Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(Niuta @ 2012 09 05, 20:25)
Kur foto ? biggrin.gif

as nefotografavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoglė @ 2012 09 06, 06:06)
as nefotografavau   4u.gif

as fotografavau 4u.gif
user posted image
user posted image

pries ir po
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantute*: 12 rugsėjo 2012 - 22:17
laba diena , labai jau mazite foto po , o as nerandu pries foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niuta @ 2012 09 13, 07:38)
laba diena , labai jau mazite foto po , o as nerandu pries foto  doh.gif

Tik vakar sesuo parode kaip foto ikelti, siandien dar ikelsiu abi kojas, gal didesnes bus, gal kas daugiau foto turi? Idomu ir man paziureti, nes mano operacija daryta ne lt tai manau kazkas skiriasi:-)
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
as jau po operacijos, dare 11 d...jauciuos sakyciau labai neblogai, biskiuka paskaudejo..bet palyginus tikejausi didesnio skausmo..gal dar jis bus? manau galeciau apsieiti be nuskausminamuju, geriau tik nakti kad ramiai miegočiau..o va diena visai nieko thumbup.gif ..operacija truko apie 1 val. pradzioje suleido maza narkoze, uzmigau, tada sake prie pedos dar suleido kad jos visai nejausciau..zodziu atsibudau palatoje thumbup.gif palaike per nakti, ryte nemokamai pritaike batuka ir paleido 4u.gif Už varšta susimokesiu 250 lt (jeigu renkiesi mokama-deda titanini kurio nereikia išimti, jeigu nemokamai medicininio metalo, kuri dažiausia reikia išimti). Kolkas kojos neminu, sake galesiu pradeti minti po 3 dienu nuo operacijos.Kolkas naudojuosi ramentais, aciu Mantutei wub.gif
Atsakyti

Kolkas naudojuosi ramentais, aciu Mantutei wub.gif
[/quote]
Sveikatytes jums, kad tik i nauda:-) lauksim foto :-) niekas cia nekelia:-) negi gaila parodyti jau grazu rezultata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2012 09 13, 15:42)
Sveikutes,
as jau po operacijos, dare 11 d...jauciuos sakyciau labai neblogai, biskiuka paskaudejo..bet palyginus tikejausi didesnio skausmo..gal dar jis bus? manau galeciau apsieiti be nuskausminamuju, geriau tik nakti kad ramiai miegočiau..o va diena visai nieko thumbup.gif ..operacija truko apie 1 val. pradzioje suleido maza narkoze, uzmigau, tada sake prie pedos dar suleido kad jos visai nejausciau..zodziu atsibudau palatoje thumbup.gif palaike per nakti, ryte nemokamai pritaike batuka ir paleido 4u.gif Už varšta susimokesiu 250 lt (jeigu renkiesi mokama-deda titanini kurio nereikia išimti, jeigu nemokamai medicininio metalo, kuri dažiausia reikia išimti). Kolkas kojos neminu, sake galesiu pradeti minti po 3 dienu nuo operacijos.Kolkas naudojuosi ramentais, aciu Mantutei wub.gif

greito sveikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2012 09 13, 15:42)
Sveikutes,

o kur operavotes?

merginos, is kur galima gauti ramentus?
Atsakyti
O sakykit kaip su bileteniu? kiek laiko duoda? mazdaug? gal jau kas ir klausinejo bet gal yra suprantanciu mamyciu kurios gali paaiskinti man. blush2.gif buciau labai dekinga
Atsakyti
As tai ortopediniam 4u.gif

Mantute kojytes tikrai grazesnes wub.gif

Man ryt perrisimas, idomu ka pasakys.

Jau pradejau minti su batu, bet kolkas galiu tik trumpai nes pradeda skaudeti, kolkas pagrindinis pagalbininkas ramentai 4u.gif

Lina jeigu jus neturit mazu vaiku kuriems reikia max demesio, tai realiai ramentai reikalingi gal 3 pirmas dienas, veliau jau galima ir su batu nuklibinksciuoti..man tai reikia daug daugiau judeti nei noreciau ar galiu pagal koja, tai ramentai pravercia..palatos kaimyne apsiejo ir be ju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 18 rugsėjo 2012 - 16:41
Laba diena, jungiusi ir as i jusu tema. Paskaitinejus sia tema susirupinau ir as savo kauliukais. Pas mane kaires kojos tai labai jau nemazas, desines mazesnis. Esu dar tik konsultaciju stadijoj, gavau siuntima pas ortopeda, dabar nezinau pas ka registruotis. Gal kas gali rekomenduot ortopediniam koki nebloga gyd. ?
Atsakyti