Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

QUOTE(Voverė)
O tarp kitko mano mažoji pradžioje bijojo tos, na aš vadinu, šeimininkutės. Bet dabar tai tik ją pripažįsta. Auklėtoja jai nei viena nepatinka. Kai paklausiu kas tau labiau patinka ? Ar Audronė ar Elytė ? Voveraitės atsakymas: - Šeimininkutė.

Klausykit, tai dabar jau visai pasimeciau - tai jau musu aukletoja jus grupej nebedirba g.gif

O auklytem jus seimininkutes vadinat? Nes man tai jos nuo senoves kazkaip siemininkelem...
Atsakyti
Tynka, kai grįžom su vovere po ligos, tai jau neberadom Esteros. Tai net nežinau kodėl pasikeitė.

O vieni matai vadina auklytėm, o aš tai šeimininkute, dar iš savo daržo laikų taip užsiliko biggrin.gif
Atsakyti
Rėkė ant mergaitės, kad ji apsivėmė blink.gif ir rėkė tol kol antrą kartą apsivėmė blink.gif Nu jau čia virš visko....
Mes irgi šeimininkute vadinam..... mirksiukas.gif
Kaip Gretutei sekasi?
Atsakyti
Na kaip supratau, tai ne mano mažylė buvo unsure.gif Bet vistiek neramu. Labai įdomu prie kurios auklėtojos taip atsitiko ir kuriam vaikui taip nepasisekė. Nesvarbu, kad tai ne mano vaikas, bet vistiek labai gaila ir nenorėčiau, kad tokie dalykai kartotųsi. Reikia būti labai budrioms ir tokius dalykus stengtis pamatyti, nes neduok dieve tai atsilieptų vaiko psichikai schmoll.gif
Būtų labai gerai, jei visos mamos galėtų čia užsukti ir pasidalinti savo patirtimi 4u.gif
Smagu girdėti geras naujienas, bet deja, toks gyvenimas, kad pasitaiko ir blogybių. Jei blogybių rašyti nedrįstate, tai parašykite į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 28 lapkričio 2005 - 15:04
Na, o dabar apie gerą paplepėkime biggrin.gif
Ar pastebėjote savo vaikuose teigiamų pokyčių ? Kaip jums patinka rengiamos šventės ?

Asmeniškai man, tai patiko surengta paskutinė šventė, pirmą kartą mano voverė prie svetimų žmonių pasakė eilėraštuką biggrin.gif Labai tuo metu širdis džiaugėsi, kažkokioje euforijoje pasijutau biggrin.gif Ir namie man dainelių padainuoja tongue.gif
Na, o kas liečia drausmės pokyčius, tai deja dar nematau ax.gif Na kartais užklausia :- Mama ar galima ? Bet jei ir negalima, vistiek padaro savo doh.gif Žaislų susitvarkyti irgi nepriverčiu schmoll.gif Na, bet mes dar tik pradedančios tame darželyje ir tikiuosi išmoks ji ten visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 11 28, 12:33)
Rėkė ant mergaitės, kad ji apsivėmė  blink.gif  ir rėkė tol kol antrą kartą apsivėmė  blink.gif  Nu jau čia virš visko....
Mes irgi šeimininkute vadinam.....  mirksiukas.gif
Kaip Gretutei sekasi?

Labas
Tai kad sirgo mazoji dvi savaites doh.gif Siap b etemperaturos, tyrimai visi geri, bet kosejo labai, dar truputi kosti, bet jau skaitosi sveika, gal sia savaite pasirodysim.

Kaip jums sekasi? Kaip Deimantyte (cia mano pupa taip vadina), neserga? Kas naujo grupeje?
Atsakyti
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 11 28, 14:33)
Rėkė ant mergaitės, kad ji apsivėmė  blink.gif  ir rėkė tol kol antrą kartą apsivėmė  blink.gif  Nu jau čia virš visko....
Mes irgi šeimininkute vadinam.....  mirksiukas.gif
Kaip Gretutei sekasi?

Ne visai taip - radau jau po vėmimo patrauktą nuo stalo mergytę ir ją dėl to apsivėmimo barė, na sakykim garsiai priekaištavo dėl to, tai ji dar labiau užsikūkčiojusi vėl pradėjo vemti.
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2005 11 28, 15:14)
Na, o dabar apie gerą paplepėkime  biggrin.gif
Ar pastebėjote savo vaikuose teigiamų pokyčių ?                                                        Kaip jums patinka rengiamos šventės ?

