Įkraunama...
Įkraunama...

Biskvitas

QUOTE(rita79 @ 2011 03 17, 22:08)
prasom mane pataisyt ,jei as klystu kad su cukrum nesiplaka baltymai, arba pataisykit savaji recepta ,kad ateja zalios tortu kepejos nepasimautu kaip as biggrin.gif

kas liecia biskvitus tai esu visiskai zalia. bet esu didele morengu gerbeja. todel galiu papriestarauti. baltymai plakasi su cukrumi, ir is ju gaunasi nuostabus morengiukai. tik tas visas plakimas uztrunka vos ne 3 kartus ilgiau (plakant su sluotele). ir gaunasi standi saldi mase, kuri apvertus dubeni lieka savo vietoje mirksiukas.gif taigi manau receptas teisingas. ax.gif

ir dar sis tas. kepiau si biskvita. gavosi super. tiksliau vienintelis kuris gavosi lotuliukas.gif tik reikia viska daryti tikslei pagal sarasa ir nedadineti jokiu savo produktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latimerija.: 17 kovo 2011 - 22:52
QUOTE(Latimerija. @ 2011 03 18, 00:49)
kas liecia biskvitus tai esu visiskai zalia. bet esu didele morengu gerbeja. todel galiu papriestarauti. baltymai plakasi su cukrumi, ir is ju gaunasi nuostabus morengiukai. tik tas visas plakimas uztrunka vos ne 3 kartus ilgiau (plakant su sluotele). ir gaunasi standi saldi mase, kuri apvertus dubeni lieka savo vietoje  mirksiukas.gif  taigi manau receptas teisingas.  ax.gif

ir dar sis tas. kepiau si biskvita. gavosi super. tiksliau vienintelis kuris gavosi  lotuliukas.gif  tik reikia viska daryti tikslei pagal sarasa ir nedadineti jokiu savo produktu.

g.gif matai kaip buna, tai vis delto man tik kantrybes pritruko iki standzios mases pasirodo, tai jei plakant su virtuviniu kombainu- kiek tai mazdaug turetu buti ? 5-10min?
o as is savojo ne visai iskilusio biskvito siandien jau sutepiau tortuka, manau bus visai skanus
Atsakyti
QUOTE(rita79 @ 2011 03 18, 13:18)
g.gif  matai kaip buna


puikiausiai plakasi, nekritikuokite recepto, jei pati kalta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita79 @ 2011 03 18, 14:18)
g.gif  matai kaip buna, tai vis delto man tik kantrybes pritruko iki standzios mases  pasirodo, tai jei plakant su virtuviniu kombainu- kiek tai mazdaug turetu buti ? 5-10min?
o as is savojo ne visai iskilusio biskvito siandien jau sutepiau tortuka, manau bus  visai skanus


as kaip tik vakar plakiau su elektriniu mikseriu, tai kazkur 5 min (gal maziau) uztrukau kol isplakiau. na o rankom karta plakdama baltymus net mozoli ant pirstu uzsidejus buvau lotuliukas.gif doh.gif tiesiog kai veliau pasidomejau tai plakant baltyma reikia visada viska daryti ta pacia kryptim it nemakaluoti bilia kaip ax.gif o as kaip tik makaluodama visaip plakiau blush2.gif todel ir gavosi mozolis cool.gif
Atsakyti
Kepiau biskvitą iš 5 kiaušinių, stiklinės cukraus ir miltų. Iškilo, gražus, tačiau valgant jaučiasi toks kaip guminis smile.gif Ar čia taip turi būti ar tik man taip gavosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 03 22, 14:59)
Kepiau biskvitą iš 5 kiaušinių, stiklinės cukraus ir miltų. Iškilo, gražus, tačiau valgant jaučiasi toks kaip guminis  smile.gif  Ar čia taip turi būti ar tik man taip gavosi?  smile.gif

Negaliu atsakyti ar guminis, biskvitai naudojami tortams, vieno niekada nevalgau ir net neragavau , tačiau ko norėti, tai yra paprastas biskvitas be jokių riebalų.
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 03 09, 13:36)
Pabandykite išsikepti šį  biskvitą,
Paprastas biskvitas


Reiks isbandyti si recepta 4u.gif

erginos, gal zinote baltyminio-migdolinio biskvito recepta?
Atsakyti
labukas as visada kepdavau paprasciause biskvita rasta cia is 8 kiausiniu 360gr.cukraus ir 300gr.miltu gaudavosi visada grazus biskvitai bet va paskutinius pora kartu kasko nebenori kilt ir labai issikraipo ir iskepus susmunka kas cia galetu but blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 04 24, 20:46)
Sveikos kepejos~! biggrin.gif

Noreciau pristatyti mano mociutes firmini biskvito recepta!

