QUOTE(Comma @ 2007 01 06, 19:09)
O as tau dar ne viena klausima sugalvojau
O kada ta popiereli ant virsaus uzdeti kad nesudegtu - po 30-40 min ar is karto kai kisiu i orkaite?

O kitas klausimas tai is viso is 'tundru' pasaulio

Kokio storio reikia supjaustyti biskvita? Nu neisivaizduoju

Ar po kokius 2cm uztenka? O tu pjaustai su siulu ar su peiliu? Nei vienu nei kitu budu neisivaizduoju kaip lygiai biskvita supjaustyti - gali gautis vienas sonas storas o kitas plonas arba is viso baigtis ties viduriu
ok, ats:
popieriu dedu iskart, o pries pat gala, kai patikrini su pagaliuku, ar iskepes, gali nuimt, kad apskrustu virsus, nors siaip nera butinybes.
biskvita pjaustau kiek imanoma ploniau. kai pati kepsi pamatysi, kad ne taip jau lengva ji supjautyti

-jis gi minkstas ir trupa, todel as naudoju ypatingai gerai isgalasta peili-man patogiausia. esu bandziusi ir su siulu, bet su bet kokiu irgi nepavx, jis turi but astrus, berods silkinis tinka. kad kreivai-nepergyvenk. vis tiek darysi pertepimus, o po to tuos sluoksnius sudesi lygiai taip, kaip buvo ir tortas nebebus kreivas!