Įkraunama...
Įkraunama...

Vardą išrinkau kol laukiausi,

Apklausa: Ar vaikui gimus jam davėte tą vardą, kurį išrinkote jo besilaukdamos? (437 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labukas!
Mes varda vaikeliui rinkom kartu su vyru tokiu budu. Pasiemem du vienuodus kalendorius su vardais. Kiekvienas isrinko sau patinkancius, o po to ziurejom kas sutapo. Taigi mergaitei sutapo Anele, o berniukui Bogdan. Manom kad musu mazyliui tas vardas tinka. Varda isrinkom, gal 4 nestumo menesi.smile.gif clap.gif 2.gif clap_1.gif
Atsakyti
Mes mazyliui varda rinkom kartu kai laukiausi, kadangi buvom isitikine kad gims berniukas, tai rinkom tik vyriskus, bet atsitiko taip kad susilaukem dukreles thumbup.gif ir varda sugalvojo eksprontu ir mums jis labai patinka smile.gif
Atsakyti
pirmam ir antram leliui turejau vardus is anksto , o dabar treciam-neturiu verysad.gif na nelimpa,neina i galva nieks:hm
Atsakyti
Taip mano vaikai jau gimė turėdami vardus smile.gif
Atsakyti
dukrytes varda isrinkau dar besilaukdama,vyrui ir sunui beliko pritart.jau labai laukem to vaikelio.saule- ilgai laukta ,ismelsta,,labai jau jai tinka tas vardas,savo sypsena uzburia visus... biggrin.gif
Atsakyti
sunui vardą tai rinkome po gimimo ir ilgai negalėjome išsirinkt doh.gif .pirmai dukrytei jau nėštumo metu turėjau vardą,bet kai gimė kažkaip visdėlto davėm kitą blush2.gif .na trečios dukrytės tai jau visą nėštumą žinojau,kad taip pavadinsiu ir pavadinau thumbup.gif .dabar vėl laukiuosi,tai berniukui varda jau kaip ir turiu tongue.gif ,o va mergaitiški tai problema g.gif .
Atsakyti
Kai laukiausi, jau žinojau koks vardas bus duotas smile.gif Iš tikrųjų, tai jau žinojau, dar prieš pastojant mirksiukas.gif O kai pagimdžiau, tai net abejonių nebuvo, kaip pavadinti, nes mano vaikai jau turėjo vardus smile.gif
Atsakyti
aš savo dukrytės vardą pirmą kart išgirdau gal prieš 2 m.- kai dar net sapnuose nebuvo tos dukrytės biggrin.gif labai jis man patiko, ir kai jau laukiausi, tai jokių kitų minčių apie kitą vardą net nebuvo, bet aišku, didžiausiais džiaugsmas buvo kad pagaliau gimė taip išsvajota mergytė thumbup.gif diskusijų apie vardą net nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Kai laukiausi sūnaus tai galvojau, akd pavadinsime mykolu, bet kai gimė, bandėme savaitę jį vadinti, bet taip nelipo, tai atsiminiau, kad kažkada dar mokykloje man patiko vardas Emilis, tai taip ir pavadinome.
o va dukrytei sugalvopjome arba Saulė arba Ieva, bet kai gimė tamsi ir pikta mergaičiukė, tai tikrai į Saulę nepanaši buvo, tai ir liko Ieva.
Atsakyti
kai buvau nestuke.gif ,tada isrinkau varda savo kudikeliui,taip ir pavadinau wub.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmo, buvau išrinkusi du vardus. Gimus Dičkiui, vardas pats prie jo prilipo.
Kai laukiausi antro, su vyru buvom sutarę, jei gims mergaitė, vardą rinks jis, jei berniukas - aš. Žinojom, kad gims berniukas, anksti išsirinkau vieną vardą ir juo pavadinom Mažių.
Turim Dominyką ir Donatą wub.gif .
Atsakyti
Mano vaikai gime su vardais, kazkaip- pirmas gime berniukas-bet ir buvo isrinktas tik vienas berniukiskas vardas, antra-buvom isrinke varda tik mergaitei smile.gif
Atsakyti