QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 09, 22:09)
Taip, kiti be ryšių prasimuša, verslus kuria nuo nulio ar skolintų, ir neverkšlena.
Dar toks į temą komentaras: "ka tu kvaile niekus tauziji. kaip pvz bus su zmonemis, kurie gyvena pajuryje, cia ir paprasciausia inkila ar suns buda registru centras nuo 1 mln vertina. Va kad ir mano nama Palangoje registru centras ivertino gerokai virs milijono. o kiek senuku yra, kurie gyvena "prabangiuose, milijonines" vertes namuose Sventojoje, Palangoje, ar nidoje. tai dabar uz ta "prabanga", teks kasmet nuo 10000 iki 20000 lt moketi, o ka daryti, jei as neuzdirbu ne 30000 lt? tai as toks "turtingas", kad man pritaikytas "prabangos" mokestis suris net 2/3 mano pajamu. tai sakyciau jau cia kazkokia anomalija. tai tegul registru centras ir nuperka ta mano nama uz tokia suma, kokia ji ivertino ir tada ne nemirktelejes persikelciau i siltesni krasta, kur ziemines kepures nereikia."
Tai gi, įdomiai čia bus su tuo NT mokesčiu
tai taip supratau kad reikes moketi 1% nuo NT vertes sumos virshijancios milijona, tai 10 000lt tegtu moket jeigu NT vertas 2 milijono, ar ne taip?
Del auto mokescio, apmokestintu geriau pagal co2 ishmetama ir viskas

, tu paciu skatintu isigyjima ekologisku auto.