Nebuvau išrinkusi vaikui vardo kol laukiausi, tik pagalvodavau.
Vardeli daveme ta kuri buvo vyras isrinkes nestumo metu
ir visiskai nesigailiu

mano sunelis vardu Vladas Pijus, budama nescia jau zinojau, kad pirmas vardas bus Vladas, bet del antrojo dar svarsiau, koki pasirinkt (rinkausi tarp Karolio ir Pijaus) vaikuciui gimus antraji parinkau toki koks labiau tiko
tad ir turiu dabar sumeli vardu Vladas Pijus 
tikrai nesigailiu

tikrai nesigailiu

Kai laukiau pirmo vaikelio žinojome kokį vardą duosim mergaitei ir kokį berniukui. Gimė mergaitė davėm tokį vardą kokį buvom sugalvoje, o berniuko vardas liko ateičiai
po keturių metų gimė beniukas ir jam davėm tą vardą kurį jau buvome sugalvoje prieš 4 metus

Mano dukrytė turi varduką, nuo penkto nėštumo mėnesio

Po ilgu derybu ir diskusiju su vyru, isrinkome suneliui varda pries pat jo gimima. Ir abu dziaugiames, kad tas vardas gerai "prilipo"
.

Dar budama nescia sugalvojau ir mergaitei ir berniukui.Pirmoji gime dukra,o po dvieju metu panaudojau ir vyriska vardeli
QUOTE(Wiqtea @ 2008 01 15, 15:41)
mano sunelis vardu Vladas Pijus, budama nescia jau zinojau, kad pirmas vardas bus Vladas, bet del antrojo dar svarsiau, koki pasirinkt (rinkausi tarp Karolio ir Pijaus) vaikuciui gimus antraji parinkau toki koks labiau tiko
tad ir turiu dabar sumeli vardu Vladas Pijus 
tikrai nesigailiu

tikrai nesigailiu

neisizeisk, bet nesuprantu dvieju vardu prasmes...kuriuo kreipiates? Jei tik vienu, tai kam antras vardas tada? Cia siaip techninis klausimukas

vyresnei mergaitei sugalvotas vardas dar tada, kai apie vyra, vaikus ir seima minciu net neturejau... o vat su antruoju varduku kazkaip ilgokai vargau. po vardynus nesikuiciau, nes zinojau, kad man tas vardas turi suskambeti ausyse, kaip tai turejo ivykti, tai neisivaizdavau, bet likus gal vos porai savaiciu iki gimimo suskambejo

mano abiems vaikiukams vardai buvo isrinkti dar