Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

Hmmmm, net nežinau ką čia ir pasakyt dėl to meniu, na gal kitą dieną duos ir kitokį maistą g.gif , matai čia visgi yra tik pavakariai, na kaip desertas, aš taip įsivaizduoju. Gal bus dar ir tų sūrelių, ir jogurtų, ir vaisių g.gif Įdomu būtų sužinoti jau nebenaujokų vaikučių mamų nuomonę, kos būna tas meniu g.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios. Noreciau ir as savo nuomone pasakyti apie si darzeli.
Ar jums atrodo geras darzelis, jei grupeje yra vaiku daugiau, nei loveliu, jau nekalbant apie spinteles. Situacija yra tokia: vaika i darzeli prieme, o tevu apie tai, kad vaikas netures savo loveles arba, kad jam teks miegoti ant sudedamos loveles, paskolintos is kitos grupes, kurioje galbut koks vaikutis neatejo i darzeli, niekas neinformavo.
Grupiu remontui nebuvo skirta nei lito per metus.
Negi ir kiti darzeliai taip blogai gyvena, kad si darzeli reikia vadinti geru, pavyzdiniu ir pan.
Atsakyti
blink.gif oho... pirmą kart girdžiu, jei pasakytų, kad maniškei teks gulėti ant kažkokios sulankstomos lovelės, jos daugiau nei dienos nevesciau schmoll.gif
o dėl maisto ,tai duoda ir sūrelių, ir jogurto ir pieniškų koktielių, ir vaisių ir sulčių , žodžiu neblogai (aš čia apie pavakarius), dėl pusryčių ar pietų tuo labiau nėra kuo skūstis, pusryčiams košytė, sumuštinis kakava, pietums sriubytė ir antras, nu super, ko dar norėti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Waiworyksciuke: 20 rugsėjo 2005 - 11:13
Dar norėčiau pasiklausti jūsų visų nuomonės apie įvesta nauja dienotvarkę darželyje.
Man labiausiai nepatinka sutrumpintas vaikų pietų miego laikas- jo tikrai mažiesiems labai trūksta: grižę iš darželio nežino kas darosi ir ko nori: priežastis pervargimas.
Ir dar viena problema pavėlinta vakarienė: jei vaiką nori pasiimti is darželio po darbo t.y. puse šešių, vadinasi jis lieka nevalgęs. Ypač problemos kyla aktyviems vaikams, kurie dar po darželio skuba į kitus užsiėmimus: pvz.: šokių repeticijas ar baseiną, o užsiemimai tai vyksta nuo šešių- pusę septynių vakaro.
Atsakyti
Na va mes jau sio darzelio lopselineje grupeje pabuvom dvi dienas. Siaip kaip ir nieko gal. Bet man irgi krito i akis senokas darzelio inventorius, na gal ne tiek inventorius, kiek pats darzelis senos statybos matyt ir seno planavimo, nes as pati ejau i gerokai naujoviskesni darzeli (pries daug daug metu tai buvo), o ir mano giminieciai dirba darzelyje, gerokai modernesniame, tiesa ne Kaune, o mazesniame mieste, tai as irgi gerokai nustebau, kad isgirtame darzelyje viskas dar taip senove dvelkia. Kaip supratau yra grupiu, kuriose net nera meigojimui atskiros patalpos blink.gif .
Musu grupeje jau pritruko vaikams spinteliu, nelabai smagu... Na bet gal tai kazkaip bus ispresta... net nezinau, o jei loveles prituktu, tai jau visai nefaina... Ir prausykla man labai salta, maza pasirode...

O ta nauja dienotvarke man atrodo ne darzelio nuopelnas, nes kitame mieste irgi panasiai laika keite, cia lyg is ministerijos toks isakymas atejo, nors negaliu garantuoti.

kaip jums patinka darzelio meniu? pavakariams viena diena sokoladukas tik, kita duona kepta su cesnaku.... ar cia maistas? negi jogurtas ar surelis negeriau
- tas tai jau siaip sau butu, na mums dar nepasitaike, bet ir nenoreciau tai tikrai taip vaiko maitinti

Na bet vsi dar tikiuosi, kad viskas bus gerai ir mazajai patiks darzelyje, nors as tai labai skaudama sirdim ja siandienai pusvalandziui palikau veina

Waiworyksciuke, tai ryt susipazins musu pupos, nes tavosios nebuvo siom dienom, ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2005 09 20, 17:18)

Waiworyksciuke, tai ryt susipazins musu pupos, nes tavosios nebuvo siom dienom, ar ne  smile.gif

Jap blush2.gif bet rytoj tikrai atžygiuosim... mes ateinam prieš 9, kaip tik ant pusrytukų... tai iki ryt...
Atsakyti
musu grupej ner atskiros miegojimui patalpos.... o del remonto- pinigu sake ner, kiek tevai pades taip ir bus, tai mes grindis desim ir kilimus naujus pirksim , ir zaislu(savo grupej) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2005 09 21, 04:45)
musu grupej ner atskiros miegojimui patalpos.... o del remonto- pinigu sake ner, kiek tevai pades taip ir bus, tai mes grindis desim ir kilimus naujus pirksim , ir zaislu(savo grupej) rolleyes.gif

Bet tai lovos normalios, ne tokios kaip seniau - is spintu kazkas ten issiimdavo?

Jap  bet rytoj tikrai atžygiuosim... mes ateinam prieš 9, kaip tik ant pusrytukų... tai iki ryt...
- manoji siandien su tetuku nuejo, as pasiimt eisiu, o mes irgi pusryciams stengiames ateiti
Atsakyti
gal tetukas su barzda? jei taip tai sakė mamytei neiti 11 h ir neerzinti vaikiuko, jei kas blogai paskambins 4u.gif
P.S Mačiau taviškę, labai šauniai jautėsi, dar prie mūsų priėjo pasismalsauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 09 21, 06:04)
gal tetukas su barzda? jei taip tai sakė mamytei neiti 11 h ir neerzinti vaikiuko, jei kas blogai paskambins  4u.gif 
P.S Mačiau taviškę, labai šauniai jautėsi, dar prie mūsų priėjo pasismalsauti  thumbup.gif

jo manieji ten buvo - tetis su barzda ir megicka tamsi

Nu sekesi siandien visai nieko, isbuvo iki pietu be musu. Nors man tai buvo sokas kai vyras paskambino ir pasake, kad jam liepe eit namo ir ateit tik pietums. Tai as aplink darzeli trainiojausi, na teisingiau Savam pardese, kad jei kas - kuo greiciau lekciau mazosios ramint.

O tavoji labai sauni mergina - na man pasirode labai savarankiska ir protinga, pabendravom siek tiek - puikiai kalba ir apskritai moka savim pasirupint , nusirengia, apsirengia, apsiauna,pati valgo, na vienu zodziu thumbup.gif
Tikiuosi manoji irgi taip jausis ir elgsis darzelyje kada nors (noretusi kuo greiciau, bet dar mazge yra). Jau tikrai, mamyte, gali but rami del savo mergytes darzelyje.
Atsakyti
nu tai dekui,kad isgyrei mano maziuke... blush2.gif Nebijok ir su tavaja bus viskas gerai, nes gan drasi ir neverksleno kaip kiti (bent prie manes).
O kada bandysit palikt pietu miegoti?
Atsakyti
Lovos vienos is spintos issitraukia, kitos stalciai tokie...bent jau musu grupej, o kaip kitose grupese?yra atskira patalpa miegojimui? "peledziuku' grupej tai ner
Atsakyti