Pats geriausias biskvitas prasom issitikinti pacioms:


Biskvitas lb skanus.BETO KAI DARAU PAGAL KITUS RECEPTUS BISKVITAS ISKEPES VISADA SUSILEIDZIA PER PUSE, o sis DIDELIS, standus, lengvai pjaustomas ir be galo skanus,  bigsmile.gif

SKIRTA 28cm kepimo skardai.

Mums reikes:

10 kiausiniu.
375 gr miltų(tris stiklines po 275ml )
450 gr cukraus(dvi stiklines po 275ml)

Plakame:

1.Kiaušinius išplakame su cukrumu, pokol mase pabaltes ir padides mazdaug 3 kartus, plakame apie 15 min didziausiu greičiu.
2. Nustatome orkaite iki 175C. 1h 10 min.
3. Miltus per sieteli sijojame į plakinį ir IŠLĖTO maišome mediniu šaukštu, pokol išsijosime visus miltus, tada dar 10 min maišome, kad išsimaišyti visi miltai ir neliktu miltų gumulėlių. Kartoju VISKA DAROME IŠ LĖTO.
4. Kai išmaišome supilame i froma kurios dugna išklojome kepimo popieriumi(šonu niekuo nereikia tepti).
5. Kepame kažkur 45 min, ar iškepes patikriname mediniu pagaliuku, tešla prie jos turi nelipti.

Išsšimama, kraštus su peiliu pravažiuojame ir išimame iš formos. Atvėsiname ir galima sutepti ir papuošti!

LABAI SKANUS BISKVITAS  thumbup.gif

o kam taip ilgai kaitinti orkaitę iki kepimo? g.gif Neįkaista anksčiau?Elektros gaila, brangiai kainuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
kol nesuzinojau rafaelo biskvito,kepdavau visuomet nzn,dar nuo mamos laiku smile.gif
kiek kiausiniu,tiek saukstu miltu ir cukraus,jokiu kepimo milteliu nereikia mirksiukas.gif
pvz. 5 kiausinia
5 saukstai cukraus
5 saukstai miltu(juos galima maisyti per puse su krakmolu)
vanilinas
visuomet gaunasi,tik pradzioje "smirda"kiausiniais biggrin.gif paskui ta smarve kazkur dingsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rita79 @ 2011 03 17, 22:08)
gera vakara,
nu man sitas sakinys kazkaip nepatinka sakyciau-arba as neismanele ir iskart reikejo susiprotet kad su cukrum vargu ar issiplaks iki standziu putu baltymai arba  nezinau, turejau nuojauta pries plakant kad reikia pirmiau isplakt baltymus o tik tada deti cukru , nes gavosi ne putu mase o kremo mase, deja, tai dabar ne nezinau ar kas bepavyks man is to biskvito , dakuriau ekspromtu ,kad reikia deti dar papildomai puse saukstelio kep milteliu ir atskirai isplakiau be cukraus iki standziu putu papildomai du baltymus.
prasom mane pataisyt ,jei as klystu kad su cukrum nesiplaka baltymai, arba pataisykit savaji recepta ,kad ateja zalios tortu kepejos nepasimautu kaip as biggrin.gif


Sveiki,

del baltymu, tai galiu pasakyt, kad neissiplaka ne del cukraus kaltes. Plakant baltymus LABAI svarbu, kad indas ir plakiklis butu sausi ir svarus, nes net keli lasai like vandens, riebalu, ar pateke keli lasai trynio jau neleidzia standziai isplakt baltymu.
kad nesigautu biskvitas guminis, reikia neperplakti teslos, kai idedam miltus. Sudejus miltus ismaisom tik kol nelieka miltu gumuliuku ir viskas!!! Kepam 200 temperaturoj
Atsakyti
Mano biskvitukas 24 apimties formai. 5 tryniai,5 baltymai,1stiline cukraus,šaukštelis van cukraus , 1 st miltu, 1 st krakmolo\bulviu].Dar dedu aguonu ir pertepu plakta grietinėle
Atsakyti