Asmeniškai man, tai patiko surengta paskutinė šventė, pirmą kartą mano voverė prie svetimų žmonių pasakė eilėraštuką  biggrin.gif  Labai tuo metu širdis džiaugėsi, kažkokioje euforijoje pasijutau  biggrin.gif  Ir namie man dainelių padainuoja  tongue.gif
Na, o kas liečia drausmės pokyčius, tai deja dar nematau  ax.gif  Na kartais užklausia :- Mama ar galima ? Bet jei ir negalima, vistiek padaro savo  doh.gif  Žaislų susitvarkyti irgi nepriverčiu  schmoll.gif  Na, bet mes dar tik pradedančios tame darželyje ir tikiuosi išmoks ji ten visko  smile.gif

Et, mums pakolkas darželis - tai tik širdaskaudis schmoll.gif Nieks nesitikėjo, kad jai taip sunku bus adaptuotis. Juk tos pačios auklėtojos matė ją ne vienus metus ateinant pas brolį ir pranašavo, kad ji daug tvirtesnė už brolį, kad jai turėtų būti lengva adaptacija. Pradžioje buvo tikrai lengva, bet po to kas jai pasidarė? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2005 11 28, 19:33)
Labas
Tai kad sirgo mazoji dvi savaites doh.gif  Siap b etemperaturos, tyrimai visi geri, bet kosejo labai, dar truputi kosti, bet jau skaitosi sveika, gal sia savaite pasirodysim.

Kaip jums sekasi? Kaip Deimantyte (cia mano pupa taip vadina), neserga? Kas naujo grupeje?

nu aš sakau, kad lyg vis nemačiau Gretutės, bet maniau, kad vėliau atvedat ir anksčiau parsivedat doh.gif Nu tai žiūrėkit daugiau nesirkit.
Deimantė tai neserga kolkas, rašau kol kas, nes mačiau kad kosti vaikiukai grupėje, bet ačiū dievui, kad manoji, jei kosti, tai tik kosti, ta prasme be temperatūros, ir duodu aš jai vaistų tik nuo kosulio kokių hemeopatinių ir pasveiksta, nes jei su temperatūra būtų, tai šakės mums, nes man šiuo metu įtempti mokslai, vyrui darbas, tai jai šiuo metu tiesiog negalima susirgti, užtat labai saugom wub.gif
o kaip bus su švente, negi jokios nebus? Ten kokių dovanėlių vaikiukams ir pan?
Gal žinai ką nors?
Atsakyti
As zinau wink.gif
Visam darzeli Kaledine svente bus 27diena, prasides nuo maziausiuju pasirodymai ir iki didziausiu. dovaneles gaus visi, is darzelio is tu 2proc., kur surenka is tevu.... taigi dovaneles bus uz 5lt. tos saldainiu dezutes(na kaip visada , visasi laikais)
o man idomu, kaip jus mamos ruosiates aukletojas pasveikint? kaledoms? ar pinigais, ar cekiais ar nieko? pasidalinkit patiritm ir mintim
Atsakyti
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 11 29, 10:10)
nu aš sakau, kad lyg vis nemačiau Gretutės, bet maniau, kad vėliau atvedat ir anksčiau parsivedat  doh.gif  Nu tai žiūrėkit daugiau nesirkit.
Deimantė tai neserga kolkas, rašau kol kas, nes mačiau kad kosti vaikiukai grupėje, bet ačiū dievui, kad manoji, jei kosti, tai tik kosti, ta prasme be temperatūros, ir duodu aš jai vaistų tik nuo kosulio kokių hemeopatinių ir pasveiksta, nes jei su temperatūra būtų, tai šakės mums, nes man šiuo metu įtempti mokslai, vyrui darbas, tai jai šiuo metu tiesiog negalima susirgti, užtat labai saugom  wub.gif 
o kaip bus su švente, negi jokios nebus? Ten kokių dovanėlių vaikiukams ir pan?
Gal žinai ką nors?

jau klausiau anakart kokiu homeopatinius girdai, bet jei nesunku, parasyk vel.

Del sventes, tai va Ice-T parase, as irgi tik tiek zinau. Jauciu is to paties susirinkimo zinios tongue.gif
Is tiesu, tai as manau, kad reik daryt susirinkima, ir aptart visus priesventinius reikalus g.gif

Kiek zinau, tai dovaneles vaikuciams, kaip jau sake - is darzelio lesu. Bet kiek suprantu dar daro vaises vaikuciams+teveliams+aukletojos. Bet jei musu svente anksti diena bus, tai kiek teveliu gales ten svest?
Tai va reik surinkt pinigelius tom vaisem po kazkiek , ar susitart kas kiek ir ko atsinesa na ir aukletoju pasveikinimui pinigelius surinkt (aisq pirmiausia reik nusprest po kiek rinkt). Vel ta spinigu rinkimas, oi kaip sunkiai pas mus tas vyksta...

Kalbejau su kitos grupes mama, tai jie aukletojoms cekius dovanoja.

Tik as galvoju - jei darai susirinkima, tai juk ir aukletojos dalyvauja, tai kaip cia aptarti ta dovanu klausima joms g.gif

Atsakyti
O, sveika, Tynka, tik dabar is avataro tave prisiminiau, kaip pasakei, kad kartu susirinkime buvom....as ta jei prisimeni, su oranziniu megztiniu sedejau, abi naujokes wink.gif
man ir neiseina visiems tevams pasakyt, gal tikrai reik susirinkimo?... o po to aukletojoms pasakyt, kad yra temu svarbiu be ju rolleyes.gif
Atsakyti