Įkraunama...
Įkraunama...

Vardą išrinkau kol laukiausi,

Apklausa: Ar vaikui gimus jam davėte tą vardą, kurį išrinkote jo besilaukdamos? (437 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Nebuvau išrinkusi vaikui vardo kol laukiausi, tik pagalvodavau.
Atsakyti
tikiuosi prisidėt prie pirmo varianto 4u.gif
Atsakyti
Vardeli daveme ta kuri buvo vyras isrinkes nestumo metu mirksiukas.gif ir visiskai nesigailiu lotuliukas.gif
Atsakyti
mano sunelis vardu Vladas Pijus, budama nescia jau zinojau, kad pirmas vardas bus Vladas, bet del antrojo dar svarsiau, koki pasirinkt (rinkausi tarp Karolio ir Pijaus) vaikuciui gimus antraji parinkau toki koks labiau tiko ax.gif tad ir turiu dabar sumeli vardu Vladas Pijus wub.gif
tikrai nesigailiu rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiqtea: 15 sausio 2008 - 14:42
Kai laukiau pirmo vaikelio žinojome kokį vardą duosim mergaitei ir kokį berniukui. Gimė mergaitė davėm tokį vardą kokį buvom sugalvoje, o berniuko vardas liko ateičiai biggrin.gif po keturių metų gimė beniukas ir jam davėm tą vardą kurį jau buvome sugalvoje prieš 4 metus biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytė turi varduką, nuo penkto nėštumo mėnesio smile.gif
Atsakyti
Po ilgu derybu ir diskusiju su vyru, isrinkome suneliui varda pries pat jo gimima. Ir abu dziaugiames, kad tas vardas gerai "prilipo" biggrin.gif .
Atsakyti
Dar budama nescia sugalvojau ir mergaitei ir berniukui.Pirmoji gime dukra,o po dvieju metu panaudojau ir vyriska vardeli
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2008 01 15, 15:41)
mano sunelis vardu Vladas Pijus, budama nescia jau zinojau, kad pirmas vardas bus Vladas, bet del antrojo dar svarsiau, koki pasirinkt (rinkausi tarp Karolio ir Pijaus) vaikuciui gimus antraji parinkau toki koks labiau tiko ax.gif  tad ir turiu dabar sumeli vardu Vladas Pijus wub.gif
tikrai nesigailiu rolleyes.gif  tongue.gif

neisizeisk, bet nesuprantu dvieju vardu prasmes...kuriuo kreipiates? Jei tik vienu, tai kam antras vardas tada? Cia siaip techninis klausimukas 4u.gif
Atsakyti
vyresnei mergaitei sugalvotas vardas dar tada, kai apie vyra, vaikus ir seima minciu net neturejau... o vat su antruoju varduku kazkaip ilgokai vargau. po vardynus nesikuiciau, nes zinojau, kad man tas vardas turi suskambeti ausyse, kaip tai turejo ivykti, tai neisivaizdavau, bet likus gal vos porai savaiciu iki gimimo suskambejo listen.gif yess.gif
Atsakyti
Kai sužinojau, kad gims berniukas, iš karto pasakiau, kad bus Jonas. Ir turiu smile.gif
Atsakyti
mano abiems vaikiukams vardai buvo isrinkti dar nestuke.gif
Atsakyti