Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

Labas mamytes, jau beveik menuo praejo nuo paskutines zinutes...taip kaip laikosi jusu "girinuko" myletojai? tongue.gif maniskis jau eina 2men i darzeli ir matau vien teigiamas darzelio/aukletoju puses. vaikas linksmas, guvus, kalbantis jau beveik eilemis... na slogele tai uziena karts nuo karto, bet tai niekis. norejau pasiteiraut kitu mamu: kaip su kalediniais vaidinimais, ar jie buna pas 3-cius? jei taip tai kada? pries kaledas, po ju ?
musu darzelis laimejo is Savo vaiku kambario ta pagrindini priza-lauke pastatys kazkoki zaidima medini thumbup.gif
taigi , mamaos bendraujam
kaip pupita tau patinka grupe?
Atsakyti
Man patinka darzelis, o mano merginai - nebe. Paskutiniu metu tik su asarom ten keliaujam cry.gif

Manau kad kazkoks kaledins renginys bus 3-meciams, nes ir musu 2-meciams kazka sbus, na bent jau as tikiuosi...
Atsakyti
Man darželis ir mūsų grupė bei auklėtojos labai patinka. thumbup.gif Tik va maniškis paskutiniu metu dvi savaites paeina ir dvi namuose būna nes serga. Per du mėn. jau trečią antibiotikų buteliuką pradėjom. cry.gif Jau nebesuprantu kas jam darosi, jokio atsparumo. O ką ,jūs mamytės, savo vaikiukams duodat , kad stipresnis imunitetas būtų?
Atsakyti
Pupita, sveika,
o kodel antibiotikus duodi? kuo jis serga? nes vaikai darze serga virusine infekcija, kuri pasireiksia kosuliu, sloga, akyciu puliavimu... va maniskis pries 2sav persirgo, turejo keleta dienu temperaturos...bet antibiotiku nedaviau, nes nereik ir jie negydo, tik silpnina imuniteta...tai kaip pas taviski Neduka buvo?
Atsakyti
Sveika ICE-T, kai prieš savaitę Nedas susirgo, tai gydytoja sakė, kad panašu į bronchitą. Gėrėm vaistus visokiausius bet per penkias dienas nenukrito nei temperatūra, nei nei kosulys sumažėjo. Kraujo tyrimas buvo blogas tai paskyrė antibiotikus, bet begeriant jam kažkaip dar blogiau pasidarė, padarėm plaučių nuotrauką, o ten panašu į plaučių uždegimą. Tai nepabaigę ano buteliuko gavom naują, stipresnį antibiotiką. Ir taip jam visada, serga dažnai ir , kad koks menkas susirgimas būtų, jokie homeopatiniai vaistai nepadeda.Visada atsiranda baisus kosulys , su priepuolias iki dusimo , ir tik antibiotikai gali jį numalšinti. Gydytojai jau pradėjo įtarinėti astmą. g.gif
Atsakyti
Aisku, pupita, tada...sveikit greiciau. o as duodu Tedzio vitaminus su ezuole(stiprina imuniteta), arba gali duot Imunal lasiuku(5-10lasu 3kart per diena)
Atsakyti
Sveikos, na mums su vovere sekasi prastai. Visiškai nenori eiti į darželį doh.gif

Na, o tas "Savo" prizas, gautas daugelio mūsų vaikų sveikatos kaina. Juokingas plėšymasis buvo dėl jo, aš esu pikta dėl to. Nes tame "Save"(žaidimų kambary) prisidūkę, jie taip sušildavo, o paskui eidavo tiesiai į lauką. Jei kada nors vėl bus organizuojama kažkas panašaus, tai aš jau tam tikrai prieštarausiu, arba tegul mano vaiko niekur netampo. Manau daug paprasčiau susimesti po kelis litus visoms grupėms ir nupirkti tokį daiktą mad.gif Nes paskutinis jos sirgimas man kainavo apie 50 litų.

O šiaip kolkas daugiau nusiskundimų neturiu. Maistu patenkinta, jis tikrai įvairus.
Pabaigėm savo vitaminus, tai reiks naujų kokių išbandyti g.gif Gal reikia pabandyti, tų jūsų tedžio vitaminų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrė: 01 lapkričio 2005 - 11:56
Sveikos, gal kokiu naujienu darzelyje yra? MEs sergam antra savaite, tai gal ko nors nezinom... Gal jau susirinkimai prieskalediniai vyksta g.gif
Atsakyti
Sveika,
su kaledu seniu svente vyks gruodzio 27diena, o dabar intensyviai musu mazyliai repetuoja...maniskis kasdien grista su naujais posmais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2005 11 22, 11:16)
Sveika,
su kaledu seniu svente vyks gruodzio 27diena, o dabar intensyviai musu mazyliai repetuoja...maniskis kasdien grista su naujais posmais wink.gif

Saunuolis tavasis mazius 4u.gif . Manoji nors dabar i darza neina, bet irgi kazkaip pasipyle ivairios daineles, ir ne tik tos, kur namie dainuojam, bet ir is darzelio parsinestos. O zaisti, kad einam i sale ir visi sokam rateliu, tai po keliolika kartu per diena reikia doh.gif
Atsakyti
O pas mus ryt kažkokia šventė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2005 11 23, 15:33)
O pas mus ryt kažkokia šventė  g.gif

Sveikos "pelėdžiukų" mamytės smile.gif Mano mažiukė irgi į tą grupę keliauja.
Tik mums su adaptacija labai sunku schmoll.gif Kelias rugsėjo savaites paėjusi su gana dideliu entuziazmu dukrelė pasigavo mikoplazminę infekciją - teko mėnesį laiko plaučių uždegimą gydyti schmoll.gif O dabar kiekvieną rytą ašarų ir riksmų "noriu mamytės" pakalnės schmoll.gif
Atsakyti