man 15 men. praejo, pagaliau pradejau dziaugtis gyvenimu, jaustis pilnaverte. Po truputeli pradedu sportuoti, begioti (labai atsargiai) ir tai labai dziugina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2012 03 07, 19:45)
Manau, tai turetu gydytojas pasakyt, ar butina. Paprastai priklauso nuo metalo, is kurio padamintas varztas. Buna titaniniai, be galvutes, ju isimt nereikia. Mano atveju buvo is paprasto medicininio metalo, kazkaip mano gydytojas kitokio varianto net nepasiule. Antra operacija paprastesne, nuskausnima vietiskai, pjauna tuoj pacioj vietoj, issuka sraigtus, po valandos galima vaziuoti namo. Nedarbinguma turejau 10 dienu, po isemimo l.pagerejo, atslugo tinimas, sumazejo skausmai. Po antros operacijos ejau reabilitacija. Mano atveju net nesvarste ar palikt. Butina, vadinasi butina ;-)
Man 15 men. praejo, pagaliau pradejau dziaugtis gyvenimu, jaustis pilnaverte. Po truputeli pradedu sportuoti, begioti (labai atsargiai) ir tai labai dziugina  thumbup.gif

oi, reikės ir man pasidomėti dėl tų varžtų.....
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 03 08, 11:22)
oi, reikės ir man pasidomėti dėl tų varžtų.....

na man gydytojas užsiminė imti nebūtina, bus noras gali išimti... tai va unsure.gif
Atsakyti