Daveme toki varda koki buvome sugalvoje kol vaikelis dar buvo pilve,bet buvome sutare ir tai,kad jei netiks pergalvosime,bet vos tik pamate mazyli supratome,kad kitas vardas neprilips

Dukrai vardas buvo išrinktas bet...Gimėji kūčių vakarą,gydytojai įtarė apsigimimą ir išvežė mano mregaitę į Kauną,be vilties sugrįžti.Iš nevilties pavadinau ją Ieva.Dabar mano dukra 21 metų sveika graži panelė.Ieva.Vardo nekeitėm.Dukra labai patenkinta savo vardu ir džiaugiasi kad negavo to kurį buvom sugalvojęiki jos gimimo.Matyt toks likimas.

Berniuko vardą dar taupau
Išrinkus jį prie kokius8 metus. O mergaitei būdavo visokių vardų sugalvoju, bet kai laukiausi konkrečiai galvojau, ir vyra galvo, norėjom trumpo. Tai ir pavadinom - Eva. Nes mano brolis Evaldas o jį vaikystėje šaukdavo Eva, Efka. Ir taip aš prisiminus pasiūliau vyru šį vardą. Tiko. Ir dabar negalim atsidžiaugti, net atrodo kitas vardas ir netiktų

mes abiem vaikuciam sugalvojom vardus dar kai as buvau
ir nekiek nesigailiu. Jie jiems labai tinka

Jau nėštumo pradžioje sugalvojom vardą Domantas, taip vadinau pilvelyje, ir kai gimė kitokio vardo ir nesinorėjo. O vėliau paaiškėjo, kad gimė per savo vardadienį

buvau lyg ir numačius vardą -- Laurynas. bet kuo toliau, tuo labiau man nepatiko angliška šio vardo versija (Lawrence). Atsarginis variantas buvo Kevinas, bet čia jų kaip priš..., o ir giminės Lietuvoj užsityčiotų. Galvojom dar eilę kitų vardų, bet kai sūnus gimė, pasirodė kad nei vienas netinka... teko galvoti iš naujo

Nors anksti sužinojom,kad gims berniukas,vardą sunkiai sekėsi išrinkt
.Galiausiai apsistojom ties Matu .Kiek vėliau prasidėjo Matų bumas
.O gimus vaikui išvis puoliau į neviltį..nė vienas vardas netiko
.Lyg ir apsistojom ties Karolio vardu,kol vyras nesutiko kaimynės sūnaus su tokiu pat
.Išrinkom Modesto vardą
.