Įkraunama...
Įkraunama...

Vardą išrinkau kol laukiausi,

Apklausa: Ar vaikui gimus jam davėte tą vardą, kurį išrinkote jo besilaukdamos? (437 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Vardą išrinkau pirmąjam sūnui dar studijuodama, o gimdžiau po maždaug penkių metų. biggrin.gif
Atsakyti
Daveme toki varda koki buvome sugalvoje kol vaikelis dar buvo pilve,bet buvome sutare ir tai,kad jei netiks pergalvosime,bet vos tik pamate mazyli supratome,kad kitas vardas neprilips 4u.gif
Atsakyti
Isgirdau vaiko varda dar net nebudama nescia ir man jis giliai istrigo,kai papasakojau mb tai sutarem,kad jei bus mergyte juo ir pavadinsim,taip ir padarem wub.gif
Atsakyti
Dukrai vardas buvo išrinktas bet...Gimėji kūčių vakarą,gydytojai įtarė apsigimimą ir išvežė mano mregaitę į Kauną,be vilties sugrįžti.Iš nevilties pavadinau ją Ieva.Dabar mano dukra 21 metų sveika graži panelė.Ieva.Vardo nekeitėm.Dukra labai patenkinta savo vardu ir džiaugiasi kad negavo to kurį buvom sugalvojęiki jos gimimo.Matyt toks likimas.
Atsakyti
Buvo sugalvojoję Gabija , bet kaip gimė tiesiog jei šis vardas netiko ir pavadinom Auguste. thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif kai laukiausi pirmo vaikučio,jau žinojom,koks bus vardas.Bet žinojom,kad kažkada kai turėsim antrą vaiką,ir jo vardą irgi jau žinojom.Labai keista,bet antro vaiko reikšmė"gimęs Viešpats dieną - sekmadienį"...ir gimė vaikutis,sekmadienį. ax.gif
Atsakyti
Berniuko vardą dar taupau smile.gif Išrinkus jį prie kokius8 metus. O mergaitei būdavo visokių vardų sugalvoju, bet kai laukiausi konkrečiai galvojau, ir vyra galvo, norėjom trumpo. Tai ir pavadinom - Eva. Nes mano brolis Evaldas o jį vaikystėje šaukdavo Eva, Efka. Ir taip aš prisiminus pasiūliau vyru šį vardą. Tiko. Ir dabar negalim atsidžiaugti, net atrodo kitas vardas ir netiktų ax.gif
Atsakyti
mes abiem vaikuciam sugalvojom vardus dar kai as buvau nestuke.gif ir nekiek nesigailiu. Jie jiems labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Jau nėštumo pradžioje sugalvojom vardą Domantas, taip vadinau pilvelyje, ir kai gimė kitokio vardo ir nesinorėjo. O vėliau paaiškėjo, kad gimė per savo vardadienį bigsmile.gif
Atsakyti
buvau lyg ir numačius vardą -- Laurynas. bet kuo toliau, tuo labiau man nepatiko angliška šio vardo versija (Lawrence). Atsarginis variantas buvo Kevinas, bet čia jų kaip priš..., o ir giminės Lietuvoj užsityčiotų. Galvojom dar eilę kitų vardų, bet kai sūnus gimė, pasirodė kad nei vienas netinka... teko galvoti iš naujo g.gif
Atsakyti
Nors anksti sužinojom,kad gims berniukas,vardą sunkiai sekėsi išrinkt doh.gif .Galiausiai apsistojom ties Matu .Kiek vėliau prasidėjo Matų bumas doh.gif .O gimus vaikui išvis puoliau į neviltį..nė vienas vardas netiko schmoll.gif .Lyg ir apsistojom ties Karolio vardu,kol vyras nesutiko kaimynės sūnaus su tokiu pat doh.gif .Išrinkom Modesto vardą wub.gif .
Atsakyti
Tik pačiai mažiausiai dukrytei vardas atėjo, dar jai būnant pilvuke "Izabele" wub.gif prilipo- ir paskui kiek kitų rinkom, taikėm nelipo niekaip doh.gif ... tai taip ir liko biggrin.gif
Atsakyti