Aš ką tik pasibaisėjau mūsų grupės auklėtojomis. Mūsų daržely rinkliavos būna tik rugsėjo mėn. Pernai buvom kitoj grupėj, tai rinkom po 30 lt. metams. Iš jų 15 buvo skirta pratyboms, o 15 grupės reikmėms. Valymo priemones pirkom atskirai. Šiemet tas pats (kitoj grupėj), tik po 50 lt. Į tai įėjo ir pratybos ir milteliai visokie su flamasteriais. Ne visi tėveliai davė iš kart. Aš irgi auklėtojas perspėjau, kad pinigėlius duosim vėliau. Atsakė, kad problemų nėra, pratybas vaikams vistiek pirks iš bendros kasos, o vėliau dapirks, ko jau reikės. Juolab dar rugsėjį užsiminė, kad šveitimo priemonių nenorėtų, kad tėveliai pirktų, nes jos dingsta kažkur, kai visi iš karto suneša

Grupė tai rakinama

Kažkada man sūnus užsiminė, kad aš dar pinigėlių nesumokėjau. Kažkaip pro ausis praleidau. Galvoju, negi ten su vaikais finansus aptarinėja

O pasirodo, ne aptarinėja, o šantažuoja

Daviau aš tuos 50 dar prieš Kalėdas. Prieš porą savaičių grįžta sūnus visas patenkintas iš darželio ir sako: man pratybas davė. Kaip tai, akis išpūčiau

Pasirodo, pratybos nupirktos tai buvo, tik va naudojosi ne visi vaikai. O likusiems buvo aiškinama, kad tavo tėveliai nesumokėjo, tai negausi. Žodžiu pasiutau

Remi tuos darželius, o čia dar vaikus auklėja. Ir kas pikčiausia, kad kai nuėjau aiškintis, tai auklėtoja akis išpūtė ir apsimetė, kad nesusipratimas kažkoks gavosi. Žodžiu trūksta žodžių. Atsiprašau, kad tiek daug prirašiau

Palengvėjo