Laba diena, man irgi labai idomu buvo sita foruma perskaityti ir iki operacijos ir perskaiciau jau po...
Dabar galiu parasyti ir savo ispudzius...Svarbiausia cia reikia subresti siai operacijai:D aisku ir pas mano mama yra tie kauliukai, buvo ir pas mociute, dabar ir pas mano dukra jau yra ir kazkaip niekas nedriso padaryt tos operacijos.
Tai per i-ta iskart uzsiregistravau pas chirurge poliklinikoj, ji dave man siuntima (forma 027), pasiule J.Gaveli, arba A.Makulaviciu. Kai norejau padaryt greitai ( kad vasara buti grazi

), tai iskart paskambinau i Kardiolita (nes chirurge pasake, kad Gavelis tik Kardiolitoj konsultuoja, bet operuoja visur), konsultacija kainavo man 116 lt, ir po poros savaiciu man buvo paskirta diena. Operacija dariau Kardiolitoj (nenorejau ilgai laukti, norejau biski ir komforto, ir normalaus aptarnavimo), sumokejau 880 lt. Dare bendra narkoze, tai atsibudau jau reanimacijoje, tik kai buvau nevalgius, negerus (operavo 17-ta val), tai negalejo rasti man venu, jau i kakla norejo durti, bet paskui kazkaip pavyko, o koks drebejimas pas mane prasidejo, kai atveze i operacine...
Nakti pramegojau l.gerai, kita diena nueme tvarsti, priklijavo pleistra, padare dar rengena ir pirmyn... lygiai para prabuvau (liepe atvykti i Kardiolita 12 val), nei ramentu, nei kokiu spec batu niekas man nesiule, reikejo paprasyt ramentu iki tualeto ir iki masinos nueiti.
Man kairei kojai buvo padarytos 2 operacijos, pirmam ir penktam pirstui, vakar istrauke man siulus, tai kokia koja grazi! Praktiskai tik 2 dienas pravaiksciojau su ramentais, o paskui ant kulno atsistojau. Aisku, nezinau, kaip bus paskui, bet dabar labai patenkinta...Linkiu visiems sekmingai operuotis