Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Aciukas cia Mums visoms jauciu to pacio reikia.Si ryta jau pradejau su batuku mynti . smile.gif nors daktaras jau leido ir vakar.
Atsakyti
jau pagelbejau vienai mamytei, jei kam reikia ramentu, kreipkites, galiu paskolinti , kaunas 4u.gif
Atsakyti
Mantute saunuole, kad daugiau tokiu geru zmoniu butu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis.
Rytoj operuos ir man tą nelemtą sąnario įsikišimą, bei del deformuotos pėdos dės plokštelę ir varžtus.
Klausimas kiek laiko reiks būti po operacijos ligoninėje?
,nes man gydytojas sakė,kad vaikščioti leis po 6-7 savaičių ir dar 6 reiks vaiščioti su spec.avalynę. g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 10 08, 10:03)
Labutis.
Rytoj operuos ir man tą nelemtą sąnario įsikišimą, bei del deformuotos pėdos dės plokštelę ir varžtus.
Klausimas kiek laiko reiks būti po operacijos ligoninėje?
,nes man gydytojas sakė,kad vaikščioti leis po 6-7 savaičių ir dar 6 reiks vaiščioti su spec.avalynę. g.gif

sveika , seip nezinau bet manau kad kita diena paleis , nu bet gali ir 3 d. palaikyt reikejo paklausti , seip man sake kad pora dienu reikes paguleti bet kita diena paleido blush2.gif bet pas mane be jokiu ploksteliu blush2.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niuta @ 2012 10 08, 09:27)
sveika , seip nezinau bet manau kad kita diena paleis , nu bet gali ir 3 d. palaikyt reikejo paklausti , seip man sake kad pora dienu reikes paguleti bet kita diena paleido  blush2.gif  bet pas mane be jokiu ploksteliu  blush2.gif  sekmes  4u.gif

Po retngeno nuotraukų, kai ortopedas parodė kokios pas mane bėdos visi klausimai išgaravo. Kai turėsiu galimybę nufotografuosiu savo galūnes.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 10 08, 11:26)
Po retngeno nuotraukų, kai ortopedas parodė kokios pas mane bėdos visi klausimai išgaravo. Kai turėsiu galimybę nufotografuosiu savo galūnes.
Ačiū  4u.gif

man po rengino ir tik pasake kad ir 5 pirsto sanaris isejas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Niuta @ 2012 10 08, 11:50)
man po rengino ir tik pasake kad ir 5 pirsto sanaris isejas  verysad.gif

Man ir sakė,kad yra didelės bėdos su mažiuoju. Pirštai užsilipę viens ant kito į apavą kojos neįkišu,manau ir Pelenė nepadėtų,o skausmas kojos -sienom lipu ypač vakarais.Toks vaizdas,kad pėdą kaži kas antraip bando išsukti,o kauliuko zonoje tiesiog veriantis aštrus iki pykinimo skausmas.Kadangi dar turiu bėdų su stuburu,tai vakare kaukiu kaip laukinis vilkas. unsure.gif Todėl ir nusprendė dėti didelę plokštę ir kelis varžtus .Žodžiu kas bus tas ,bet gal tiek žvėriškai neskaudės blush2.gif
taip mano grožis atrodo šiandien prieš operaciją:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 08 spalio 2012 - 19:11
[quote=merga,2012 10 08, 19:32]
Man ir sakė,kad

kaip jum sekasi ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Aga Mantute man labai pagelbejo su ramentais wub.gif

Man jau parejo 4 savaites, jau leido gydytojas bandyti pilnai minti, tai manau po savaitgalio bandysiu 4u.gif koja atrodo neblogai..vos, vos patinus..ikisu i savo konytes be problemu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2012 10 11, 15:55)
Aga Mantute man labai pagelbejo su ramentais wub.gif

Man jau parejo 4 savaites, jau leido gydytojas  bandyti pilnai minti, tai manau po savaitgalio bandysiu 4u.gif koja atrodo neblogai..vos, vos patinus..ikisu i savo konytes be problemu 4u.gif

smagu girdet 4u.gif taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
gaudri 4u.gif smagu girdeti
O kiek ta batuka laiko reikes nesiot???
Man savaite jau po ir as kazkaip itilpau i savo kojines ax.gif
Atsakyti