Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(mantute* @ 2012 08 29, 10:11)
o mano randas max 3cm, bet tepiau tepaliuku rusisku pagrazejo spalva,  aisku jis augalinis, silikoniniai padeda geiau, bet kaina labai didele, tarp kitko ziurejau is jav atsisiusti per pus pigiau:-)

mano abu randai ir maximum 3 cm blush2.gif

laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mama @ 2012 08 29, 08:32)
Merginos ar turit piršte toki jausma,kai ji lenket,kad kaip elektra pakrestu.Aš į batus savo normalius kojos neikišu verysad.gif ,siaubas negi su kroksais reiks iki šalnu bastytis.Tikiosi laikas viska sustatys,reikia tik išlaukti.Sugis koja,galutinai ir bus viskas gerai.

man tik vienoje vietoje jautrus, net kelniu apačia palietus jaučiu. bet kal elektrą jausčiau, tai nea schmoll.gif

o mano randas max 3cm, bet tepiau tepaliuku rusisku pagrazejo spalva,  aisku jis augalinis, silikoniniai padeda geiau, bet kaina labai didele, tarp kitko ziurejau is jav atsisiusti per pus pigiau:-)

QUOTE(Niuta @ 2012 09 01, 17:14)
mano abu randai ir maximum 3 cm  blush2.gif

na va, kokia neteisybė laugh.gif maniškis 8 cm, ką tik išsimatavau.

šiaip tie tepaliukai gerai dar ir dėl to, kad tepant masažuojamas randas; manau, kažkiek padėtų ir elementariausiu minkštinančiu kremu tepant, gerai jį įtrinant...
Atsakyti
[quote=Juoglė,2012 09 01, 18:32]

Oho

koki krema perkant nuo randu?kodel niekas foto neideda kaip atrode pries ir po operacijos? blush2.gif
Atsakyti
siandien paprasysiu sese pades ikelti foto turiu pries ir po, fotografavau visa procesa 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(Juoglė @ 2012 09 01, 18:32)
man tik vienoje vietoje jautrus, net kelniu apačia palietus jaučiu. bet kal elektrą jausčiau, tai nea  schmoll.gif

O jausmas piršte kaip elektra pakratytu čia dėl neišmankštinto sanario,pati priejau prie šios išvados.
Jo kelnes,ar kai kaldra lečiasi aš jaučiu.
Oda lupasi toje vietoje jau trečia karta.Mano randas 8cm,bet tik 3cm matomi,tai yra eina tokia tamsi kaip ir juosta.
Su kiekvieną dieną vis geriau ir geriau.Pirštas jau daug daugiau lankstosi.

Linkasta klausymas tau,kai leido minti pilną koja,ar jautei,kad dar yra nemalonus pojučiai.Ir ar minei koją iki pirštu galiukų pilnai,nu aš dar nepilnai užminu,nedaejus piršto galo keliu koja,gaunasi toks kripavimas.Merginos kuriom jau irgi po operacijos 6 sav jus irgi pasidalinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mama: 02 rugsėjo 2012 - 17:39
..Merginos kuriom jau irgi po operacijos 6 sav jus irgi pasidalinkit mirksiukas.gif
[/quote]
As asmeniksai mazai vaiksciojau su orto batais, kad butu lengviau nuemus gipsa su elsatiniu vaiksciojau, del tos baimes labai neminti priekines pedos dalies bijojau net isklisti, nes mama sake kad jau klisai ejau, bet siaip kad lengviau butu vaikscioti reikia masazuoti, as net nudavo atsistoju ir meginu daug kartu lenkti priekine pedos daly, kad mankstintusi ta vieta, nes kiek skaiciau, po sou operaciju net patariama masazus darytis, kad lanksti peda butu, o kad pirstas lankstuma praranda tai mano atveju nekiek netinka, kaip buvo taip ir yra judrus pirstas. Noriu paklausti visu, ar jusu beda paveldeta, ar nuo bateliu isigijot g.gif?
Atsakyti
QUOTE(mantute* @ 2012 09 02, 19:15)

As asmeniksai mazai vaiksciojau su orto batais, kad butu lengviau nuemus gipsa su elsatiniu vaiksciojau, del tos baimes labai neminti priekines pedos dalies bijojau net isklisti, nes mama sake kad jau klisai ejau, bet siaip kad lengviau butu vaikscioti reikia masazuoti, as net nudavo atsistoju ir meginu daug kartu lenkti priekine pedos daly, kad mankstintusi ta vieta, nes kiek skaiciau, po sou operaciju net patariama masazus darytis, kad lanksti peda butu, o kad pirstas lankstuma praranda tai mano atveju nekiek netinka, kaip buvo taip ir yra judrus pirstas. Noriu paklausti visu, ar jusu beda paveldeta, ar nuo bateliu isigijot g.gif?

Smagu skaityt, kad sąnarys lankstysis kaip ir anksčiau. Vadinasi, viskas pavyko 4u.gif
Mano atveju nei paveldėta, nei nuo batelių. Bet po operacijos eisena pakito, ir numinu batus visai ne taip, kaip anksčiau, ženkliai skiriasi nuo kitos kojos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo re55: 03 rugsėjo 2012 - 09:10
QUOTE(happy mama @ 2012 09 02, 17:37)
Linkasta klausymas tau,kai leido minti pilną koja,ar jautei,kad dar yra nemalonus pojučiai.Ir ar minei koją iki pirštu galiukų pilnai,nu aš dar nepilnai užminu,nedaejus piršto galo keliu koja,gaunasi toks kripavimas.Merginos kuriom jau irgi po operacijos 6 sav jus irgi pasidalinkit  mirksiukas.gif

pilna peda minti pradejau labai atsargiai, nepilnai, vis saugodama pirsta ir sanari. Pakrypavimas/paslubavimas buvo einant truputi greiciau, ypac lipant laiptais zemyn. Jau pati pradejau itart, kad taip vaikstau is ipratimo. Bet dabar jau lyg viskas normaliai. Rugsejo 1 jau net batus aukstesne pakulne buvau apsiavus, bet vaiksciojau laaabai atsargiai ir trumpai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linkasta: 03 rugsėjo 2012 - 14:28
laba diena , man vakar lepe nusiimti spec bata pasideti i sekcija , bet kaip idomiai jus visos rasot kad po 6 sav. o man gavosi nusiimti po nepilnai 4 sav. aisku pirstas mazai juda ir t.t. sluboju toliau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mantute* @ 2012 09 02, 19:15)
Noriu paklausti visu, ar jusu beda paveldeta, ar nuo bateliu isigijot g.gif?

mano beda paveldeta, peda plati, tai viskas viename smile.gif

šiaip jau keista matyti, kai viena peda graži siaura, o kita išklišusi (nors baisi tikrai nėra) doh.gif

Niuta, o kodėl tave taip greitai nuavė? smile.gif
Atsakyti
O ka as zinau :/ del to ir klausiu, plius da mano peda is adeju pusiu operuota tai yrs pirmas ir 5 pirstas, ryt vaziuosiu cia jau pas save pas giditoja tai pasikunsultosiu da su jo nes da biuleteni reikia prasitesti
Atsakyti
Dvi savaites galiu buti su batu galiu jau be nezinau kodel man taip bet abu giditojai tvirtina ta pati smile.gif
Papildyta:
Kur foto ? biggrin.gif
Papildyta:
Kur foto ? biggrin.gif
Atsakyti