Na va mes jau sio darzelio lopselineje grupeje pabuvom dvi dienas. Siaip kaip ir nieko gal. Bet man irgi krito i akis senokas darzelio inventorius, na gal ne tiek inventorius, kiek pats darzelis senos statybos matyt ir seno planavimo, nes as pati ejau i gerokai naujoviskesni darzeli (pries daug daug metu tai buvo), o ir mano giminieciai dirba darzelyje, gerokai modernesniame, tiesa ne Kaune, o mazesniame mieste, tai as irgi gerokai nustebau, kad isgirtame darzelyje viskas dar taip senove dvelkia. Kaip supratau yra grupiu, kuriose net nera meigojimui atskiros patalpos

.
Musu grupeje jau pritruko vaikams spinteliu, nelabai smagu... Na bet gal tai kazkaip bus ispresta... net nezinau, o jei loveles prituktu, tai jau visai nefaina... Ir prausykla man labai salta, maza pasirode...
O ta nauja dienotvarke man atrodo ne darzelio nuopelnas, nes kitame mieste irgi panasiai laika keite, cia lyg is ministerijos toks isakymas atejo, nors negaliu garantuoti.
kaip jums patinka darzelio meniu? pavakariams viena diena sokoladukas tik, kita duona kepta su cesnaku.... ar cia maistas? negi jogurtas ar surelis negeriau
- tas tai jau siaip sau butu, na mums dar nepasitaike, bet ir nenoreciau tai tikrai taip vaiko maitinti
Na bet vsi dar tikiuosi, kad viskas bus gerai ir mazajai patiks darzelyje, nors as tai labai skaudama sirdim ja siandienai pusvalandziui palikau veina
Waiworyksciuke, tai ryt susipazins musu pupos, nes tavosios nebuvo siom dienom, ar ne