QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 11 29, 10:10)
nu aš sakau, kad lyg vis nemačiau Gretutės, bet maniau, kad vėliau atvedat ir anksčiau parsivedat

Nu tai žiūrėkit daugiau nesirkit.
Deimantė tai neserga kolkas, rašau kol kas, nes mačiau kad kosti vaikiukai grupėje, bet ačiū dievui, kad manoji, jei kosti, tai tik kosti, ta prasme be temperatūros, ir duodu aš jai vaistų tik nuo kosulio kokių hemeopatinių ir pasveiksta, nes jei su temperatūra būtų, tai šakės mums, nes man šiuo metu įtempti mokslai, vyrui darbas, tai jai šiuo metu tiesiog negalima susirgti, užtat labai saugom
o kaip bus su švente, negi jokios nebus? Ten kokių dovanėlių vaikiukams ir pan?
Gal žinai ką nors?
jau klausiau anakart kokiu homeopatinius girdai, bet jei nesunku, parasyk vel.
Del sventes, tai va Ice-T parase, as irgi tik tiek zinau. Jauciu is to paties susirinkimo zinios
Is tiesu, tai as manau, kad reik daryt susirinkima, ir aptart visus priesventinius reikalus
Kiek zinau, tai dovaneles vaikuciams, kaip jau sake - is darzelio lesu. Bet kiek suprantu dar daro vaises vaikuciams+teveliams+aukletojos. Bet jei musu svente anksti diena bus, tai kiek teveliu gales ten svest?
Tai va reik surinkt pinigelius tom vaisem po kazkiek , ar susitart kas kiek ir ko atsinesa na ir aukletoju pasveikinimui pinigelius surinkt (aisq pirmiausia reik nusprest po kiek rinkt). Vel ta spinigu rinkimas, oi kaip sunkiai pas mus tas vyksta...
Kalbejau su kitos grupes mama, tai jie aukletojoms cekius dovanoja.
Tik as galvoju - jei darai susirinkima, tai juk ir aukletojos dalyvauja, tai kaip cia aptarti ta dovanu klausima joms